Jodi & Mackensie Murphy

de Kathy Hosler
7 august 2013

Dacă ar fi să întrebi orice îngrijitor care a fost vreodată în inelul de competiție dacă ar dori să fie membru al GroomTeam, răspunsul lor este probabil să fie un „da!” Răsfoitor. A deveni membru al GroomTeam nu este ușor; Este o onoare pe care trebuie să o câștigi. Singura modalitate de a intra pe GroomTeam este prin intrarea în competiții sancționate de Groomteam și câștigând puncte cu plasamentele tale. Primii patru puncte câștigători se încântă într -o onoare și mai mare: devenind membri ai mirelui călător. Aceștia sunt trimiși – toate cheltuielile plătite – pentru a concura împotriva îngrijitorilor de top din întreaga lume.

Jodi Murphy și fiica ei, MacKensie Murphy, au câștigat ambele membri la Groomteam SUA. Sunt prima mamă și fiică din Statele Unite care a realizat acest lucru uimitor.

Jodi Murphy a fost unul dintre primii câștigători de patru puncte în fiecare an în care a fost pe Groomteam. Ea a fost pe mirele călătoare de două ori, mergând în Spania și Italia și luând aur la ambele competiții. Ea a concurat împotriva a 42 de groomeri de elită din întreaga lume, când a câștigat Turneul Campionilor Invitation Oster.

Mackensie este fierbinte pe călcâie, cu numeroase victorii de concurență de îngrijire excepțională. Cea mai recentă a fost în luna iunie, când a câștigat cel mai bine în spectacol la NDGAA Groomfest din Denver, Colorado. Mackensie a devenit membru al mirelui după doar doi ani de concurență și are obiectivele sale să fie unul dintre primii cei cinci puncte în acest an.

Ceea ce face ca povestea lor să fie și mult mai fascinantă este faptul că niciunul dintre ei nu și -a propus să intre în inelul concursului – sau chiar să devină îngrijitori. Jodi Murphy avea în treizeci de ani și avea trei copii mici când a început să îngrijească. „M -am mutat într -o altă stare și am avut dificultăți în a -mi îngriji câinii la satisfacția mea”, își amintește Jodi. „Atunci am ales că aș învăța să o fac singură.” Jodi a devenit un băiat la un magazin și a lucrat acolo aproximativ un an, ridicând sugestii de îngrijire în timp ce lucra.

„Am fost la primul meu spectacol Barkleigh din Pasadena și am văzut autoutilitarele de îngrijire mobilă”, spune Jodi. „Știam imediat că vreau să am o afacere mobilă. În acel moment, a trebuit să ies și să caut cunoștințe, pentru că chiar nu știam nimic. Am fost atât de identificat să învăț; Am fost la expoziții comerciale și seminarii și am luat lecții private ”, continuă Jodi.

„Am lucrat cu crescători și manipulatori care încercau să -mi ideal abilitățile. Nu am dezvoltat obiceiuri proaste, pentru că am lucrat cu profesioniști și am învățat modul adecvat de a face lucrurile de la început ”, spune Jodi. „În termen de trei ani de la începerea să mă gândesc la îngrijire, am fost membru al mirelui.”

Traseul lui MacKensie spre a deveni un îngrijitor și a -și câștiga locul pe Groomteam a fost diferit de cea a mamei sale. „Când Mackensie avea vreo zece ani, ea va scălda câini pentru mine în weekend”, spune Jodi. „S -a dus cu mine la seminarii și competiții, iar în timp ce ea a fost încântată de ele, nu a arătat niciun interes real în învățarea mirelui.”

Când MacKensie a mers la facultate în Cincinnati, Ohio, a primit un loc de muncă ca un băiat pentru a câștiga bani în plus. „În timp ce eram la facultate, am ales să învăț îngrijirea”, spune MacKensie. „La început, nu voiam îndrumarea mamei mele. Am vrut să fac totul pe cont propriu. Bănuiesc că am fost puțin pe partea rebelă ”, spune Mackensie cu un zâmbet și un râs rapid. „Când am crescut, am avut o educație de îngrijire pe un platou de argint la dispoziție, dar nu am profitat de asta.”

„Când Mackensie mi -a spus că vrea să devină groomer, am fost surprinsă”, spune Jodi. „Am avut sentimente amestecate. O parte din mine a vrut ca ea să obțină un loc de muncă bun cu beneficii, timp de escapadă și stabilitate. Știm cu toții că atunci când mire și lucrați la comision, poate fi dificil atunci când treceți prin momente lente și aveți facturi de plătit. Și este o muncă foarte intensă. ” Jodi continuă: „Dar când am văzut cât de bun a fost Mackensie, m -am gândit„ Uau, asta este chemarea ei! ”

„Uneori, când Mackensie a venit acasă de la facultate, ea și cu mine am ieșit în autoutilitara mea mobilă și în echipa de echipă un câine. Aș îngriji o parte a câinelui, iar ea îl va îngriji pe cealaltă și nu a trebuit niciodată să -i revizuiesc munca. Ne îngrijim atât de mult! ”

Nu a trecut mult timp până când Mackensie a ales că a vrut să concureze și ea. „Am intrat în ring prima dată pe deplin pregătit”, împărtășește Mackensie. „Am simțit că trebuie să fiu cu adevărat gata din cauza cine era mama mea. Am avut pantofi foarte mari de umplut și m -a împiedicat să intru în ring pentru o perioadă, dar acum nu mă deranjează deloc. ”

Odată ce Mackensie a experimentat emoția și emoția unei competiții și sentimentul de realizare și victorie care a venit cu ea, știa că și -a găsit pasiunea. „De îndată ce s -a încheiat un concurs, plănuiam pentru următorul”, exclamă Mackensie. „Nu aș putea să -l obțin suficient!”

Credeți că a fi fiica lui Jodi Murphy a făcut viața în competiția mai simplă sau mult mai provocatoare pentru fiica ei? De fapt, un pic din ambele. „Îmi amintesc prima mea competiție”, spune Mackensie. „I.null