Utilizarea uleiului de arbore de ceai diluat pentru infecțiile pielii câinelui dvs.

Addthis Share Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore220

Ați înțeles că alergiile pot fi la fel de frustrante, precum și agonizante pentru câini, precum și pentru unii oameni? Profesioniștii citează că la fel de numeroși ca 1 din 7 câini experimentează din alergii. precum și acele alergii provoacă în mod obișnuit simptome precum mâncărime, iritație, precum și inflamație.

Alergii la câini toamna în patru clasificări, precum și pot fi declanșate de respectarea lucrurilor:

Purici și alte insecte mușcătoare

Iritanți care sunt disponibili în contact cu pielea

Alergeni inhalați, cum ar fi acarieni, matrițe, polenuri, ierburi, precum și matrițe

Alimente, droguri, precum și suplimente

În situația infecțiilor cutanate asociate alergiilor, medicul veterinar poate prescrie un medicament, în funcție de simptome, precum și de severitatea infecției pielii câinelui tău. În unele cazuri, infecțiile moderate până la moderate ale pielii pot fi gestionate eficient cu produse topice fără vânzare. Cu toate acestea, dacă sunt lăsate netratate, astfel de infecții moderate ale pielii se pot stabili în pete fierbinți, care sunt incredibil de supărătoare pentru animale de companie.

Ce este uleiul de arbore de ceai, precum și exact cum poate ajuta infecțiile pielii?

Gardienii de animale de companie ar trebui să fie conștienți de faptul că uleiul de arbore de ceai pur (precum și alte uleiuri pure necesare) este gândit la toxic pentru animale, precum și nu ar trebui să fie niciodată utilizat în forma sa pură nediluată sau „crudă”.

Uleiul de arbore de ceai este un ulei natural necesar, cu proprietăți curative care ajută la calmare, precum și să protejeze pielea câinilor. Atunci când este utilizat în mod corespunzător, precum și într -un tip diluat pe animale de companie, uleiul de arbore de ceai poate fi extrem de eficient în tratarea, precum și la evitarea infecțiilor bacteriene topice, precum și a drojdiei/fungilor. Uleiul de arbore de ceai este un antiinflamator remarcabil, astfel încât ajută la scăderea inflamației pielii care poate duce la mâncărime, precum și la iritație. De asemenea, are proprietăți antibacteriene excelente, anti-virale, precum și proprietăți anti-fungice care pot ajuta să evite, precum și să trateze o întreagă problemă a problemelor pielii.

Datorită eficacității sale, uleiul de arbore de ceai este descoperit în numeroase produse de îngrijire a animalelor de companie în diverse concentrații diluate.

Cum ar trebui să administrez ulei de arbore de ceai câinelui meu?

Uleiul de arbore de ceai nu trebuie ingerat, precum și ar trebui să fie utilizat doar extern, precum și doar în forma sa diluată. Produsele, cum ar fi spray -ul calmat, precum și șamponul calmat, includ o cantitate diluată de ulei de arbore de ceai. În timp ce porțiunea de ulei de arbore de ceai din aceste produse este proprietar, asigurați -vă că sunt mult sub nivelul gândit la toxic pentru câini, precum și cățeluși (peste 8 săptămâni.) La fel ca orice tip de produs nou, căutați întotdeauna îndrumarea a medicului veterinar înainte de a aplica la câinele tău.

Uleiul de arbore de ceai nu trebuie utilizat pe pisici. Utilizați prudență atunci când aplicați ulei de arbore de ceai dacă aveți pisici în casă.

*Articol actualizat 17 octombrie 2013

Aveți întrebări pentru sănătate și wellness pentru animale de companie? Pentru orice tip de probleme medicale, vă sugerăm întotdeauna să vorbiți cu medicul veterinar. Cu toate acestea, pentru întrebări de non-urgență, puteți lua legătura cu Dr. Dym folosind direct formularul nostru de veterinar.

Sănătatea animalelor de companie