Recenzie: Feline Tales: True Stories of Generozidy, precum și tovărășie cu Kitties

Această publicație include legături de afiliere*

Înțelegeți că orice tip de carte publicată de National Geographic va funcționa fotografii frumoase, precum și povești feline: povești adevărate despre generozitate, precum și tovărășie cu pisicile care oferă cu siguranță în acest sens. Această frumoasă colecție de povești despre pisici minunate, grijulii, aventuroase, dedicate, precum și curioase, este sigur că plăceți pe oricine îi plac pisicile.

Puteți recunoaște câteva dintre pisicile din această carte. Există Didga, pisica de skateboarding, pisica stației de cale ferată, precum și Corduroy, una dintre cele mai vechi pisici vii din lume. Există o felină surdă care a descoperit să interacționeze cu omul ei prin limbajul indiciu. Există Snorri, care fură flip -flops. La fel ca și Millie, un pisoi de alpinism.

În plus față de povești, cartea prezintă secțiuni „Just For Fun”, care sapă un pic mai adânc în unele elemente ale poveștilor, precum și secțiuni „cere un expert” care prezintă medicul veterinar Dr. Gary Weitzman, care răspunde la preocupările despre care puteți crede despre În timp ce citești.

Cartea este comercializată ca o carte a copiilor care vizează grădinița de vârstă cu 12, însă nici măcar nu am recunoscut că nu a fost scrisă pentru adulți până când nu am început să compun această recenzie. Această carte frumos dezvoltată este un pic de comori pentru pasionații de felin de toate vârstele.

Cat Tales este oferit de la Amazon, precum și toate cărțile sunt vândute.

Dezvăluirea FTC: The Mindful Feline este participant la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de marketing afiliat dezvoltat pentru a oferi un implicare pentru site -uri pentru a face taxe de marketing prin marketing, precum și conectarea la produse de pe Amazon. Acest lucru implică faptul că, dacă alegeți să cumpărați cu orice tip de link -uri, primim un mic comision. Răspândim cuvântul despre produse, precum și servicii pe care le -am folosit sau le -am folosi pe noi înșine. Am primit această carte de la editor. Obținerea copiei gratuite nu a influențat recenzia mea.

Regele Ingrid

«Giveaway: Jackson Galaxy Area Station de la Petmate
Mews, precum și nips: yoga cu pisici »

3 Comentarii la recenzie: Povești feline: povești adevărate despre generozitate, precum și tovărășie cu pisicile

Allison spune:

16 iunie 2017 la 9:40 AM

Această carte merge pe lista mea de dorințe! De asemenea, pot crede despre cel puțin o persoană care ar dori ca un cadou. Mulțumesc pentru recenzie.

Răspuns

vara spune:

16 iunie 2017 la 3:45 AM

Aceasta pare o carte atât de frumoasă!

Răspuns

SafepeThaven spune:

16 iunie 2017 la 1:12 AM

La fel ca aceste povești feline. Nefericit, această viziune care se deteriorează, pe lângă pierderea considerabilă a auzului, o face atât de dificilă să se bucure.

Răspuns

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site în conformitate cu
Politica de Confidențialitate.
*

Notificați-mi comentarii de urmărire prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ