Big Puppy Paws este egal cu Big Canine

Acest post poate include legături de afiliere. Este posibil să câștigăm bani sau produse de la companiile discutate în acest post.
Este o zi interesantă … Îi aduci acasă acel cățeluș pentru prima dată … Îl prezinți prietenilor și familiei tale și toți spun: „Are labe mari, va fi un câine mare!” Asta s -a întâmplat cu ultimii trei cățeluși și sunt sigur că o voi auzi din nou. De fapt, câinii mei au ajuns să fie pe partea mare, dar este nevoie de un pic de timp înainte să obțină acele picioare enorme.
Caz, este această imagine pe care am întâlnit -o recent. Aruncați o privire:

Picioare de cățeluș! , încărcat inițial de derime
Aceasta este o mami și cățelușul ei. Cred că puteți spune că mai întâi, labele cățelușului sunt mici și, în al doilea rând, cățelușul va avea în cele din urmă labe mari. Nu! Acum este o mare diferită în ceea ce privește dimensiunea labei. Puteți ghici ce fel de canin este acesta? Voi face un pic mai simplu pentru tine. Aruncați o privire la această poză:

Puii și mama din Newfoundland, încărcate inițial de Derime
Știi acum? Aceasta este mami cu puii ei … sunt Newfoundlands o rasă fantastică care poate crește peste 100 de kilograme. Acum sunt labe mari și un câine mare.
Am dat peste fotografiile paw -ului de cățeluș și m -am gândit că este prea iubitor să nu postez. Sper că îți place!
Alegeri de top pentru puii noștri
Cea mai bună jucărie de cățeluș care ne place: jucărie de cățeluș calmeroos cu pachete de bătăi de inimă și căldură – ideale pentru cățelușii noi. Ajută la ușurarea anxietății în noua lor casă.
Cea mai bună mestecare canină ne place: Bones & Chews Bully Sticks – toți cățelușii noștri adoră să mușcă, să se înnebunească și să mestece. Ne place să folosim bastoane Bully pentru a ajuta la devierea acestor comportamente nedorite.
Cele mai bune delicioase canine care ne place: Crazy Canine Train-ME tratamente-le folosim ca tratamente de mare valoare pentru cățelușii noștri canini ghid.
Cea mai bună mâncare canină proaspătă care ne place: Caninul fermierului – acum câteva luni am început să hrănim mâncarea canină proaspătă Raven și îi place! Obțineți 50% din prima achiziție a câinelui fermierului.

Vezi mult mai multe dintre preferatele noastre pe noua noastră listă de verificare a cățelușului.