Capacele de unghii pentru ca pisicile să oprească pisicile de la zgârieturi

, cu siguranță, văd declararea ca o ultimă soluție, dar dacă pisicile mele încep să distrugă noua noastră canapea, toate pariurile sunt oprite.

Câțiva proprietari de pisici, precum și veterinarul Beamer și Scout au sugerat să încerc un produs numit Soft Paws pentru a -și pune ghearele. Am ales să ofer acestui produs o lovitură.

Ce sunt capacele de unghii moi pentru pisici?

Labele moi (sau ghearele moi) sunt capace de unghii pentru pisicile pe care le lipiți peste ghearele din față ale pisicii. Labele moi mențin ghearele acoperite și din acest motiv scad cantitatea de daune cauzate de zgârierea pisicii.

Labele moi ar putea fi, de asemenea, folosite pentru a evita o pisică de la zgârierea unui copil sau a unui câine, însă acesta nu a fost motivul meu pentru a încerca acest produs.

Înainte de a încerca paws -urile moi, principalele mele întrebări și probleme au fost:

1. Cât de ușor sunt labele moi pe pisici?

2. Va rămâne de fapt capacele de unghii moi labe pentru pisici?

3. Capsurile de unghii moale pentru labe pentru pisici vor evita cu adevărat deteriorarea?

4. Cât costă labe moi?

5. Ce vor crede pisicile mele despre labele moi?

6. Există probleme cu labele moi?

Așa că acum, după ce am testat produsul de aproximativ o lună, sunt gata să revizuiesc fiecare dintre aceste întrebări cu dvs., astfel încât să puteți decide pentru dvs. dacă produsul sună cel mai bine pentru pisica dvs.

1. Cât de ușor sunt labele moi pe pisici?

Aplicarea labelor moi (acum numite gheare moi) este la fel de dificilă ca să oferiți pisicii dvs. o garnitură de unghii.

Dacă puteți vedea bine aproape și pisica dvs. nu încearcă să vă mușcă fața în timpul unghiilor, labele moi nu ar trebui să fie prea mare pentru a vă pune pisica.

Capacele de unghii sunt minuscule și trebuie să stârniți o cantitate minusculă de adeziv în fiecare capac folosind o sticlă minusculă cu un vârf de aplicator. Apoi, trebuie să glisați un capac peste fiecare gheare din față ale pisicii.

Labele moi sunt ușor de aplicat, dar a fost nevoie de câteva încercări pentru a reduce un sistem bun. Deci, presupunem că există o curbă de învățare. Nu am primit suficient lipici în capace de primele două ori, iar unii dintre ei au căzut cel mai bine.

Instrucțiunile au și câteva sugestii utile, cum ar fi să umple toate cele 10 capace de unghii cu lipici la un moment dat și apoi să aplici capacele. De asemenea, instrucțiunile spun să umple o treime din capac cu lipici, nu întregul capac.

2. Vor rămâne de fapt labe moi pentru pisici?

Da, labele moi rămân mai departe, dar nu atât timp cât se intenționează.

Pisicile mele au încercat să scoată labele moi inițial, dar apoi s -au obișnuit cu ele. Capacele se potrivesc destul de bine chiar și fără lipici, așa că rămân mai bine decât ai crede.

Pe site -ul său web, Soft Paws susține că fiecare aplicație va dura aproximativ patru până la șase săptămâni, iar din acest motiv, fiecare kit (din patru aplicații) ar trebui să dureze patru până la șase luni.

Realist, un kit întreg va dura aproximativ două luni.

Presupunem că veți înlocui capacele pe măsură ce cad. Fiecare capac de unghii nu va dura cu siguranță o lună întreagă.

3. Capsurile de unghii moale labei vor evita cu adevărat deteriorarea?

Chiar în timp ce poartă labele moi, pisicile sunt în continuare capabile să provoace unele daune prin zgârieturi. Cu toate acestea, labele moi vor reduce daunele.

Dacă doriți să evitați pisica dvs. să zgârie ceva, trebuie să urmați metodele dvs. tipice de antrenament.

Nu permitem pisicilor noștri pe canapea, de exemplu. Când suntem acasă, le spunem „nu”, îi strecoară cu apă sau le împingem. Au o mulțime de alte locuri pentru a sta și o mulțime de opțiuni de zgâriere. Noaptea sau când nu suntem acasă, pisicile noastre stau în camera noastră mare de rufe.

Labele moi au făcut posibilă ca pisicile noastre să aibă mult mai multă libertate, deoarece, chiar dacă decid să zgârie canapeaua, nu sunt în măsură să provoace atât de multe daune.

4. Cât costă labe moi?

Fiecare șepci de unghii moi pentru labe pentru pisici este de 18,95 USD. Cumpărați pe Amazon aici.

Fiecare kit include 40 de capace de unghii, două tuburi de adeziv și șase sfaturi ale aplicatorului.

În experiența mea, fiecare kit mă va dura în mod realist aproximativ două luni. De asemenea, ar trebui să achiziționez cel puțin 30 de sugestii suplimentare ale aplicatorului (0,25 USD fiecare), deoarece nu există suficiente dintre acestea în fiecare kit.

There is a flat shipping rate of $3.99 on all orders.

So for me, the cost to use Soft Paws on my two cats for one year would be roughly $238.89 if I purchased everything at once. That is a price I am prepared to pay for the product.

($18.95 * 6 kits * 2 cats) + ($0.25 * 30) + $3.99 standard shipping = $238.89 per year.

5. What will my cats think of the Soft Paws?

My cats don’t really mind the Soft Paws. They tried to bite them off the first few times, but then they got used to them. It also helps to distract the cats with food or catnip best after they get their Soft Paws on.

The Soft Paws do make it a bit harder for my cats to grip when they jump up onto something, but I say difficult luck. My cats stVoi trece prin mișcările lor normale de zgârietură în timp ce purtați labele moi și, în mare parte, produsul rămâne în loc.

6. Care sunt unele probleme cu labele moi

Există câteva probleme.

1. Labele moi nu rămân atât timp cât pretinde compania.

2. Nu există suficiente sugestii aplicatorului în fiecare kit.

Fiecare kit vine cu șase sfaturi ale aplicatorului. Aceste sugestii sunt folosite pentru a pune la capătul sticlei de lipici în achiziție pentru a strecura lipiciul în capacul de unghii. Sticlele de lipici pot fi resigilabile pentru reutilizare, dar trebuie să utilizați o nouă sugestie aplicatoare de fiecare dată când aplicați din nou capacele.

De când am înlocuit o șapcă de unghii la fiecare câteva zile cu pisicile mele, am rămas fără sugestii destul de repede. A trecut aproximativ o lună pentru că am deschis fiecare kit și am o mulțime de capace de unghii și lipici, dar un singur vârf de aplicator.

Scout îi lipsește cel mai bine unul dintre capacele de unghii acum și aștept ca câteva mult mai multe să cadă înainte de a -mi „pierde” ultimul sfat.

Am contactat Soft Paws despre această problemă. Am crezut că compania va fi dornică să -mi trimită câteva sfaturi suplimentare. În schimb, reprezentantul mi -a spus că pot cumpăra mult mai mult pentru 0,25 USD pe sfat.

De asemenea, ea a sugerat să încerc să pun o bucată de folie în jurul sugestiei de depozitare după fiecare utilizare, păstrând -o atașată de tubul adeziv. Acest lucru este greu de înțeles dacă nu ați folosit de fapt unul dintre kituri. Am încercat această sugestie și ajută puțin.

Voi continua să folosesc labe moi pentru pisicile mele?

Da. Am de gând să continui să folosesc labele moi pentru pisicile mele. Sunt destul de mulțumit de produsul pentru a -l achiziționa. Cu siguranță nu este perfect, dar vreau să -mi păstrez canapeaua bună, fără a fi nevoie să -mi declarez pisicile.

Câștigă un kit cu paws moale complet gratuit pentru pisica ta!

Notă: Acest concurs s -a încheiat.

Există o mulțime de culori din care să alegeți și toate sunt foarte drăguțe!

Aici este scout să -și modeleze labele roșii, îngrijite. Arată atât de mic în această imagine – un pisoi de buzunar!

Comandați capace de unghii aici.

Ați folosit labe moi pentru pisica dvs.? Ai fost mulțumit de produs?