Petsmart National Adoption Weekend! Este timpul să îmbrățișăm un cățeluș?

Această publicație poate consta în legături de afiliere. Putem face bani sau produse din afacerea subliniată în acest post.
A trecut ceva timp acum am avut în vedere că am mers la BlogPaws, precum și ne -am ocupat de Petsmart la construirea unui blog de servicii. Chiar dacă au trecut multe luni, având în vedere că am furnizat un studiu de cercetare a situației blogului de servicii la BlogPaws cu PetSmart, încă păstrăm legătura cu oamenii grozavi de la Petsmart.
Petsmart tocmai recent ne -a trimis un cadou minunat împreună cu câteva actualizări ale știrilor lor viitoare, precum și evenimente, inclusiv aniversarea lor de 25 de ani, precum și weekendul lor național de adopție.
Petsmart împlinește 25 de ani!
Stetson a întrebat ce este o aniversare de 25 de ani? I -am spus că 25 de ani umani este egal cu 175 de ani de câine pentru animale de companie! Stetson a crezut wow !!! Petsmart este vechi !!!
Stetson spune: „Petsmart are 175 de ani în anii cățeluși!” Petsmart a avut un remarcabil de 25 de ani de la aniversare, cu toate acestea, în mod regretabil, am aproximativ o lună, la fel de târziu, anunțându -l. Îmi pare rău? Voi face mult mai bine să -mi scot anunțurile. Vestea grozavă este că sunt mult mai oportună cu acest al doilea anunț …

Petsmart National Adoption Weekend
Este timpul să îmbrățișezi un cățeluș? Dacă da, weekendul viitor, 14 septembrie, 2012, poate fi cea mai bună șansă, deoarece este Petsmart Charities National Adoption Weekend!
Dacă credeți despre obținerea unui al doilea câine pentru animale de companie sau poate credeți doar despre a vă obține mai întâi, atunci mergeți în jos spre PetSmart weekendul viitor, precum și susțineți salvarea regională a animalelor. Peste 2.000 de organizații de bunăstare a animalelor din toate cele 1.250 de magazine Petsmart vor furniza șanse pentru adopțiile de animale de companie să descopere casele iubitoare pe tot parcursul vieții pentru nenumărate animale de companie.
Chiar dacă în prezent nu căutăm să obținem un al treilea câine pentru animale de companie sau chiar o primă felină, în continuare, intenționăm să ne îndreptăm spre Petsmart pentru a afirma Hey acolo la câțiva dintre câini, pisici, precum și voluntari de salvare.
Deci, care sunt planurile tale pentru weekendul viitor? Crezi despre adoptarea unui cățeluș, câine, pisoi sau pisică? Dacă da, îndreptați -vă spre PetSmart -ul dvs. regional, precum și stați -vă de acolo către voluntarii de salvare, precum și animale de companie adoptabile!

Ați îmbrățișat un animal de companie dintr -un magazin Petsmart? Povestiți -ne despre experiența dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.
Alegeri de top pentru puii noștri
Cea mai bună jucărie de cățeluș care ne place: Calmeroos Puppy jucărie cu bătăi de inimă, precum și pachete calde – cel mai bun pentru cățelușii noi. Asistă simplitatea stresului și anxietății în noua lor casă.
Cel mai bun câine pentru animale de companie ne place: Bones & Chews Bully Sticks – Toți cățelușii noștri le place să mușcă, să se nip, precum și să mestece. Ne place să folosim bastoane de bully pentru a ajuta la deviere a acestor comportamente nedorite.
Cele mai bune tratamente pentru câini pentru animale de companie care ne place: Crazy Pet Dog Train-ME tratamente-le folosim ca delicioase de mare valoare pentru cățelușii noștri pentru câini pentru animale de companie.
Cea mai bună mâncare proaspătă pentru câini pentru animale de companie care ne place: câinele de animale de companie al fermierului – cu câteva luni în urmă am început să hrănim mâncarea de câini pentru animale de companie Raven, precum și îi place! Obțineți 50% din prima dvs. cumpărare a câinelui fermierului.

Verificați mult mai multe dintre preferatele noastre pe noua noastră listă de verificare a cățelușului.