Câinele descoperă craniul uman în curte

câine descoperă craniul uman în curte

Ultima actualizare pe 15 martie 2015 de Puppy Leaks lasă un comentariu
Câine descoperă craniul uman din California

X

Un bărbat din Yuba City California și câinele său au făcut o descoperire uimitoare pe 23 iunie. În timp ce săpa în curtea lor, câinele a găsit un craniu uman. Timp de săptămâni Skye, un Husky în vârstă de 4 ani a săpat fără încetare într -o zonă a gazonului lor, care a obținut proprietarul ei curios și l -a determinat să ajute. Strat după strat au făcut câteva descoperiri bizare. Au sfârșit să găsească machete, rămășițe de animale, un cap de păpușă „cu aspect înfiorător” și un craniu uman.

Câinele a săpat în aceeași zonă de 3 săptămâni înainte de a descoperi craniul. Aaron Kind, proprietarul câinilor, a declarat pentru KCRA-TV „Nu sapa niciodată în iarbă sau nimic altceva, ci că o persoană. Doar că nu ar lăsa -o în pace. ” Înainte de a săpa craniul uman, care a fost pus într -un vas din ceramică, au găsit machete, un cap de păpușă „cu aspect înfiorător” și o grămadă de cranii de animale.

Experții de la Cal specifică Chico au declarat că produsele ar fi putut fi utilizate într-o tradiție religioasă afro-caraibeană. Funcționarii încă încearcă să determine vârsta și originea rămășițelor umane. În gaură a fost găsită o monedă datată din 1995. Locuința în care s -au găsit șederile este închiriată în prezent, autoritățile caută chiriași precedenți. Autoritățile orașului Yuba își continuă ancheta, nu au exclus încă jocul nefast.

Citire recomandată:

Cățelușul devine blocat cu capul la roată

37 de pungi de câini morți găsiți în hambar

Casă de îngrijire medicală pentru câinii care se deschid în Japonia