Miercuri fără cuvinte – adopția de cățeluși

Această publicație poate conține legături de afiliere. Putem face bani sau produse din afacerea menționată în acest post.
Am văzut acești doi cățeluși la Casa Irvine pentru Târgul de adopție pentru animale de companie de sărbători. Dacă credeți despre obținerea unui alt animal de companie, vă rugăm să vă gândiți la adopție. O locație excelentă pentru început este petfinder.com, care am descoperit că puștiul nostru de salvare Linus acum aproape 8 ani!
Acești 2 pui au fost la casă pentru alegerile pentru adoptarea pentru animale de companie pentru Holidays pentru cățelușii noștri
Cea mai bună jucărie de cățeluș care ne place: Calmeroos Puppy jucărie cu bătăi de inimă, precum și pachete calde – perfecte pentru cățelușii noi. Asistă simplitatea stresului și anxietății în noua lor casă.
Cel mai bun mestecat pentru câini care ne place: Bones & Chews Bully Sticks – Toți cățelușii noștri le place să mușcă, să se nip, precum și să mestece. Ne place să folosim bastoane de bully pentru a ajuta la deviere a acestor comportamente nedorite.
Cele mai bune delicioase pentru câini care ne place: Crazy Dog Train-ME Transporturi-le folosim ca pe tratamentele noastre de mare valoare pentru cățelușii noștri de câine ghid.
Cea mai bună mâncare proaspătă pentru câini care ne place: câinele fermierului – cu câteva luni în urmă am început să hrănim mâncarea de câini proaspătă, precum și îi place! Obțineți 50% din prima comandă a câinelui fermierului.

Consultați mai multe dintre preferatele noastre pe noua noastră listă de verificare a cățelușului.