Adoptați Shifu frumosul amestec de păstor tânăr – adoptat!

Adoptați Shifu frumosul amestec de păstor tânăr – adoptat!

Ultima actualizare pe 29 decembrie 2017 de Puppy Leaks 4 comentarii
Există ceva fantastic în ceea ce privește amestecurile de păstori, deși aș putea fi puțin părtinitor. Această frumoasă fată tânără va face un însoțitor fantastic pentru o familie activă. Ieșiți la Centrul de Adopție pentru PET din județul Oakland și întâlniți -o astăzi.

X

Actualizare 14/08/15 – Shifu a fost adoptat?

Shifu este zâmbet cu noua ei casă pentru totdeauna.

Frumos amestec tânăr păstor
Shifu este un frumos mix de cioban/border Collie, în vârstă de 2 ani. Este energică, inteligentă și gata să o găsească pentru totdeauna acasă. Se descurcă bine cu alți câini și copii mai mari, dar nu a fost testată cu pisici. Ea a fost tratată recent pentru viermi de inimă; Are o factură curată de sănătate, dar va trebui să -și continue regimul de exerciții restricționate pentru încă câteva luni.

S -ar descurca bine într -o casă în care cineva este dispus să lucreze cu ea la antrenament. Este atentă și dornică de a face plăcere, abia așteptând pe cineva special pentru a -i oferi o șansă. Ea va face un însoțitor minunat pentru o familie activă. Ieșiți la Centrul de Adopție pentru PET din județul Oakland și întâlniți -o astăzi.

De la adăpost:

Bună, numele meu este Shifu și am 2 ani. Am multă energie și aștept casa mea perfectă. Am fost tratat pentru viermi de inimă, dar acum sunt mai bine! Dar acest lucru înseamnă că sunt pe exerciții restricționate, ceea ce înseamnă că pot merge doar la plimbări scurte și nici parcuri de câini pentru o perioadă. Sunt un câine grozav, care ar putea avea nevoie de ceva antrenament, dar doar îmi dă timp. Vă rog să veniți jos și să mă verificați.

Centrul de adopție pentru animale de companie din județul Oakland
Informații despre locație și contact:
1700 Brown Rd Auburn Hills MI 48326
Telefon: 248-391-4100
E -mail: petadoption@oakgov.com

Ore de funcționare:
Luni și vineri 10:00 – 18:00.
Marți până joi, 10 a.m. – 17:00.
*Sâmbătă 10:00 – 16:00.
*(Cu excepția anumitor sărbători și evenimente)

Blogul de marți Tails Hop este găzduit de Talking Dogs and Dogs N Pawz. În fiecare marți, acest hop are animale de adăpost fantastice care au nevoie de o casă pentru totdeauna. Nu uitați să vizitați celelalte postări și să împărtășiți poveștile lor pentru a ajuta la răspândirea cuvântului despre aceste animale de companie meritate care caută o familie care să le sune.