Împărtășirea stilului creativ în China

de Dawn Omboy
9 august 2016
Oricine mă cunoaște știe că iubesc culoarea și stilul creativ; De asemenea, îmi plac lucrările de artă ale dragului meu prieten Amber Powell Brooks.

Fig. 1) Una dintre piesele ei pe care le iubesc absolut este un poodle standard care poartă o temă asiatică. Pentru mine, acesta a fost un design fantastic de predare. Are totul, de la diferite medii de culoare până la tehnici de stil diverse, cum ar fi sculptarea, foarfeca și modelarea cu un rezultat frumos în designul finit. Nu are decât un defect; Amber a atras doar o parte a câinelui, lăsându -l pe celălalt la imaginație.

În acest an, am avut norocul să fiu invitat să merg în China și să instruiesc o clasă de creație avansată la Beijing Jianwen Pet Grooming Academy timp de trei zile. Gazda mea plină de milă, directorul școlii, doamna Nana m -a tratat la două zile frumoase de vizitare înainte de începerea cursurilor. Cu traducătorul meu, doamna Icey și asistenta școlii, domnul Zhiwei von, care au fost însoțitorii mei constanți, am văzut numeroase minuni frumoase.

Luni am mers cele șapte blocuri până la școală pentru a începe un mire creativ frumos, care ar fi o colaborare a designului lui Amber, căsătorit cu un soare roșu chinezesc convențional, rață și flori de cireș din cealaltă parte a câinelui. Rezultatul a fost uluitor. Am sculptat designul lui Amber pe o parte a caninului și am stabilit o parte din culoare.
Reclame

Fig. 2) Dna Nana a înfometat canin după aceea, cu studenții care se uită.

Fig. 3) A ales apoi pe un design pentru cealaltă parte și a scos -o pe o placă de ștergere uscată în clasă pentru a urma ca vizual în timp ce seta modelul pe câine.

Fig. 4) La fel ca mine, Nana și -a înmânat total designul, tăind în cea mai mare parte mai întâi și apoi separarea și alungarea secțiunilor de păr pentru a fi lăsate mult timp. Acestea vor deveni mai târziu flori de cireș. Urechile au fost învelite pentru a le ține din drum în timp ce lucrau.

Fig. 5) Următorul pas a fost conectarea punctelor murind în copac care să țină flori de cireș.

Fig. 6) După ce această parte a fost făcută, am vopsit în profunzime flori de cireșe o nuanță de roz de bomboane de bumbac, așezând folie sub păr și aplicând colorantul cu o perie de nuanță, apoi înfășurând părul în folie.

Fig. 7) În continuare, studenții au făcut echipă pentru a obține suma majoră de moarte; Unii lucrează la moartea capului negru, în timp ce alții au descris și au umplut soarele roșu.

Fig. 8) Apoi ne -am mutat cu toții în cealaltă parte a câinelui, așezându -ne în coloranți, subliniind mai întâi zonele care trebuie colorate și apoi umplându -le cu coloranții. Cu atât de numeroși oameni care lucrează la câine, coloranții sunt stabiliți în timp record. Și după ce a așteptat aproximativ 30 de minute, canina a fost clătită și uscată și gata să fie înțepată și cuprinzătoare în ziua următoare.

Fig. 9) Odată ce toate scuturate, au fost aplicate mai multe straturi de păr de păr pentru a ține în loc părțile designului care trebuiau să fie cuprinzătoare cu aerograful. Am dat apoi o lecție folosind unitatea mea de avion de încredere și o combinație de coloranți pe termen scurt care pot fi spălați cu ușurință din strat.

Fig. 10) Nana a sărit înăuntru și am abordat flori de cireș de pe cealaltă parte a câinelui, care le -a bătut mai întâi lângă piele și le modelează folosind spray de păr și degetele noastre, apoi tăierea cu foarfece pentru a ascuți detaliile.

Fig. 11) Următorul pas al lui Nana a fost să -și detalieze rața prin aer în conturul negru și penele aripii și cozii și apoi adăugând unele umbriri pentru un efect mult mai dramatic.

Fig. 12) Odată ce se face totul, a folosit foarfece pentru a ascuți toate marginile pentru un aspect mult mai definit.

Fig. 13) Am avut și o lecție despre garnitura germană, așa că aici suntem cu cei doi câini cu care ne -am ocupat și clasa. Observați fiara lână de pe masă? Așa arătau cei doi în față când am început pe ei cu 2 zile mai devreme.

Sunt atât de onorat că am avut această experiență fantastică de partajare și că am făcut prieteni noi din întreaga lume, totul pentru dragostea câinelui. O mulțumire specială doamnei Nana, Jianwen Pet Grooming Academy și Wahl China. ✂

Făcând lumea mult mai colorată, un canin la un moment dat …

Regina culorii

Pentru a vedea mult mai multe imagini cu această aventură de îngrijire, vizitați www.queenofcolor.com sau vizitați -mă pe Facebook

Total

1

Acțiuni

1

0

0

0

0

Reclame