EPA sporește controlul puricilor, precum și produsele pentru animale

, este purici, precum și sezonul de bifare în mare parte a țării, precum și proprietarii de animale de companie încep să folosească produse precum Frontline sau Advantage pentru a lupta cu acești dăunători pe animalele de companie. În timp ce aceste produse sunt eficiente, vă rugăm să fiți conștienți că sunt încărcate și cu substanțe chimice.

Săptămâna trecută, EPA a emis o declarație de precauție cu privire la aceste produse, precum și siguranța acestora, precum și a început să investigheze recent impulsul în rapoartele reacțiilor adverse.

Pentru un aspect mult mai independent despre ceea ce înseamnă asta, Dr. Patty Khuly, un medic veterinar mic din Miami, FL, precum și creatorul blogului veterinar Dolittler, a publicat un scurt articol de excepție pe blogul ei.

Am cercetat opțiunile naturale pentru purici chimici, precum și produse de bifare în ultimele săptămâni. Încerc să descopăr produse care să vă sugereze, care sunt atât eficiente, cât și sigure. Nu orice este natural nu este risc pentru animalele de companie, precum și până când nu sunt sigur că produsele pe care le arunc o privire satisfac ambele cerințe, nu le voi sugera. Voi împărtăși ceea ce descopăr cu tine cât mai repede.

Regele Ingrid

De asemenea, poate vă place:
Purici natural, precum și căpușă gestionează

Ful natural, non-toxic gestionează

Recenzie de carte: Natural Flea gestionează pentru pisici de Liz Eastwood

«Comunicarea animalelor
Felina mea sau canina poate primi gripa porcină? »

4 comentarii la EPA stimulează controlul puricilor, precum și produsele pentru animale de companie

Renee spune:

27 aprilie 2009 la 22:20

Totul este compus, de către produsele de animale de companie care au fost „auto-prescriu” pentru animalele care nu înțeleg riscurile, în special pentru pisici. La aceasta, avem produsele contrafăcute pe care oamenii le achiziționează fără să știe cu site -uri web cu tarif de reducere, precum și comercianți cu amănuntul. Este dificil să raționalizăm că unele substanțe chimice dezvoltate pentru a ucide un tip de viață pot fi fără riscuri pentru alte tipuri sau pentru mediu. Într-adevăr, exact cât de fără riscuri poate fi utilizarea unei zone pe sau a altui produs sistemic dezvoltat pentru a rămâne, precum și a ucide săptămâni după ce este aplicat?

Răspuns

Ingrid spune:

27 aprilie 2009 la 22:10

Mulțumesc pentru comentarii, Wendy! Amber este o pisică interioară, așa că, din fericire, nu trebuie să folosesc nimic asupra ei. Pentru câinii sau pisicile care ies afară, este o opțiune dificilă, precum și se reduce cu adevărat la pericolele de cântărire, precum și beneficiile problemelor de sănătate și wellness purici, precum și căpușele pot provoca reacții adverse potențiale la Frontline.

Cu siguranță vă voi menține publicat dacă descopăr ceva natural, eficient, precum și sigur.

Răspuns

Felina literară spune:

27 aprilie 2009 la 20:18

Ar trebui să adaug că folosim linia de prim rang pe câine. Pisicile sunt pisici interioare, precum și nu folosim nimic pe ele. Nu că elimină riscul.

Răspuns

Felina literară spune:

27 aprilie 2009 la 20:17

Vă aștept cu nerăbdare constatările, Ingrid. Căpușele încep să facă o prezentare puternică aici. Recunosc că folosesc Frontline pentru a le lupta, totuși aș dori să descopăr ceva natural care este la fel de eficient, oricât de sigur.

Răspuns

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site în conformitate cu
Politica de Confidențialitate.
*

Notificați-mi comentarii de urmărire prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ