Reclamă limitată a Purina O Maturitate Lively 7+ Food Cat Cat

Nestle Purina Petcare Company (NPPC) a emis o rechemare pentru un număr limitat de pungi de 3,5 și 7 kilograme din Purina, o maturitate plină de viață 7+ Food Cat Dry Cat De la o singură producție de producție și expediate către clienți în 12 state în decembrie 2010. Acest lucru se face din cauza faptului că unele pungi ale produsului s -au dovedit a fi contaminate cu Salmonella. Doar Purina One Lively maturitate 7+ Food Cat Cat cu atât data „Best by”, cât și codul de producție afișat sunt incluse în această rechemare voluntară:

numele produsului
Sac
„Best by” Data și
Geantă upc

mărimea
Cod de producție*
Cod

Purina o maturitate plină de viață 7+
3,5 lb.
Mai 2012 03341084
17800 01885

Purina o maturitate plină de viață 7+
3,5 lb.
Mai 2012 03351084
17800 01885

Purina o maturitate plină de viață 7+
7 lb.
Mai 2012 03341084
17800 01887

Purina o maturitate plină de viață 7+
7 lb.
Mai 2012 03351084
17800 01887

*„Cel mai bun după” Data și codul de producție se găsesc pe partea din spate sau în partea de jos a sacului.

În această rechemare voluntară nu sunt implicate produse suplimentare Purina Cat sau Pet Dog. Nu sunt implicate alte produse de marcă Purina One. În această rechemare sunt incluse doar Purina One Lively Maturiy 7+ care se potrivesc cu cele mai bune date „cele mai bune” și codul de producție de mai sus.

Consumatorii care au achiziționat Purina One Maturey Maturitate 7+ produse alimentare pentru pisici uscate cu aceste anumite date „cele mai bune” și codurile de producție trebuie să întrerupă hrănirea produsului și să -l arunce.

Salmonella poate afecta animalele care consumă produsul și există riscul pentru oameni să gestioneze produsele contaminate. Persoanele care gestionează alimentele de animale de companie uscate contaminate pot fi infectate cu Salmonella, mai ales dacă nu și -au spălat complet mâinile după ce au avut contact cu suprafețele expuse la acest produs. Persoanele sănătoase infectate cu Salmonella trebuie să se monitorizeze pentru următoarele simptome: greață, vărsături, diaree, crampe abdominale și febră. Rareori, Salmonella poate duce la afecțiuni mult mai severe, inclusiv infecții arteriale, endocardită, artrită, dureri musculare, iritații ale ochilor și simptome ale tractului urinar. Consumatorii care prezintă aceste semne după ce au avut contact cu acest produs trebuie să contacteze furnizorii de servicii medicale.

Animalele de companie cu infecții cu Salmonella pot prezenta scăderea apetitului, febra și durerea abdominală. Dacă sunt lăsate netratate, animalele de companie de familie pot fi letargice și au diaree sau diaree sângeroasă, febră și vărsături. Animalele de familie infectate, dar altfel sănătoase, pot fi transportatori și infectează alte animale sau oameni. Dacă animalul de companie a consumat produsul amintit și are aceste simptome, vă rugăm să contactați medicul veterinar.

Produsul a fost distribuit clienților situați în California, Iowa, Illinois, Indiana, Kentucky, Michigan, Minnesota, Missouri, Dakota de Nord, Nebraska, Ohio și Wisconsin, care ar fi putut distribui în plus produsul în alte state.

Compania Nestle Purina Petcare a devenit conștientă de contaminare ca urmare a eșantioanelor care au fost colectate în mai multe magazine de vânzare cu amănuntul.

În plus, pentru informații sau pentru a obține o rambursare a produsului, vă rugăm să sunați la NPPC-gratuit la 1-800-982-6559 sau să verificați.

Lectură înrudită:

Cum să vă înlăturați pisica de la alimentele uscate

Adevărul despre mâncarea de pisici uscate

Hrănirea brută: separarea mitului de fapt

Regele Ingrid

S-ar putea sa-ti placa si:
Reclamă de mâncare pentru animale de companie: rechemarea limitată a două loturi de MEOW Mix® Choice Original Choice uscat Food Cat Food

Compania Nestlé Purina Petcare reamintește o cantitate limitată de Muse Wet Cat Food Rețetă de pui natural în Gravy în conserve de trei uncii, datorită prezenței potențiale a bucăților de cauciuc

Purina își amintește o mulțime de mâncare terapeutică pentru pisici din conserve

«The 2011 Petties: Vă mulțumim pentru vot!
Pisicile se întristează pentru alte pisici? »

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site web, conform noastră
Politica de Confidențialitate.
*

Notificați-mi comentarii de urmărire prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ