Cățeluș sau cobai?

Acest post poate consta din legături de afiliere. Este posibil să câștigăm bani sau produse de la companiile subliniate în acest post.
Da, primesc imagini fermecătoare de cățeluși prin intermediul feedului meu RSS zilnic și de multe ori găsesc imagini pe care le fac plăcere atât de mult încât trebuie doar să le împărtășesc cititorilor mei. În timp ce îmi răsfoiesc feed -ul, am derulat peste această imagine și la prima vedere m -am gândit de ce există un cobai pe un site web de cățeluși?
Aruncați o privire la poză:
Cățeluș sau cobai?

Tu ce crezi? Este un cățeluș sau un cobai? Ei bine, desigur, având în vedere că acesta este un site despre cățeluși, acesta este un cățeluș și un mic mic chow chow la asta. Iată detaliile despre fluxul Flickr:
Al 4 -lea cățeluș născut – băiat, încărcat inițial de Xianyang Chow Chows – există multe mai multe imagini fermecătoare de chow chow aici, dacă doriți să le verificați.
Am avut un cobai când am fost în clasa I (l -am numit Harry) și, din anumite motive, acest mic chow chow mi -a amintit de Harry. Așadar, în căutarea mea de cunoștințe am luat o decizie de a compara acest mic cățeluș cu o imagine a unui cobai doar pentru a vedea dacă acest cățeluș arată cu adevărat ca un cobai. Vezi această imagine:

Îmi pare rău că a fost una dintre cele mai bune imagini pe care le -am putut găsi de un cobai negru. Acesta este, de asemenea, din Flickr: cobai, încărcat inițial de Stkali2.
Nu sunt atât de sigur acum, dar există absolut o asemănare (pe lângă faptul că ambele sunt negre).
Tu ce crezi? Arată acest mic chow chow ca un cobai?
Alegeri de top pentru puii noștri
Cea mai bună jucărie de cățeluș care ne place: Calmeroos Puppy jucărie cu pachete de bătăi de inimă și căldură – cel mai bun pentru cățelușii noi. Ajută la ușurarea anxietății în noua lor casă.
Cel mai bun câine pentru animale de companie ne place: Natural Farm Bully Sticks – Toți cățelușii noștri adoră să mușcă, să -și nască și să mestece. Ne place să folosim bastoane Bully pentru a ajuta la devierea acestor comportamente nedorite.
Cele mai bune tratamente pentru câini pentru animale de companie care ne place: Crazy Pet Dog Train-ME tratează-le folosim ca delicioase de mare valoare pentru cățelușii noștri pentru câini pentru animale de companie.
Cea mai bună mâncare proaspătă pentru câini pentru animale de companie care ne place: câinele de animale de companie al fermierului – acum câteva luni am început să hrănim mâncarea de câini proaspăt pentru animale de companie și îi place! Obțineți 50% din prima dvs. cumpărare a câinelui fermierului.

Verificați mult mai multe dintre preferatele noastre pe noua noastră listă de verificare a cățelușului.