Este inuman să declarați o pisică?

Cele două pisici ale mele au toate ghearele.

Canapeaua mea de 6 ani este în mare parte distrusă din cauza pisicilor. Umplutura se arată. Păstrez capetele acoperite cu pături pentru a ascunde majoritatea daunelor.

Camera noastră de zi este foarte „clasică”.

Chiar nu vreau să trăiesc ca un student pentru tot restul vieții. Îmi pare rău, dar îmi place să am lucruri bune. Nu știu dacă ne -ați văzut apartamentul în ultima vreme, dar am putea cu adevărat să suportăm câteva upgrade -uri.

Dar ce vor face pisicile dacă vom primi o canapea nouă?

Vor face ceea ce pisicile fac cel mai bine. Îl vor distruge.

Actualizare: Am primit o canapea nouă, iar pisicile noastre nu au distrus -o. Am folosit un nu foarte ferm și le-am strecurat cu apă când au atins-o și am urmat o regulă strictă a unei canapea. Acest lucru a funcționat.

Când se referă la zgârieturi, proprietarii de pisici au aceste opțiuni:

1. Puneți -vă cu daunele la domiciliu în timp ce încercați un fel de modificare a comportamentului (HA!)

2. Limitați pisicile atunci când nu puteți supraveghea

3. Cumpărați capace de vinil pentru a lipi peste unghiile pisicilor (da, sunt serios)

4. Declanșați pisicile

Evident, unii oameni aleg o altă opțiune. Scapă de pisici.

Ce opțiune ați recomanda?

Antrenament pentru pisici

Cei mai mulți dintre noi tolerăm zgârierea și daunele la domiciliu în timp ce ne decorăm casele cu stâlpi zgâriați, bucăți de carton și săli de gimnastică din junglă.

Fac asta de șase ani.

Pisicile mele zgârie tot ce le dau și mobilierul. Și atunci când li se va da o alegere, vor alege întotdeauna să zgârie canapeaua.

Pentru a fi corect, ar trebui să cumpăr probabil câteva mesaje mult mai multe zgârieturi pentru a atrage lucrurile și lucrurile doi. Și ar trebui să ofer mai multe opțiuni pentru ei. Unele pisici adoră să zgârie fâșii de carton. Unele bucăți de covor. Unii oameni chiar aduc bușteni în interior pentru ca pisicile să se zgârie (după ce au scuturat orice insecte și au lăsat lemnul la soare câteva zile).

Cu un mic catnip, pot să -mi interesez pisicile practic. Îi datorez să ofere opțiuni suplimentare de zgârietură.

Ignorați comportamentul nedorit de pisoi

Pisicile mele au aflat că, dacă zgârie canapeaua în prezența mea, vor primi o reacție. Ca și copiii (și câinii!), În unele cazuri, orice atenție este o atenție bună.

Scutirea lor este cea mai semnificativă greșeală pe care am făcut -o.

Dacă fie că pisica este frustrată sau flămândă, el va zgâria canapeaua în prezența mea în cumpărare pentru a obține o reacție.

Dar, de asemenea, am pus multă energie în ignorarea comportamentului nedorit. Acest tip de lucrări. Dar încă se zgârie când nu sunt în preajmă.

De asemenea, am încercat să -i distrag sau să -i interesez de altceva. Acest lucru funcționează atâta timp cât sunt în cameră. Când nu sunt acolo pentru a distrage atenția, ei optează pentru canapea.

Strângeți ticăloșii cu apă – cel mai bine în față!

Am folosit o mulțime de tehnici de „pedeapsă pozitivă”, cum ar fi să le strecurați cu apă. Deși acest lucru este foarte satisfăcător, ei încă se zgârie când nu sunt în preajmă.

Tăiați unghiile pisicilor

Am tăiat unghiile pisicilor de câteva ori pe lună. Este întotdeauna distractiv, dar nu îi împiedică să se zgârie.

Dacă aveți alte sfaturi de modificare a comportamentului, vă rugăm să împărtășiți. Posibil antrenament pentru clicuri? mult mai mult timp interacționând cu pisica ta?

Temnița Kitty

Pune pisicile într -o altă cameră când nu ești acasă

Acesta este cel mai bun serviciu al meu deocamdată.

Îmi tratez pisicile ca niște pui. Și -au pierdut libertatea nocturnă cu mult timp în urmă. Când nu sunt capabil să supraveghez, ei intră în spălătorie unde au paturi de pisici, cutia de gunoi și apa. Nu este mult mai „crud” să limitezi o pisică decât un câine. Sunt animale și se ocupă de asta. Pisicile mele dorm la 19 ore bune din fiecare 24, așa că la fel de bine ar putea servi o parte din acea perioadă în spălătorie.

Nu mă simt vinovat pentru limitarea lor. Totuși, știu dacă mi se oferă alegerea, pisicile mele ar alege libertatea de a se plimba.

Capace de unghii pentru pisici

Acestea se numesc capace de unghii moi labe pentru pisici și sunt hilare! Nu mă pot gândi că ar funcționa, dar aș fi pregătit să -i dau o lovitură. Labele moi sunt capace de unghii de vinil care sunt lipite de unghiile pisicii. A încercat cineva acestea? Mi -ar plăcea să vă aud feedback -ul. Le puteți obține în tot felul de culori și sunt de fapt foarte drăguțe. Se pare că pisica poartă lac de unghii. Cu siguranță le -aș cumpăra în roz și purpuriu pentru băieții mei tineri, din nefericire.

Ca orice instrument, Soft Paws nu vă va rezolva problema. Dar ar putea ajuta dacă le utilizați împreună cu tehnici de antrenament.

Declazând pisica deja!

Acest lucru mă aduce la întrebarea zilei – este crud să ai o pisică declarată?

Am intervievat fiecare pisică declarată pe care o cunosc și au spus cu toții: „Ce? I don’t have claws?!”

So that’s promising.

I know a lot of declawed cats, and they all seem just fine. They are all in goCase OD cu proprietari de pisici responsabile.

Înlăturarea ghearelor unei pisici este inumană

Dar ce zici de ororile de a declara o pisică? Știi, tot ce este de acolo despre cât de crud este pentru că este mult mai mult decât să îndepărtezi unghia?

Atunci când o pisică este declarată, „gheara, celulele de la baza ghearelor care îi permit să crească, iar osul de la nivelul terminalului sunt îndepărtate chirurgical”, potrivit Wendy Christensen în cartea ei Outwitting Cats. „Toate tendoanele asociate sunt despărțite. Este echivalentul de a avea toate degetele amputate până la prima articulație. ”

Nu!

Chirurgia poate duce, de asemenea, la noi probleme de comportament, cum ar fi refuzul de a utiliza Litter Box, a declarat Heather Clyde, managerul de adăpost al F-M Humane Society. Ea a văzut pisici declarate cu o cantitate atât de mare de sensibilitate în labe, încât nu vor folosi cutia de gunoi. Nu contează ce tip de gunoi este utilizat.

Am putut vedea că se întâmplă cu cercetașul meu excesiv de sensibil. El nu poate face față cu nicio schimbare.

Pisicile declarate sunt, în unele cazuri, mult mai nesigure și din acest motiv s-ar putea să nu se înțeleagă bine cu alte pisici, a spus Danis Owens, voluntar cu Adopt-A-Pet din Fargo-Moorhead. Ea nu este în favoarea declarației pisicilor.

„În unele cazuri, au un comportament mult mai nevrotic, cum ar fi să nu -și placă o mulțime de oameni și să tinde să muște mult mai mult pentru că nu au gheare care să se apere, așa că singurul pas următor este mușcarea”, a spus Owens.

Dar este într -adevăr atât de rău să declari o pisică?

O văd ca o alegere personală pentru fiecare proprietar de pisică.

Nu cred că declarația pisicii ar trebui să fie ilegală, dar cred că proprietarii de pisici trebuie să se educe despre ceea ce implică cu adevărat Declawing Cat. Veterinari ar trebui să discute și procesul pentru clienții lor (majoritatea nu) și ar trebui să sugereze alte opțiuni, cum ar fi instruirea.

Owens a spus că unii oameni își fac pisicile declarate din motive greșite. De exemplu, unii oameni cred că trebuie să declară pisici interioare, deoarece asta este doar ceea ce faci! Alții vor avea pisicile lor declarate doar pentru că au copii. Dar Owens încearcă să discute părinților că, în loc să -și facă pisicile să fie declarate, ar trebui să -și instruiască copiii cum să trateze animalele.

Sfaturi excelente.

Dar vreau să abordez o altă problemă, aici – toate pisicile care sunt ucise în adăposturi și lire sterline în fiecare an.

44 la sută dintre pisicile impuse din comunitatea mea au fost ucise în 2010

446 din 1.016 pisici impuse au fost ucise în 2010 în cele trei kilograme locale, conform statisticilor de lire raportate de Adopt-A-Pet. Cele trei kilograme la care mă refer sunt localizate în Fargo (n.d.), West Fargo (n.d.) și Moorhead (Minn.).

Ce trebuie să termine asta cu declarația?

Aruncați o privire la ratele de adopție.

Pisicile declarate, de obicei, sunt adoptate mai repede decât pisicile cu ghearele lor, presupunând că nu există probleme de comportament, a spus Clyde.

Așa este așa.

Oamenii nu vor să se ocupe de o pisică care strică mobilierul. În plus, aproape fiecare proprietar care permite pisicile necesită dovada spaying/neuting și declarare. Este ușor să vă ocoliți aceste reguli, dar mulți oameni vor să respecte regulile.

Aceasta nu este o problemă a proprietarului, ci o problemă de proprietar de animale de companie. Mulți proprietari canini și pisici sunt foarte iresponsabili și fac foarte puțin pentru a se antrena sau a curăța după animalele de companie. Nu învinovățesc deloc proprietarii.

Persoana obișnuită care dorește să adopte o pisică nu este în favoarea declarației, astfel încât alegerea logică este să găsească o pisică care este deja declarată.

Nu spun că o pisică va fi adoptată cel mai bine doar pentru că are ghearele.

Ginger, o pisică declinată în față (în imagine), a fost alături de Adopt-A-Pet de câteva luni în așteptarea unei case. Owens a spus că trebuie să meargă într -o casă fără alte pisici din cauza personalității dominante.

Owens a spus că atunci când cineva contactează Adopt-A-Pet în căutarea unei pisici declarate, va direcționa persoana către pisicile care sunt deja declarate și disponibile pentru adopție în cadrul salvării sau al altor salvări locale. De asemenea, verifică kilogramele din zonă pentru pisici declarate dacă salvarea nu are niciun lucru disponibil.

Adopt-A-Pet și F-M Humane Society vor adopta pisici pentru persoanele care au în vedere declarația.

Societatea umană încearcă să educe oamenii pe argumentele pro și contra declarației, în speranța că vor încerca să găsească o modalitate mai puțin invazivă de a face față pisicilor care se înghesuie pe mobilier, a spus Clyde.

Dar dacă pisicile declarate sunt mult mai susceptibile să fie adoptate, de ce nu declarăm mult mai multe pisici de lire și adăpost?

Pentru că se pare că este prea inuman.

Dar dacă aș fi o pisică și aș avea opțiunea de a rămâne în viață și de a fi adoptat fără ghearele mele sau de a fi ucis în timp ce îmi păstrez ghearele, aș alege viața.

Și dacă aș fi eu, aș alege să trăiesc și să pierd sugestiile degetelor mele, mai degrabă decât să mor și să -mi țin degetele.

Cât despre pisicile mele? Își pot păstra ghearele pentruacum. Voi face partea mea pentru a le oferi opțiuni de zgârietură adecvate, chiar și atunci când achiziționăm mobilier nou. Dar mai bine nu o împing.

Ce crezi?

Pisica ta este declarată? A fost aceasta cea mai bună decizie?

Să presupunem că finanțarea nu este o problemă. Ce părere aveți despre declararea adăpostului și pisicile de lire sterline pentru a -și crește șansele de a fi adoptate?