4 cele mai bune reptile de păstrat în casa ta

, în timp ce animalele de companie precum câinii și pisicile sunt cele mai populare dețin pe planetă, aproape 6 milioane de gospodării din SUA dețin doar reptile ca animale de companie. Aceste tipuri de animale de companie exotice sunt unice, distractive de a avea în jur și pot trăi adesea mult timp. Desigur, trebuie să știți ce alimente mănâncă și cum să le îngrijiți, dar pot fi un plus excelent pentru orice casă.

Dar înainte de a obține un reptil de animale de companie de orice fel, este o idee bună să știi care sunt idei bune de obținut. Ultimul lucru pe care doriți să îl faceți este să obțineți un animal de companie care ar putea fi periculos sau foarte dificil de deținut și de păstrat în casa dvs.

În acest sens, acest articol va trece peste unele dintre cele mai bune reptile pe care să le păstrați în casa dvs. și să aveți ca animal de companie.

Leopard Geckos

Una dintre cele mai bune opțiuni este să obțineți un gecko leopard. Acești băieți nu sunt doar foarte prietenoși, ci și o întreținere incredibil de scăzută și ușor de îngrijit. Sunt docile și nu ar trebui să fie agresivi sau să te mușcă. De asemenea, nu urcă și nici nu au picioare lipicioase. Pot fi puțin zgomotoase, dar acest lucru este destul de comun pentru multe animale de companie.

Aceste geckos sunt nocturne, astfel încât să se asigure că au peșteri sau alte structuri pentru a rămâne în timpul zilei, astfel încât să poată fi acoperite. Sunt destul de accesibile și pot trăi peste 10 ani.

Șerpi

O altă alegere populară pentru o reptilă pe care o are în casa ta sunt șerpii. Atâta timp cât le hrăniți și veți fi blânde în jurul lor, vor fi destul de docile și vă vor face viața ușoară atunci când vine vorba de îngrijirea lor. Mulți pot trăi zeci de ani și pot veni în toate tipurile diferite de forme, dimensiuni și culori/modele.

Desigur, nu toate tipurile de șerpi sunt animale de companie potrivite. Asigurați -vă că veți găsi unele mici, ușor de îngrijit și cele care nu vor putea să vă facă rău sau pe nimeni din familia dvs.

Dragoni cu barbă

Unul dintre cele mai populare reptile care au ca animal de companie este un dragon cu barbă. Sunt destul de ieșiți, foarte blânzi și chiar se bucură să fie ridicate. Pot mânca insecte, fructe, legume și o varietate de alte lucruri. În general, aveți nevoie de mult spațiu pentru aceste șopârlele, deoarece acestea pot crește până la o lungime de la unu până la doi metri și vor trăi timp de peste un deceniu în multe cazuri.

Sunt perfecte pentru începători datorită faptului că sunt atât de prietenoși și pot fi chiar instruiți. Sunt ușor de găsit, nu vă vor costa foarte mult să cumpărați sau să vă îngrijiți și sunt adesea destul de activi în timpul zilei. Curios despre deținerea acestei reptile foarte speciale și plină de satisfacții? Aflați despre dragoni cu barbă și reptile la Petsvills.

Anole verzi

Dacă doriți un reptil care are dimensiuni mici, dar incredibil de mare din punct de vedere al impactului pe care îl au, luați în considerare o anolă verde. Această șopârlă verde strălucitoare are o pungă incredibil de unică de gât roz/roșu, care este unul dintre motivele pentru care sunt atât de populare ca animale de companie. De asemenea, faptul că sunt ușor de îngrijit și destul de independenți.

Aceste anole adoră să trăiască în medii tropicale, așa că păstrați -le într -un loc suficient de cald și asigurați -vă că le hrăniți o dietă constantă de greieri și viermi. Cu toate acestea, încercați să nu le gestionați, deoarece pot fi sclipitori și preferați să fie lăsați singuri.

În concluzie, aceste reptile sunt unele dintre cele mai bune pentru a vă păstra în casa dvs. ca animale de companie. Sunt departe de singurele opțiuni, dar sunt unele dintre cele mai bune pentru proprietarii începători și cu experiență.