[Giveaway] Holiday Dreams Sweepstakes

Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFacebookFaceBookshare la TwittertwittertwitterShare la Pinterestpinterestpinterestshare la MoreAddhismore3

Când vine vorba de cadouri de vacanță, multe animale de companie își sfâșie noile jucării în mărunțișuri până la Revelion. În loc de jucării obișnuite, părinții animalelor de companie pot opta pentru cadouri semnificative pe care animalele lor de companie le vor putea folosi luni întregi, chiar și anii următori.

În timp ce este distractiv să urmărești animalele de companie să -și despartă noile jucării în timpul sărbătorilor, există multe opțiuni de cadouri pentru animale de companie care durează mai mult și oferă mai multă plăcere decât jucăria tipică.

Animalele de companie care s -au obișnuit cu părinții lor de companie care lucrează de acasă pot fi mai predispuse la anxietatea de separare atunci când viața revine în cele din urmă la normal. Un cadou interactiv cu care se poate juca în timp ce acasă singur îi poate ajuta să se ajusteze. Jucării interactive precum Kong Classic sau Frolicat Bolt Bolt Interactive Laser jucărie face posibil ca animalele de companie să se distreze.

Pentru lunile reci înainte, un pat de câine încălzit sau un perch de pisici este sigur că va fi un hit. Paturile încălzite de calitate pentru animale de companie sunt special concepute pentru siguranță, având în vedere utilizarea animalelor de companie și pot ajuta la menținerea animalelor de companie calde atunci când nu este disponibilă o tură pentru a se înfunda.

Fântânile de apă sunt, de asemenea, o cumpărare excelentă pentru animale de companie, deoarece încurajează hidratarea cu apă curentă. Animalele, în special pisicile, sunt de obicei mai susceptibile să rămână hidratate atunci când au acces la surse de apă în mișcare, precum o fântână. În timp ce o fântână pentru animale de companie poate să nu fie un cadou „distractiv”, sărbătorile sunt momentul perfect pentru a se împlini pe ceva care poate beneficia de sănătatea lor și chiar să îi ajute să trăiască mai mult.

Toți părinții animalelor de companie sunt invitați să intre pentru a câștiga loturile de 1-800-Petmeds® Holiday Dreams pentru o șansă de a câștiga un tip de cumpărături de 100 de dolari, care va fi aplicat ca credit de 100 USD pentru câștigători. 1-800-Petmeds® Holiday Dreams Sweepstakes rulează de joi 12/3 până la miezul nopții miercuri 12/23. Toți cei care intră de la ora 12:01 AM Ora de Est („ET”) 3 decembrie 2020 – 23 decembrie 2020 la 23:59 PM ET sunt eligibili să câștige. Un câștigător va fi notificat în fiecare săptămână joi 12/10, 12/12 și 12/24.

Pentru a intra, vizitați pagina 1-800-PETMEDS® Holiday Dreams Sweepstakes, unde puteți introduce numele și adresa de e-mail și puteți împărtăși, de asemenea, ce cadou este în partea de sus a listei de dorințe de vacanță a animalului de companie.