Brandon McMillan va fi onorat la Global Pet Expo 2018

Trainer de animale profesioniste, prezentator și autor câștigător al premiului Emmy, numit beneficiarul 2018 al „Excelența în jurnalism și contribuții excepționale la Premiul pentru Industria Pet Industry”-

Asociația American Pet Products (APPA) și Asociația Distribuitorilor Industriei Pets (PIDA) anunță gazda emisiunii de succes a CBS, „Lucky Dog”, Brandon McMillan este beneficiarul 2018 al excelenței anuale a Global Pet Expo în jurnalism și contribuții deosebite la industria animalelor de companie Adjudecare.

McMillan va accepta personal premiul joi, 22 martie 2018 în Orlando, FL, în timpul recepției Purina® Media la Global Pet Expo. Acest eveniment exclusiv media se desfășoară împreună cu Global Pet Expo, cel mai mare expoziție anuală de produse pentru animale de companie din lume, care are loc în perioada 21-23 martie 2018 la Orange County Convention Center. Participanții la Global Pet Expo includ retaileri independenți de produse pentru animale de companie, distribuitori și cumpărători de piață de masă, mass-media și calificativifividuali din industria animalelor de companie și nu este deschis publicului larg. McMillan este un antrenor și comportament profesionist de animale care și-a petrecut întreaga viață învățând și lucrând cu toate tipurile de animale- de la animale de companie casnice până la cele mai sălbatice fiare nevăzute. În timp ce McMillan are un fundal divers cu animale sălbatice, pasiunea lui se află cu câinii. Această pasiune și-a inspirat emisiunea de televiziune câștigătoare a premiului Emmy „Lucky Dog”, care se află în cel de-al cincilea sezon al rețelei CBS. În cadrul emisiunii sale, McMillan salvează câinii înainte de a fi eutanasiați și îi transformă în animale de companie bine pregătite și animale de serviciu. McMillan este, de asemenea, un autor apreciat. În cartea sa, Lucky Dog Lecții: Train Your Dog în 7 zile, McMillan începe cu elementele de bază și oferă soluții la problemele obișnuite de comportament canin, inclusiv probleme de antrenament la casă, scurgeri de ușă, mestecare, lătrat și comportamente greșite obișnuite. McMillan este, de asemenea, angajat frecvent de cele mai importante celebrități din lista A de la Hollywood pentru a-și transforma pooches-urile de control în câini bine manierați.

„Brandon McMillan este un exemplu de excepție al tipului de individ, acest premiu a fost menit să onoreze”, a declarat vicepreședintele executiv al APPA și COO Andy Darmohraj. „Știm că unele animale de companie ajung să se întoarcă în adăposturi din cauza problemelor de comportament. Prin dăruirea și angajamentul lui Brandon de a oferi acestor animale de companie a doua șansă, el ajută animalele de companie să rămână în case iubitoare și responsabile. Suntem încântați să -l avem ca onorific al nostru din 2018. ”

Excelența anuală a Global Pet Expo în jurnalism și contribuții deosebite la premiul pentru industria animalelor de companie recunoaște persoanele din mass -media care au puterea de a influența milioane de oameni și de a folosi acest lucru pentru a promova pozitiv bucuriile și beneficiile proprietății animalelor de companie. Fie prin intermediul unor medii tipărite, difuzate sau internet, acești onorați distinși produc povești care evidențiază proprietatea responsabilă a animalelor de companie și toate serviciile, produsele și activitățile interesante care fac ca petrecerea timpului nostru să fie și mai plăcută. Destinatarii trecuți includ: Jill Rappaport, Victoria Stilwell, Rachael Ray, Ellen DeGeneres, Andrea Arden, Dr. Heather Loenser, Xiomara González-Govea, Connie Wilson, Sandy Robins, Dr. Marty Becker, Steve Dale, Gina Spadafori și Janice Brown.