O ocupație care încă se simte ca un hobby

de Melissa Viera
11 august 2016

Povestea fiecărui groomer trebuia să înceapă de undeva. Chiar și cei de top ai groomerii au fost nevoiți să țină foarfece pentru prima dată; Practicând ținându -și mâna constantă. Înainte de a deveni grozavi la orice, există multe ore petrecute în practică și studiind. Nu se întâmplă într -un moment, dar în timp, mișcările unui groomer devin mai puțin precaute și mult mai fluide, deoarece încep să aibă încrederea unui adevărat profesionist. Pentru o mulțime de îngrijitori, îngrijirea a fost un hobby cu mult înainte de a fi o carieră. La câțiva ani după ce abilitățile de îngrijire au fost perfecționate și îngrijirea a devenit mult mai mult decât un simplu hobby, ținându -se de emoția care s -a simțit atunci când s -a născut un interes pentru îngrijire este încă important.

La început, este ușor să fii entuziasmat de noi pasiuni și interese. Îți amintești cariera ta de îngrijire timpurie? Când tocmai începeai, învățarea fiecărei tehnici noi a fost interesantă. A fost ușor să aveți o admirație și apreciere grozavă pentru alți îngrijitori și câini frumos îngrijiți în zilele tale de îngrijire timpurie. Ținând aceste sentimente chiar și după mulți ani ca profesionist în îngrijire poate indica diferența dintre doar a merge la muncă în fiecare zi sau a -ți trăi visul în fiecare zi.

Pentru Roy Laferriere, proprietarul Roy-L Groomingdales din Centerville, Massachusetts, dragostea lui pentru îngrijire este foarte mult inima bătătoare a ocupației și afacerilor sale, la fel cum a fost atunci când îngrijirea a fost un hobby pentru el. „Chiar dacă este serviciul meu acum, totuși îmi place să privesc îngrijirea ca un hobby, deoarece te bucuri mai mult de el”, spune Laferriere, care a început să îngrijească acum 25 de ani.

A fost un Ascob American Cocker Spaniel, numit Desiree, care a fost una dintre inspirațiile timpurii ale lui Laferriere ca îngrijitor. „Am cumpărat -o la 8 săptămâni”, spune Laferriere, care își amintește că și -a luat spectacolul Cocker și în jurul orașului și a fost complimentat cu haina ei uimitoare și pe îngrijirea pe care a făcut -o. „Oamenii s -ar întreba dacă ar fi un câine de spectacol”, spune Laferriere. Cu ajutorul crescătorului Desiree, Laferriere a învățat să -și păstreze Cocker Spaniel îngrijit în mod corespunzător pentru inelul de spectacol. „Crescător, Annie Noble m -a învățat
Arta îngrijirii unui cocker de spectacol ”, spune el.

Timp de 9 ani, Laferriere a arătat câini porniți și opriți și a avut plăcere să petreacă timp la spectacolele de câini pentru animale de companie, admirând rasele și învățând mult mai multe despre îngrijire. Prin cuvânt de gură, a început să îngrijească nu doar câinii lui de spectacol, ci și alți câini din casa lui. Nu s -a pus nicio întrebare că Laferriere s -a bucurat de toate aspectele îngrijirii, iar următorul pas pentru el va fi în serviciu pentru el însuși ca un îngrijitor profesionist. „O prietenă, Barbara Rooney, care a îngrijit și câinii de spectacol, a avut credința în îngrijirea câinelui meu de companie pentru a mă inspira să cumpăr salonul de îngrijire a câinelui de companie pe care îl dețin astăzi”, spune Laferriere.

Luarea deciziei de a conduce și deține propriul său serviciu în calitate de îngrijitor profesionist ar fi o tranziție substanțială pentru Laferriere și, ca orice nou proprietar de servicii, a avut temerile sale. Având sprijin și încurajare l -a făcut să se simtă mai puțin nervos pentru o decizie atât de mare. „Soția mea, Patrice a crezut în mine ca pe un îngrijitor suficient pentru a mă încuraja să dețin un serviciu care să ne sprijine familia. Dacă aveți oameni care cred în tine, te inspiră să crezi în tine ”, spune Laferriere.

Pasiunea lui Laferriere pentru îngrijire a început cu câinii show -ului de îngrijire și a fost crucial pentru el că aceasta a fost încorporată în noua sa afacere. „Ne place să spunem că fiecare câine pentru animale de companie este un câine pentru animale de companie atunci când părăsesc Groomingdales”, spune Laferriere. De -a lungul anilor, serviciul a îngrijit câini de diferite rase pentru inelul de spectacol, dar chiar și câinii care nu arată lasă Groomingdales arătând cel mai bine.

Mediul pozitiv și gestionarea blândă a câinilor experimentează atunci când verifică Roy-L-Groomingdales fac într-adevăr serviciul să iasă în evidență. „Proprietarii împărtășesc întotdeauna povestea lor când spun că este timpul să meargă la Roy și cozile câinelui lor se aruncă și sar în mașină”, spune Laferriere.

Laferriere a constatat că, atunci când se referă la îngrijire, calitatea vine întotdeauna înainte de cantitate. El consideră că furnizarea de îngrijire aprofundată, mai degrabă decât munca grăbită este întotdeauna importantă. Recomandările sale pentru noii groomeri sunt să lucreze cu o viteză confortabilă. „Fii individual cu animalele și ia -ți timpul învățând anumite stiluri ale fiecărei rase”, spune el. „Începeți să îngrijiți doar câțiva câini pe zi pentru a vă simți confortabil și nu s -a grăbit.”

În afara îngrijirii, Laferriere îi place să fie în prezența câinilor prin antrenament, concurență sau pur și simplu să se bucure de un timp de legătură. Își antrenează câinele de companie Rolex, un poodle convențional negru, într -o varietate de sporturi, inclusiv ascultare, antrenament trucuri, agilitate și chiar un pic de freestyle muzical. Recent, Rolex și -a câștigat American Kennel Club, Titlul Novice Rally.
Pentru Laferriere, îngrijirea se va simți întotdeauna ca un hobby care îi oferă o plăcere nelimitată, chiar dacă acum este ocupația lui. având aceeași apreciere pentru Groonull