Nume equine Mustang: 90 Nume inovatoare Mustang Equine

Mustang Equine Nume

V -am sfătui să mergeți cu listarea prelungită a numelor de ecvidee Mustang dacă intenționați să dețineți minunata fiară care cutreieră câmpiile din America de Vest.

Mustangul este o rasă de cai rezistenți, cu roaming liber, care sunt șoptiți să fi coborât de la caii aduși de conquistadorii spanioli.

Este o mascotă sportivă elegantă, care înseamnă calitățile înalte ale greutății, harului, vitezei, precum și suveranității. Puteți inspecta, precum și selecta nume de echin equine Mustang adecvate în funcție de dorința dvs.

Caii preistorici care locuiau în America de Nord au murit în ultima epocă de gheață în urmă cu aproximativ 10.000 până la 12.000 de ani. Când Christopher Columb a expus Lumea Nouă, a adus cu el rase equine de Andaluzie, arabă, precum și strămoși de barb. Astfel, a început reintroducerea cailor în America de Nord.

Caii spanioli au introdus recent (nume equine Mustang) au fost înțeleși pentru o mulțime de calități; duritatea fiind una dintre ele. De fapt, duritatea lor a ajutat rasa să reziste în sălbăticie, precum și să facă singur titlul unei rase care a fost făcută pentru a supraviețui.

Nume pentru cai Mustang

Caii sălbatici au sfârșit prin a fi o vedere extinsă atât în ​​America de Nord, cât și în America de Sud. Aceste nume equine Mustang erau caii care au fost lăsați, rătăciți sau furați, care în cele din urmă au sfârșit prin a fi cai sălbatici sau sălbatici.

Când nativii americani erudite equine călăreau, au început să -i prindă. O entitate autohtonă ar putea deține o sută de cai, precum și grupul etnic ar putea deține peste o mie de aceștia. Pe măsură ce triburile nomade s -au mutat din locație în loc, ar pierde niște cai. Astfel, acești cai au fost presărați în America, precum și înmulțite liber.

Numele equine Mustang ar fi Equinul nebun standard al Vechiului Vest.

Caii la început au existat în America înainte de dispariția lor cu aproximativ 10.000 de decenii înapoi. Nu a fost până la sfârșitul anilor 1400, precum și la începutul anilor 1500, când exploratorii precum Columbus, au restabilit caii în noul univers.

Caii Mustang pe care i -au reintrodus erau spanioli, precum și caii de barbă arabi, puțin, rapid, precum și solicitanți. Acestea au fost utilizate în împrejurimi extreme de deșert, precum și au început instantaneu să populeze sud, centrul, precum și America de Nord, în care au fost înțeleși acum ca Mustangs. Așa că Mustangs nu s -au dezvoltat în America, în plus, au fost descendenți de la cai domestici.

Numele equine Mustang sunt descendenți ai caii spanioli sau iberici, care au fost aduși în America de exploratorii spanioli în secolul al XVI -lea.

Titlul a fost originar din termenul spaniol Mustengo, ceea ce indică „monstru fără proprietar” sau „cai rătăciți”, o mulțime de tipuri, precum și femeile simt că Mustangs sunt doar cai nebuni în loc de o rasă specifică. Acești cai cu diferite tipuri de cai, cum ar fi caii de sfert, împreună cu caii, pentru a face rasa pe care o înțelegem acum.

Întrucât caii Mustang au fost descendenți ai caii domestici evadați, companiile de viață sălbatică consideră că aceștia au ajuns să fie „sălbatici” în loc de „sălbatic”, deși această desemnare este mult mai controversată în rândul îndemnurilor equine Mustang. Tarpanul împreună cu Przewalski ar fi singurele două tulpini de cai cu adevărat sălbatici.

Iată listarea celor mai bune nume de equine Mustang Masculan.

Nume de equine masculine Mustang

Paco

Ponei de bijuterie nativă

Mario

Nor

Motocicleta Mustang

Zack atac

Sunete de tunet

Profesor

Zippity do dah

Lipici-băiat

Allstar

Prerie

O.N.U

Condominiu

Nume pentru cai Mustang masculi

Diego

Mozaic Appaloosa

Merryleg

Zeus

Pollo

Sky de fermecare

Incognito

Flacără

Si

Pancho

Black-Jack

Monarh

Pepe Peso

Loco

Fru-fruct

Ţigară

Chico

Putere

Hidalgo

Trasee fericite

Pablo

Blanca

Amigo

Hombre

Salvador

Nacho

Nume equine de sex feminin Mustang

Fulg de nea

Christina

Parada de Crăciun

Esmerelda

Dansator

Lucy

Dansul lunii

Opal

Viva Las Vegas

Dorința mea Dazzlin

Rubin

Sunka Wakan

Vârtej de vânt

Carmen

Zer

praf de stele

Reînnoirea vieții

Încântarea de cupru

Nume pentru cai de sex feminin Mustang

Pat

Ramona

Rosie Saratoosa

Rosa

Becky

Epona

Bela

Căptușeală de argint

Ghimbir

Gabriella

Vechea iapă gri

Nova

Eloise

Ponei cu pene de aur

Cyril

Trifoi

Eliza

Bijuterie

Catherine

Whinney

Destinul meu Dazzlin

Proudbottom

Harriet

Evita

Apple-Oosa

Paloma

Căprui

Bonita

Fapte interesante ale caii Mustangs

Mustang-urile sunt de cea mai bună calitate pentru a avea o mulțime de culori, inclusiv coyote duns, fumuri, albastru, rons albastre, negri strălucitori, maro ruginit, roan roșu, pâine prăjită, appaloosas sploched, palemos cu cremă, pintos cu nas cu snip, gri , Albii cu piele neagră etc.

* Cuvântul Mustang indică sălbăticie, precum și neîncetat în spaniolă.

* Rasa Mustang a cutreierat liber, având în vedere că peste 300 de ani. Acest lucru a făcut -o într -o creaturi extrem de înflăcărate, independente, precum și rezistente.

* Mustang -urile erau favorite ale NAmericanii ative, precum și cowboy -urile din cauza marelui lor simț al vacilor, care i -a făcut pe tovarășul care lucrează la bovine.

* La începutul secolului XX au fost aproximativ 2 milioane de Mustangs care au coborât la mai puțin de 30.000 până la sfârșitul secolului.

* Legislația pentru Equinul sălbatic în roaming, precum și Burro Act din 1971, a fost introdusă pentru a securiza Mustangs.

Aceasta a fost unele în secvență asociate cu rasa Mustang uimitoare, precum și puternică. Cu o strămoșie de cai fantastici care aleargă în sângele lor, Mustang -ul de astăzi este utilizat în mod obișnuit pentru lucrări de stoc, călărie, precum și călărie cu rezistență.