Pictograma pieței de îngrijire trece

de către personal
22 decembrie 2014

Jerry Schinberg, unul dintre cei mai proeminenți oameni din istoria industriei de îngrijire, a murit în dimineața zilei de 20 decembrie. Jerry a înființat cel mai lung spectacol de îngrijire (All American), a produs Groomteam USA, precum și a fost producătorul de inovatoare pentru îngrijirea câinilor pentru animale de companie, printre altele. În acest moment nu sunt oferite alte detalii.

Iată câteva comentarii recente despre Jerry.

Odihnește -te în pace Jerry Shinberg. El a produs clasele inovatoare de competiție de îngrijire. La fel ca și fiecare spectacol, el a spus povestea primului spectacol, precum și începuturile sale neplăcute, precum și exact modul în care anul următor un participant a făcut un mire spirală uimitor, frumos colorat, precum și decorat cu strasuri, precum și exact cum Ea a intitulat -o „Screw You Jerry Shinberg”, precum și el ar râde. Avea un simț al umorului despre el însuși, precum și despre împrejurimile sale. Cine altcineva ar putea scoate o pălărie de broască țestoasă, precum și costume de pavilion american. Nimeni. Mulțumesc pentru anii Jerry, veți fi ratat.

– Jill Pipino

Sunt onorat că l -am mulțumit la ultima sa prezență americană în acest an. El a fost întotdeauna încântat, precum și a folosit o pălărie îngrijită. Atât de mult împlinit, timp pentru o odihnă bine meritată, domnule Schinberg 🙂 Ne vedem mai târziu.

– Renae Bachmeier

Din postarea lui Sam Kohl „The Innovative Nebunis”

Cine a produs concursurile inovatoare de stil?

În 1973, am fost la primul spectacol național de îngrijire din Atlanta, GA, care a fost furnizat de groomer Vickie Naylor, precum și de partenerul ei, Pete Flontek. De asemenea, Vickie, precum și Pete, au publicat ziarul Southern Pet Journal.

La acel spectacol, am avut plăcerea de a satisface un tânăr groomer (și eu eram tânăr atunci), care era îmbrăcat într-o geacă de oboseală a armatei de culoare Kaki, precum și Dungaree albastre. El a fost un actor de scenă expert, precum și am bănuit că este posibil să fi fost și el hippie. Numele său este Jerry Schinberg, precum și a continuat să înceapă, precum și să continue să -și funcționeze spectacolul său de îngrijire americană din Chicago în ultimii 40 de ani.

În 1980, Jerry a venit cu un concept pentru a -și „suc” spectacolul. Acesta a fost atunci când s -a născut exact cum s -a născut concursul inovator de stilist! Jerry era departe de a fi încântat de Lynette Wallace Jacobsen, primul câștigător, precum și l -a auzit afirmând acest lucru. Lynette și -a luat răzbunarea anul următor, precum și a emoționat cu senzațional „Înșurubați -vă, Jerry!” proiecta. Ea a tăiat câinele de companie pentru a se asigura că a apărut ca și cum corpul său ar fi fost un gigant cu șurub de plută care se întorcea, precum și rotund, în timp ce se mișca. Stilul inovator s -a „transformat” acum într -un mare succes. Mulțumesc, Jerry că ne -a făcut viața mult mai colorată!

Total

0

Acțiuni

0

0

0

0

0

Reclame