Relația mea de dragoste/ură cu leashes retractabile

Relația mea de dragoste/ură cu leasuri retractabile

Ultima actualizare pe 10 iunie 2017 de Puppy Leaks 6 comentarii
Această postare este în acțiune față de ceea ce am găsit un număr neobișnuit de mare de „care este cea mai bună lesă?” Căutări care se întâmplă aici pe blog.

X

Animale de companie

0 secunde de 34 de secunde

Trăi
00:00
00:34
00:34

Raspunsul meu? Ei bine, cu siguranță nu este unul retractabil dacă doriți ceva fiabil. Dacă încercați să găsiți o lesă pentru câinele dvs. de companie, este greu să greșești cu unul convențional de 6 picioare.

Relația mea de dragoste/ură cu leasuri retractabile

Cu câteva săptămâni în urmă, am vorbit împotriva utilizării unor leasuri retractabile pentru plimbările cu câini pentru animale de companie.

Încă stau lângă asta. Leasurile retractabile sunt rele pentru plimbările pentru câini pentru animale de companie. Sunt oribile atunci când se referă la păstrarea controlului asupra câinelui tău și pot fi destul de periculoase.

Dar trebuie să mărturisesc; Folosesc o lesă retractabilă de cel puțin 3 ori pe zi.

De ce îmi iubesc lesa retractabilă
Niciodată nu am fost un mare fan al lăsării câinilor mei nesupravegheați în curte. Știu că mulți oameni se bazează pe un gard sau un lanț pentru a -și păstra câinele de companie în siguranță, dar nu este ceva cu care sunt confortabil.

Așa că de cel puțin trei ori pe zi îl însoțesc pe Laika în curte pentru a -și face afacerea și îmi folosesc lesa retractabilă de fiecare dată. Încă folosesc o lesă convențională de 6 metri atunci când alegem plimbări, dar cea retractabilă este folosită pentru toate afacerile ei în curte.

Trăim pe 3 îngrădite în acri, dar acest gard are doar 4 metri înălțime. Aș putea să o las să se descurce complimentar, dar nu există niciodată o penurie de cerbi, curcani, iepuri, veverițe, alunițe sau pisici care aleargă. Am învățat destul de repede că un gard de 4 metri nu indică nimic pentru un câine de companie care urmărește o veveriță.

Și atunci, desigur, sunt momentele în care a reușit să prindă acei drăguți iepurași și curcani. Nu i -a rănit fizic, deși din punct de vedere psihologic nu sunt atât de sigur. Ea doar i -a adus întâmplător înapoi la mine și i -a predat când i -am spus să „renunțe”.

În loc să mă bucur de câinele meu de animale de companie terorizează animalele și să ne aruncăm curtea în fiecare zi, am selectat o lesă retractabilă. Da, reamintirea ei este destul de bună, dar nu va fi niciodată perfectă; Mai ales cu toate acele mici veverițe neplăcute sunt în jur.

Și apoi sunt picioarele ei. Din cauza artritei, un sprint rapid o poate scoate din comision pentru noapte. Cu siguranță nu ezită să decoleze după cerb, dar este destul de trist că trebuie să te bucuri de câinele tău de animale de companie toată noaptea din cauza asta.

Așa că îmi folosesc lesa retractabilă în fiecare zi pentru a reduce tot haosul. Am avut dimineți în care am întârziat la muncă pentru că am luat o decizie să o las să plece liber. În acele dimineți distractive, ea a optat să alunge acea bandă de curcani, pachete de cerbi sau veverițe malefice, mai degrabă decât să se întoarcă la mine.

Pentru mine lesa este o chestiune de comoditate. Sigur că aș putea folosi o linie lungă, dar creierul meu de bază nu poate trece peste faptul că pot pur și simplu să mă regăsesc într -o lesă cu apăsarea unui buton. Wheee, uită -te la ea. Pentru mine, butonul este la fel de distractiv ca să ai o pârghie pentru a termina automat cablul pe vid. Wheee, uită -te la ea.

Butonul respectiv funcționează aproximativ 90% din timp. Leashes retractabile, după cum am aflat, nu sunt atât de renumite atunci când se referă la funcționarea așa cum se intenționează.

Fac acest lucru pentru a menține Bunnies Bunnies Laika … chiar și atunci când îmi mănâncă tot spanacul, fac asta pentru ei.

De ce urăsc leasurile retractabile
Leasurile retractabile sunt departe de a fi perfecte. Am avut o mulțime de cazuri în care Laika a decolat în timp ce m -a trimis, iar cei m -au trimis căzând ideal la pământ.

Și când reușește să fugă în timp ce se află pe ea, ajunge să se blocheze. Acea lesă stupidă se blochează pe aproape fiecare ramură, tufășă sau bramble cu care vine în contact.

Am menționat că sunt pe locul 4? Da, se dovedește că sunt destul de fragede și au tendința de a se prinde.

Acestea sunt de încredere, iar atunci când se referă la păstrarea controlului asupra câinelui dvs. de companie, uitați doar de el. Probabil că veți ajunge pe pământ, ardeți -vă mâna de la încercarea de a prinde cordonul sau de a vă ține de acel gestionare neplăcut mare pentru viața dragă.

Morala povestii

Când se referă la leasuri retractabile, chiar am o relație de dragoste/ură. Cu o mână știu că sunt extrem de nesiguri, pe de altă parte, îl folosesc pe al meu în fiecare zi pentru comoditate.

Atunci când se oferă alegeri, selectăm comoditatea, chiar dacă știm că există probabil o opțiune mai bună.

Îl continuu să obțin aceste leasuri retractabile stupide, deoarece, pentru cel mai mult, îmi fac ușor să supraveghez atunci când Laika trebuie să -și facă afacerea.

Aș putea să obțin doar o linie lungă? Desigur. Dar atunci nu aș primi acel moment distractiv de șuviță, deoarece îmi place să fac lesa în mod automat. Ar trebui să -l conectez manual și în mintea mea de bază, care sună doar mult mai multă muncă.

Poate că este mult mai mult de făcut cu familiaritatea. În cea mai mare parte, lesa retractabilă păstrează în siguranță Laika și The Baby Animals, așa că trebuie să funcționeze …

Oh, cum mințile noastre au un mod de a rămâne cu status quo -ul, reganull