Departamentul de relații guvernamentale AKC: Politica publică: Construirea pe New Horizons

de AKC
30 ianuarie 2020
Anul trecut a fost marcat cu avansarea unei legături speciale între îngrijitori, precum și cu echipa de relații guvernamentale a Clubului American Kennel (AKC GR). Reglementările care reglementează sau afectează îngrijitorii, precum și sănătatea și sănătatea animalelor de companie, precum și securitatea au fost introduse în o serie de state, inclusiv în New York, New Jersey, precum și în New Hampshire.

AKC GR a fost mândru să se asocieze cu îngrijitorii, precum și avocații din toată țara care au intrat în tranșee pentru a se asigura că reglementarea se concentrează asupra sănătății și sănătății animalelor de companie, precum și a siguranței, precum și a recunoaște, precum și respectarea cunoștințelor profesioniștilor de pe piața de îngrijire.

Lucrând împreună, am descoperit că funcționează de advocacy de bază! Parlamentarii ne spun progresiv că vor doar să audă de la cei care vor fi afectați direct de propunerile pe care le iau în considerare.

La Groom Expo în septembrie trecut, în Hershey, Pennsylvania, personalul AKC a mulțumit câțiva groomeri extraordinari care sunt încântați să se implice. Suntem încântați de sinergiile care cresc din contactele personale, mesajele, precum și apelurile telefonice telefonice pe care le primim de la îngrijitori din toată țara care se activează politic pentru a le proteja, precum și pentru a -și dezvolta afacerea, precum și reputația lor profesie.

Pe măsură ce ne pregătim pentru anul înainte, să aruncăm o privire înapoi la problemele cheie pe care le -am întâlnit în 2019, care afectează îngrijitorii, precum și proprietatea animalelor de companie – și este posibil să o facă din nou în 2020.
Reclame

Modele de stat, precum și regionale din 2019, precum și probleme cheie

În 2019, AKC a urmărit mai mult de 2.2001 cheltuieli care afectează proprietatea câinilor asupra statului, regiunii, precum și nivelului municipal. Problemele la animale pot fi printre cele mai discutabile, precum și măsurile pline de emoții pe care le întâlnesc legiuitorii. Acest lucru este valabil în special dacă este introdusă o nouă propunere de reglementare care respectă o tragedie bine publicată, cum ar fi moartea unui animal de companie într -un magazin, o problemă remarcabilă de cruzime/neglijență sau o mușcătură de câine vicioasă.

Problemele majore ale reglementărilor canine din 2019 au inclus: cruzimea, crescătorul, precum și reglementările pentru animale de vânzare cu amănuntul, animalele de servicii, facturile de groomer, veterinar/sănătate, politica de gestionare a animalelor, precum și facturile de legare/temperatură. Deși este tipic să vă concentrați pe măsurile de reglare a groomerului, rețineți că există, de asemenea, multe alte tipuri de propuneri care pot avea un efect la fel de fantastic asupra dvs., clienților dvs., precum și afacerii dvs. de îngrijire.

La nivel specific, cea mai tipică problemă tratată în 2019 de AKC GR a fost cruzimea animalelor. AKC a înregistrat 336 cheltuieli asociate cu cruzimea doar la nivelul specificator. În 2018, acest număr a fost la 235. Aceste cheltuieli acoperă o mare varietate de subiecte, inclusiv licențiere, conectare, gestionarea animalelor, precum și cerințele de proprietate. Câteva dintre aceste măsuri stimulează sancțiunile sau fac modificări de care sunt neinformați majoritatea profesioniștilor în îngrijire. De exemplu, în urmă cu câțiva ani, Carolina de Sud a interzis colorarea sau moartea animalelor, precum și consideră că este cruzimea animalelor2.

Alte exemple de propuneri de cruzime includ politicile privind legarea, precum și dimensiunile de canisa. Atena, Alabama, de exemplu, și -a modificat ordonanța animalelor în 2019 pentru a stabili noi parametri pe incintele de cani pentru câini3. O incintă pentru un câine care cântărește sub 30 de kilograme trebuie să fie de cel puțin 100 de metri pătrați, în timp ce o incintă pentru un câine care cântărește peste 30 de kilograme trebuie să fie de cel puțin 225 de metri pătrați. Acest lucru ar putea face ilegal să -ți pui câinele într -o ladă! Pentru comparație, materialul pătrat tipic al unui apartament de închiriere din Seattle, Washington este de 711 metri pătrați. Din nou, această propunere bine intenționată, oricât de greșită, care vizează prevenirea cruzimii animalelor ar putea provoca daune mai mari la animale, precum și să aibă implicații autentice asupra afacerii tale.

AKC a monitorizat 25 Specificați cheltuielile de legare în 2019, un impuls de 20% față de 2018. Cheltuielile de legare sunt menite în mod obișnuit să combată imaginile stereotipice „pit bull pe un lanț”; Cu toate acestea, aceste cheltuieli sunt scrise frecvent atât de pe larg, încât interzic utilizarea unei bucle de îngrijire pe o masă de îngrijire.

O ordonanță sugerată în Hattiesburg, Mississippi ar fi avut nevoie de un „legătură” de câine conectat la un articol staționar pentru a avea o lungime de cel puțin 10 metri. În această ordonanță, sensul „legii” nu a diferențiat între tethers utilizate în aer liber, precum și tethers utilizate în interior4. Drept urmare, utilizarea buclelor de îngrijire, legarea pentru instruire sau restricții veterinare ar fi putut fi incriminată. Din fericire, AKC, precum și proprietarii regionali de câini, precum și profesioniștii au fost incluși, precum și parlamentarii regionali informați despre consecințe nedorite, precum și orașul au fost de acord să clarifice ordonanța, astfel încât să nu afecteze întreprinderile de îngrijire. Acesta a fost un exemplu fantastic de rezidenți, precum și de experți care sunt incluși, precum și de a face schimbări autentice.

AKC GR monitorizează în prezent mai mult de 20 Specificați Groominull