Sunt jucării scârțâitoare la fel de stimulante pentru câinele tău?

sunt jucării scârțâitoare la fel de stimulante pentru câinele tău?

Ultima actualizare pe 16 martie 2017 de Puppy Leaks 26 de comentarii
Citesc că jucăriile scârțâitoare pot provoca agresiune, protecție a resurselor, precum și instincte prădătoare la câini. Încă am văzut orice tip de comportamente cu câinele meu, cu toate acestea produc cu siguranță un nivel foarte ridicat de emoție. Este doar o distracție nevinovată sau sunt jucării scârțâitoare la fel de stimulante pentru câini?

X

Laika are o nouă jucărie preferată, precum și este un scârțâitor

De curând am găsit o jucărie incredibil de ieftină pe care Laika nu o va strica – chiar dacă nu este deloc greu. S -a sfârșit prin a fi noua ei jucărie preferată, precum și atunci când sunt agitat, în mod normal, este în mod normal, aruncându -l.

Noua ei jucărie preferată? Este doar o jucărie ieftină de plastic veche din magazinul alimentar regional. A fost unul dintre cei care așteptau în linie „Oh, care arată interesant” cumpără. La fel de bine, cea mai bună parte este că nu este o jucărie scârțâitoare standard, cu un scârțâit în interior. Este modelat ca un tub lung îngust, precum și o gaură la capăt face zgomotul.

Nu mai primește jucării scârțâitoare de rutină. Acestea sunt distruse în detaliu până când va primi acel scârțâitor – precum și acest lucru este la fel de mult un pericol de sufocare.

I -a plăcut atât de mult, am primit -o mai mult

I-a plăcut noua ei jucărie ecologică ecologică atât de mult încât am luat o decizie să o iau pe una încă o una, precum și apoi pe alta. Casa mea pașnică este acum plină de scârțâituri înalte. La fel de bine, da, mă întreb de ce am obținut -o mai mult, unul a fost mult mai mult decât suficient … dar unui câine de companie îi place ceea ce îi place unui câine de companie, precum și cu siguranță o fac fericită.

În timp ce au fost remarcabile în cea mai mare parte, încep să mă preocup că ar putea fi la fel de stimulant.

Când ne jucăm cu ei, buzele ei de jos. Încă stă la fel de bine ca și el își așteaptă eliberarea, cu toate că buza de jos se agită tot timpul. Este o plăcere atât de mare? Este doar o distracție nevinovată? Îmi doresc să știu.

Oriunde Laika merge noile ei jucării sunt sigur că vor urma.

Jucăriile scârțâitoare stimulează prada

Indiferent dacă ne place sau nu câinii noștri mai au o mulțime de instincte prădătoare, precum și jucării scârțâitoare stimulează această conducere. Ceea ce mi se pare un scârțâit nevinovat este să emuleze zgomotul pradei câinilor noștri – un animal de blană adorabil, fără îndoială, fără îndoială.

Am verificat că unii instructori de fitness pentru câini pentru animale de companie sunt împotriva jucăriilor scârțâitoare, deoarece hrănesc prada unui câine. La fel ca și da, văd absolut asta. Cu toate acestea, îngrijorarea mea este – este întotdeauna un lucru sărac? Câinele meu de companie este mult mai probabil să plece și să omoare animalele acum? Depinde de controlul impulsului ei?

Majoritatea instructorilor de fitness conform cărora asigurările susțin că jucăriile scârțâitoare provoacă agresiune sunt aceleași aceleași pe care teoria dominanței metodei. Indiferent dacă nu este de acord cu faptul că un concept trebuie să -i discrediteze pe toți ceilalți este un lucru cu care îmi este greu.

Poate că orice tip de jucărie care scoate la iveală prada unui câine are potențialul de a provoca comportamente nedorite, cu toate acestea nu ar trebui să fie luată o decizie pe un câine de animale de companie pe baza câinelui pentru animale de companie?

Sunt jucării scârțâitoare la fel de stimulante?

O mulțime de activități stimulează Pray Drive, asta indică faptul că sunt toate rele? Depinde doar de locul în care este concentrat acea unitate? Un joc de remorcher sau un stâlp de flirt încurajează câinii să -și valorifice unitatea naturală – este diferența doar în aspectul prădător?

Am folosit să ne jucăm cu un stâlp de flirt înainte ca Laika să obțină artrită, precum și nu am observat niciodată niciun tip de comportamente slabe ca urmare. Tot ceea ce a ridicat energia pe care a folosit -o pentru a -l alunga părea să fie lansată când aș lăsa -o să o prindă.

Și presupun că jucăriile scârțâitoare funcționează într -o manieră similară, spre deosebire de orientările laser în care un câine de companie nu ajunge niciodată să „prindă” nimic. Este vreun tip de jucărie care face ca o buză de câini să fie la fel de stimulantă? Sau este doar un indiciu de anticipare, precum și de emoție?

Deocamdată o să -l las pe Laika să păstreze acele jucării stupide stupide, chiar dacă urechile îmi spun altfel. Nu este zilnic să descoperiți o nouă jucărie preferată sau trei, precum și cu siguranță fac Laika un pui încântat.

Îți oferi câinilor jucării scârțâitoare?

Câinele tău de companie se joacă cu jucării scârțâitoare? El sau ea devine obsesiv sau agresiv cu ei? Sunteți nuci ca mine, precum și 3 din aceeași jucărie în culori diferite?

Citire recomandată:

Câine sau Aardvark?

Câini agățați: câinele tău de companie este un câine velcro?

Cum să mențineți distracția la antrenamentul câinilor pentru animale de companie, schimbând recompensele