Introducerea freestyle -ului oriental pentru clienții dvs.

de Michell Evans
31 august 2019
„Bună Michell, am încercat să stăpânesc arta îngrijirii orientale de stil liber. Am câțiva clienți cărora le plac cu adevărat stilul, cu toate că câinii lor nu sunt întotdeauna candidați grozavi. De asemenea, am clienți ai căror câini sunt perfecți pentru stil, însă proprietarii nu le place ideea.

Aveți sfaturi despre exact cum să perfecționați stilul, precum și să faceți clienții să -l încerce? Mulțumesc, Linda ”

Bună Linda. Orientală Freestyle Grooming este foarte distractivă. Îmi place, deoarece mă dificultate să mă îngrijesc în afara cutiei. Afișarea fotografiilor clienților cu câini în garnituri de freestyle orientale care arată similar cu câinele lor este o metodă excelentă pentru a o oferi. Web -ul are o bogăție de imagini pentru a arăta cu clienții. Gândiți -vă la păstrarea unui liant sau a unei tablete cu imagini pentru a vă arăta clienților atunci când discutați despre stiluri. Puteți include multe stiluri, nu doar stilul liber oriental. Gândiți -vă să cereți artiștii dvs. de freestyle orientali preferați pe Facebook, precum și pe Instagram, dacă puteți utiliza imaginile lor pentru a vă arăta clienților.

Adesea, clienților nu le place stilul, deoarece corpul este la fel de scurt, precum și picioarele sunt la fel de lungi. Aceste lucruri pot fi schimbate rapid în ceea ce mulți telefon apelează la o tăietură de cățeluș, o garnitură de ursuleț sau chiar un bărbierit. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să luați decizii pentru corp, precum și haina de picioare din cauza structurii câinelui. Dacă câinele nu este o frumusețe naturală, puteți schimba stilul pentru a face câinele să pară mai potrivit, mai tânăr și mai sănătos.

Câini supraponderali, câinii cu oferte mari de bulgări, precum și denivelări, haina subțire, precum și probleme de piele sunt exemple de câini care pot beneficia de un stil modificat. Rețineți că stilul integrează în mod obișnuit îmbrăcămintea. Puteți sugera – în situația unui câine cu aspect extrem de regretabil – că păstrează un hanorac pe el.
Reclame

Capul este cea mai unică parte a multor garnituri de freestyle orientale. Proprietarii tind să le placă aceste borduri, deoarece sunt extrem de animate, cățeluși – precum și scurte în jurul gurii, precum și pentru ochi.

Atunci când executați garnitura, păstrați aceste nouă caracteristici tipice ale capului oriental freestyle în minte:

Mușchiul este îngrijit pentru a apărea separat de craniu.
Lățimea mușchiului este îngrijită pentru a părea mai largă decât colțul exterior al ochiului.
Partea superioară a nasului nu este bărbierită, cu toate acestea, decupată pentru a produce forma mușchiului.
Coatul bărbiei este tăiat extrem de scurt.
Orice haină care se lipește de vârful nasului este tăiată scurt.
Ochii sunt complet deschiși. Fără breton sau bule.
Urechile sunt accentuate, precum și exagerate într -un fel.
Obrajii sunt cel mai frecvent tăiați scurt.
Accentele de culoare, arcurile, precum și firele sunt utilizate în mod obișnuit pentru a accentua caracteristicile faciale.

Amintiți -vă că haina mai lungă de pe picioare, care este o caracteristică tipică a stilului va necesita o îngrijire mai regulată. Aceasta este o mare sursă de venit pentru salon. De asemenea, rețineți că acestea sunt borduri de specialitate; Este nevoie de multă abilitate pentru a cerceta studiul, precum și pentru a executa în mod corespunzător aceste stiluri, așa că asigurați -vă că taxați în consecință.

Grooming fericit! – Michell ✂️

Aveți o îngrijorare la care doriți să răspundeți Michell? Vă rugăm să trimiteți îngrijorări la michell@groomingtutor.com

Total

25

Acțiuni

2

0

23

0

0

Reclame