Ce trebuie să știți despre adoptarea celei mai bune pisici

Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddHismore1

Am câteva știri foarte cruciale de împărtășit cu tine astăzi! Iunie adoptă o lună a pisicii. Și ce timp cel mai bun, pentru că acesta este „Sezonul pisoiului” atunci când o mulțime de adăposturi se revarsă cu pisici și pisoi care au nevoie de o casă. Am norocul să am o casă plină de multă dragoste și tratamente și jucării. Dar multe, o mulțime de pisici sunt mai puțin norocoase și nu pot visa decât ca într -o zi să aibă o casă proprie.

Te gândești să adaugi o pisică sau o pisică înnebunită la tine? Dacă da, ghidul acestui iubitor de animale de companie pentru adoptarea unei pisici are tot ce trebuie să știți înainte de a -ți aduce noul pisoi acasă.

Am, de asemenea, câteva informații suplimentare „în interior” despre adoptarea unei pisici noi pe care aș dori să le împărtășesc cu voi. Vedeți pisica alb -negru care se strecoară în spatele meu? Acesta este Harley. El a trăit multe luni într -un adăpost înainte de a fi adoptat și de a face față să trăiască cu mine. Harley îmi strică adesea vremurile bune și acționează ca un maniac. S -ar putea să te gândești: „Dar Daisy, ce se întâmplă dacă adopt o pisică și o obțin una proastă ca Harley?”

Iată secretul: încă iubesc maniacul! Deci, indiferent de pisica sau pisoiul pe care îl alegeți, știu că îl veți iubi pe el sau ea. De asemenea, vă veți simți foarte fericit că pisica pe care ați adoptat-o ​​nu mai trebuie să mai trăiască într-un adăpost. Știu că celelalte pisici din adăpostul lui Harley au fost încântate să -l vadă plecând, din cauza lui îi plăcea să -și dea toate jucăriile.

Daisy adopția Catpet Catpet