Gone Fishin ”

Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la Pinterestpinterestpinterestshare la MoreAddHismore

Ohai! Știi ce este astăzi? Este Ziua Muncii! Acesta este un nume amuzant pentru această vacanță, deoarece este de fapt o zi în care nu trebuie să muncești. Îmi port echipamentul de pescuit astăzi pentru că intenționez să iau și ziua liberă. S -ar putea să credeți că o pisică nu are de obicei multă muncă, dar ați greși.

Iată câteva modalități prin care o voi lua ușor astăzi:

Fără acoperire după ce folosesc cutia de gunoi. Tot ce se zgârie este obositor!

Fără îngrijire. Este în regulă să arăți un pic neîngrijit într -o vacanță ca asta.

Astăzi dorm în trecut la ora 10:00. De fapt, aș putea să mă așez în pat și să privesc desene animate toată ziua!

Uitați de lingând fundul farfuriei după ce mănânc. Cine vrea să curețe vasele într -o vacanță? Desigur, acest lucru înseamnă că am nevoie de o porție mai mare de mâncare pentru pisici pentru a compensa partea pe care nu am curățat -o de vase.

Cel mai important, voi lua ziua liberă de la îndrumarea fratelui meu Harley. Sper că nu va rula amok fără îndrumarea mea de azi.

Uite, am prins deja ceva pe stâlpul meu de pescuit. Pare un delicios delicioasă pentru pisici! Cât de norocos este asta? Sper să aveți cu toții o zi de muncă distractivă și relaxantă!

Care sunt planurile tale de Ziua Muncii?