Bouvier des Flandres Handstrip

de Kathy Rose
26 decembrie 2014
Bouvier des Flandres provine din fermele din Belgia. Abilitățile lor de lucru la creșterea bovinelor, tragerea căruței, protectorul familiei și prietenul, împreună cu haina lor dublă rezistentă la vreme, le -au făcut câini de fermă ideale.

Paltonul dublu dur al bouvierului este format dintr -o haină exterioară aspră și o acoperiș dens și moale. Dezvoltarea mâinilor va ajuta la menținerea stratului dur și rezistent la vreme, dar rețineți că dezbrăcarea mâinii nu este exact ca strippingul terrier. Paltonul mort este îndepărtat, dar nu până la un strat scurt. Este necesară unele modele cu foarfece subțiri sau amestecuri după dezbrăcare. Standardul solicită un aspect „tousled”, astfel încât evitați foarfeca și stilizarea excesivă.

Paltonul trebuie pregătit bine înainte de baie. Folosiți un uscător de forță pentru a separa haina și a arunca o parte din hainele moarte libere. Apoi, periați și pieptănați stratul pentru a îndepărta orice covorașe. Tăiați plăcuțele și sanitarii, tăiați unghiile, curățați urechile și apoi mergeți la dezbrăcarea mâinilor.

Înainte de baie:

Fig.1) Strip de mână craniul superior până la aproximativ ½ inch lungime. Asigurați -vă că asigurați pielea liberă atunci când dezbrăcați mâna. Craniul de sus ar trebui să pară plat.
Reclame

Fig.2) Sting de mână laturile gâtului pentru a ajuta la obținerea unui aspect arcuit. Ridicați barba și apoi dezbrăcați gâtul și pieptul anterior. Îndepărtați -vă peste punctul umărului.

Continuați dezbrăcarea mâinilor, pe flancuri până la punctul de rump.

Îndepărtați -vă peste coapsa și partea din spate a coapsei superioare, continuând până la coapsa superioară.

Fig.3) Ultima parte a dezbrăcării este linia de top. Paltonul de pe spate va fi mai scurt de la crupa înainte spre Withers, unde se amestecă pe gât cu un strat puțin mai lung. Această tranziție de la spate la gât este importantă pentru a da aspectul unui gât arcuit.

Picioarele pot fi dezbrăcate puțin pentru a modela și îndepărta părul mort mai lung. Cu toate acestea, ar trebui să rămână pline.

Cu dezbrăcarea mâinilor completă, faceți baie cu bouvierul folosind un șampon de clarificare. Urmăriți cu o forță uscată, periați și pieptene.

Finisare:

Fig.4) Utilizați amestecuri pentru a vârful stratului pentru a forma un nivel de nivel. Amintiți -vă, aceasta este doar o formă, ați dezbrăcat deja haina.

Setați partea din spate, tundând haina de sub punctul de coajă la câțiva centimetri deasupra cocoșului.

Ridicați coada și apoi modelați un raft rotunjit din punctul de rump până la crup.

Formați coada într -o pană care se așază bine pe linia de top. Ar trebui să existe o tranziție lină de la coadă la crup la spate.

Amestecați porțiunea din spate a coapsei până la coapsa exterioară. Formați ușor partea din față a piciorului din spate pentru a arăta o angulație moderată la genunchi (îndoiți -vă în înăbușire).

Îngăduie interiorul picioarelor din spate, astfel încât acestea să fie paralele.

Formați hock -ul pentru a apărea oarecum jos la sol și apoi modelați picioarele pentru un aspect rotund. Hock -urile ar trebui să fie perpendiculare pe sol și paralele, cu o ușoară angulație pe partea din față a articulației Hock.

Îndepărtați haina de corp pentru o tranziție lină către topline. Formați sublinierea pentru a da aspectul unei lână ușor ținută. Nu ar trebui să existe o lovitură exagerată.

Fig.5) Ridicați barba și tăiați gâtul și pieptul anterior.

Tăiați stratul chiar sub punctul de umăr pentru a arăta angulația și tăiați deasupra punctului umărului și amestecați -vă în gât și piept.

Folosiți o lamă #15 sau #30 pentru a bărbierit interiorul și exteriorul urechii, până la bază. Nu vă radeți pe craniul de sus. Tăiați marginile urechii, într -un punct, cu foarfece mici. Folosiți foarfece subțiri pentru a amesteca craniul superior la porțiunea rasă a urechilor.

Amestecați craniul superior la occiput și pe gât folosind foarfece subțiri.

Amestecați stratul de gât până la porțiunea rasă a urechilor.

Ridicați căderea din drum, apoi tăiați colțurile exterioare ale ochilor, amestecându -se în barbă. Barba și căderea se reunesc din colțul exterior al ochiului, chiar în spate și sub ureche. Doar un mic bit deasupra ochiului este tăiat. Paltonul lung al „căderii” din spatele ochiului crește în barbă. Nu există niciun aspect de obraz.

Amestecați haina de craniu mai scurtă până la toamnă. Barba este lăsată necredincioasă.

Pentru inelul de spectacol, bouvierul nu ar trebui să pară prea stilizat sau excesiv de tăiat. După dezbrăcare, este necesară foarte puțină tăiere pe haina corectă a bouvierului.

Pentru animalul de companie, poate fi solicitat o garnitură mai scurtă, dar este încă posibil să se păstreze în linie cu profilul rasei. Unele dezbrăcări ușoare și cardarea corpului vor ajuta la păstrarea texturii dorite a stratului. Snap on Combs poate fi utilizat pentru a realiza o decupaj mai scurtă „pentru animale de companie” pentru clienții dvs. de pâine și unt. Snap -ul pe lungimea pieptenelor pentru picioare trebuie să fie cu câteva lungimi mai lungi decât corpul.

Imaginea generală ar trebui să fie cea a unui câine pătrat, accidentat, cu un aspect neplăcut.

Pentru mai multe informații despre bouvier: www.bouvier.org

Total

252

Acțiuni

26

0

226

0

0

Reclame