Giveaway: Tehnica Morrocco 5 aspecte Paticile Vulcanice Pulbere Felină Felină Premiul

Pisicile sunt groomere fastidioase, precum și, în mod normal, pot avea grijă să se mențină curat fără intervenție umană. Limba lor de șmirghel este complet echipată pentru a avea grijă de nevoile de curățare, precum și de nevoile de îngrijire. Cu toate acestea, când într -un timp, s -ar putea să vă descoperiți într -o circumstanță în care felina dvs. are nevoie de o baie: poate că a intrat în ceva lipicios, murdar sau mirositor sau mai rău, în ceva care ar deteriora -o dacă s -ar lăsa curat. Dacă trebuie să vă scăldați pisicile, asigurați -vă că utilizați șampoane, precum și alte produse de îngrijire produse. Produsele umane sunt mult la fel de extreme pentru piei feline sensibile.

Deoarece, de asemenea, înțelegem că o mulțime de pisici nu le pasă de băi, șampoanele uscate formulate pentru pisici pot fi o opțiune excelentă de oferit cu nevoia ocazională de „baie”. Metoda Morrocco, bine înțeleasă pentru produsele sale naturale de îngrijire a părului pentru oameni, introduce noile sale 5 aspecte șampon de felină de pulbere uscată vulcanică.

Despre tehnica Morrocco 5 aspecte șampon vulcanic cu pulbere uscată

Șamponul combină argile, minerale, precum și botanice din întreaga lume pentru a lua cu atenție uleiuri în exces, precum și toxine, oferind hainei o strălucire naturală fără reziduuri murdare. Conform metodei Morrocco, formularea sa ajută într -adevăr la respingerea puricilor, precum și la căpușele, în timp ce inversează daunele chimice declanșate de șampoanele PET sintetice. Ingredientul principal al produsului, Bentonite Clay, este o pulbere vulcanică în curs de dezvoltare naturală, care atrage impurități de la rădăcini, precum și rădăcini, în timp ce protejează, de asemenea, uleiurile naturale ale pielii. Pulberea de fructe de amla, ovăz calmant, precum și rozmarinul oferă vitamine necesare, precum și anti-oxidanți pentru a sigila în umiditate, minimizează inflamația pielii, precum și lăsați blană moale, precum și gestionabilă.

Intră pentru a câștiga
Tehnica Morrocco 5 aspecte pachet de premii cu șampon uscat vulcanic

Premiul pachet include o sticlă de tehnică Morrocco 5 aspecte șampon de felină vulcanică cu pulbere uscată, puțin curat de mistreț pur, precum și un curry de cauciuc 100% pur.

Pentru a intra până la șapte metode, consultați widgetul Rafflecopter de mai jos. Acest cadou este disponibil doar pentru vizitatori din Statele Unite, precum și se încheie joi, 23 februarie. Câștigătorii vor fi selectați prin desen aleatoriu*.

Un cadou de rafturi

Pentru o mulțime de informații despre produsele pentru animale de companie ale metodei Morrocco, consultați

Rata specială de reducere de 15% pentru cititorii feline atenți

Obțineți 15% reducere la toate comenzile cu cod felină15.

*Nu este necesară achiziția. spațiu unde este interzis. Acest cadou nu este într -o metodă sponsorizată, aprobată, administrată de sau conectată cu Facebook. Intrând în acest cadou, înțelegeți că furnizați informațiile dvs. pentru pisica atentă, precum și nu pe Facebook. Nu vom vinde niciodată, nu vom închiria sau vom împărtăși informațiile dvs. cu terți. Câștigătorii vor fi notificați prin e-mail. Campionul premiului trebuie să furnizeze felinei conștiente cu o adresă fizică la care premiul va fi trimis prin poștă în 72 de ore. Dacă aceste informații nu sunt primite, un campion alternativ va fi selectat prin desen aleatoriu. Câștigătorii vor fi dezvăluiți într -o publicare separată care respectă desenul.

Dezvăluire FTC: Acest cadou este sponsorizat prin metoda Morrocco, ceea ce indică faptul că am fost plătit pentru a funcționa acest conținut. Indiferent de rambursarea primită, veți vedea doar produse prezentate pe acest site care cred că sunt de rată de interes pentru cititorii mei.

Regele Ingrid

Cuprins
Despre tehnica Morrocco 5 aspecte șampon vulcanic cu pulbere uscată
Intră pentru a câștiga
Tehnica Morrocco 5 aspecte pachet de premii cu șampon uscat vulcanic
Rata specială de reducere de 15% pentru cititorii feline atenți

De asemenea, poate vă place:
Tehnica Morrocco 5 Aspecte Vulcanice Pulbere Pulbe -Felină Șampon câștigător al pachetului, precum și rată specială de reducere

Giveaway: pachet de premii Berkley Bestiary Collection de la Galison

Cat’s Pride Fresh & Light Pack Pack Champion Giveaway

«Amestecurile echilibrate folosește transport gratuit la toate comenzile
Recenzie: Cats of the Times: Crazy Feline Articles din New York Times »

38 de comentarii despre cadou: tehnica Morrocco 5 aspecte pachetul de premii pentru șampon de praf uscat vulcanic

Tehnica Morrocco spune:

28 februarie 2017 la 12:50 pm

Mulțumim tuturor celor care au participat la concurs, ne -am bucurat cu adevărat să citim comentariile tuturor … Din păcate, toată lumea nu poate fi câștigătoare, cu toate acestea toată lumea poate lua 15% reducere utilizând codul voucherului Feline15.

Răspuns

Shelley P spune:

23 februarie 2017 la 23:12

Acest lucru ar fi practic în păstrarea pisicilor mele cele mai bune? Îmi place că este firesc, nu aveți nevoie de apă, precum și de a ajuta la purici, precum și la inflamația pielii. Pare un produs excelent!

Răspuns

Angela Heid spune:

23 februarie 2017 la 18:23

Am două pisici pe care aș vrea să încerc asta

Răspuns

Lisa B spune:

23 februarie 2017 la 12:14 AM

Îmi place că specifică că ajută la respingerea puricilor, precum și, de asemenea, funcționează la Enullnull