Ajutați să aduceți un anumit aplaudare de vacanță la pisicile de adăpost

pentru majoritatea dintre noi, pisicile noastre sunt o parte uriașă a sărbătorilor noastre de vacanță, precum și, cel mai probabil, au o locație caldă pentru a dormi, precum și de a se înfunda, o mulțime de mâncare , precum și o mulțime de jucării de la sine. Nenumărate pisici de adăpost nu sunt atât de norocoase.

În ultimii cinci ani, Dorian Wagner, creatorul YourDailyCute.com, a asistat să aducă un anumit aplaud de vacanță la pisicile de adăpost (și câinii) cu programul ei Santa Paws Drive. Santa Paws Drive este o unitate de jucărie de Crăciun pe Internet dedicată animalelor de companie. Motivația pentru unitate a fost „Toys 4 Tots”, precum și alte programe similare care adună donații, precum și apoi să le distribuie celor nevoiași – și Dorian a dorit să facă exact același lucru pentru animale. „Speranța noastră finală este ca fiecare dintre acești câini, precum și pisicile să descopere o casă permanentă”, afirmă Dorian, „dar dacă nu se va întâmpla asta, dorim ca amicii noștri să se ridice în dimineața de Crăciun la cadouri, precum și jucării ca precum și tratează … precum și bani suplimentari pentru a ajuta adăposturile. ”

În fiecare an, organizația alege șase adăposturi.

Fotografia din partea de sus a publicării arată Pimp, una dintre pisicile lui Dorian, ajutându -i să organizeze donația de anul trecut (deși mi se pare că Pimp se încadrează la job …) Ceea ce vedeți este doar o mică parte din ceea ce a primit .

Puteți dona bani sau pachete de jucării feline. Donațiile de bani încep de la 1 dolar, donațiile de pachete de jucării încep de la 10 dolari. Vă rugăm să mergeți la Santa Paws Drive pentru mai multe informații, precum și pentru a dona. Donațiile de jucării vor fi acceptate cu 13 decembrie, donații de bani cu 20 decembrie.

Regele Ingrid

De asemenea, poate vă place:
Ajutați să aduceți o bucurie de vacanță la pisicile adăpostite

Ajutați să aduceți o bucurie la animalele de adăpost în acest sezon de sărbători

Ajutați să aduceți bucuria de Crăciun la animalele de adăpost

«Tiger Teasers Feline Toys Review
Giveaway: radpet felin hamac »

4 comentarii la asistență Aduceți niște aplauduri de vacanță la pisicile de adăpost

Savannah Nanamo spune:

5 decembrie 2013 la 20:15

Sunt atât de încântat că fostul adăpost al lui Savannah, Contra Costa Humane Society a fost ales ca beneficiar în acest an. Programul va dona … și mă pregătesc să postez, FB Share, precum și să tweetez timp uriaș. Pentru că … adăpostul nostru tocmai a fost obligat să se mute de când proprietarul a majorat contractul de închiriere aproape dublu, precum și a cerut un contract de închiriere pe mai mulți ani … așa că au avut cinci zile pentru a muta întreaga organizație … Din fericire, Kitty Corner avea doar 9 pisici, așa că au fost transportați rapid în Loialul meu 4Runner. Spune -ți mulțumiri pentru că ai făcut această postare specială. Savannah, precum și mama Linda, precum și tatăl Peter

Răspuns

Sue Brandes spune:

4 decembrie 2013 la 17:41

Am contribuit anul trecut. Sper și anul acesta.

Răspuns

Caren Gittleman spune:

4 decembrie 2013 la 14:21

Am contribuit anul trecut, precum și sper să o fac anul acesta … Lucrurile sunt destul de grele pentru noi anul acesta, cu toate acestea vor face tot posibilul.

Răspuns

Viki Worden spune:

4 decembrie 2013 la 11:12

Tocmai am contribuit ieri! Am contribuit anul trecut, așa că am primit un e -mail de la ei. Îmi doresc, precum și să -i ajut pe toți sugarii răi din adăposturi. Îmi doresc să le descopăr toate casele cu mine. Acesta ar fi visul meu absolut, să am o casă suficient de mare pentru a lua toate animalele de companie nedorite, precum și pentru a le rămâne cu mine până au descoperit o casă sau, dacă nu, atunci rămân cu mine permanent. Nu aș întoarce niciodată unul sau i -aș scoate pe stradă sau într -un adăpost. De fiecare dată când merg la un magazin de animale de companie îmi rupe inima pentru a vedea animalele de companie în acele cuști fără dragoste pe termen lung. Acestea necesită o casă, precum și iubirea permanentă, la fel ca noi. Când eram mai tânăr, am folosit pentru a aduce Strays House tot timpul. Am avut norocul suficient să am un tată care a fost și un pasionat de animale.

Răspuns

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site web conform nostru
Politica de Confidențialitate.
*

Pentru comentarii ulterioare înștiințează-mă prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ