De ce îmi place Chewy.com

Această postare conține link -uri de afiliere*

Am comandat de ani buni gunoi de pisici și alte provizii de la Chewy.com. Nu -mi place în mod deosebit cumpărăturile și rularea misiunilor și îmi place să le livrez lucrurile. De fapt, între Chewy.com, Amazon și Prime Now (pentru alimente), economisesc mult timp pe care altfel aș petrece mergând la mai multe magazine, ca să nu mai vorbim de a sta în trafic.

Pe lângă comoditatea pură, există o mulțime de alte motive pentru care iubesc Chewy.com

Transport rapid (și gratuit)

În funcție de locul în care locuiți, comanda dvs. va ajunge în 1 până la 2 zile. Se livrează doar în SUA și, atât timp cât comandați până la 16:00, comanda dvs. va fi în mod normal în aceeași zi. Comenzile mele ajung cu Fed Ex în a doua zi după ce am comandat. Transportul este gratuit pentru comanda de peste 49 USD, dar chiar dacă comandați mai puțin decât asta, taxa de transport este de doar 4,95 USD.

Prețuri grozave

Pentru majoritatea articolelor, am constatat că Chewy.com oferă cele mai mici costuri în jur.

Serviciu de clienți excepțional

Nu știu cum o face Chewy.com, dar serviciul lor pentru clienți este absolut uimitor. Garanția lor de îndeplinire 100% necondiționată este doar asta – 100%. Ați comandat un caz de mâncare doar pentru a afla că pisica dvs. nu îi place aroma? Nicio problemă, Chewy va emite o rambursare completă.

A doua zi, am pus o comandă pentru gunoiul de pisici, doar pentru a -mi aminti câteva ore mai târziu că nu am reușit să -mi amintesc să adaug două articole. Am pus o a doua comandă și am adăugat suficientă gunoi pentru a ajunge la pragul de 49 de dolari, astfel încât să primesc transport gratuit. La scurt timp după aceea, am primit un apel telefonic de la un reprezentant prietenos de servicii pentru clienți Chewy.com, întrebând dacă vreau să duplic produsele din comanda mea anterioară. Când am explicat că am adăugat doar produsele pentru a obține transportul gratuit, aceștia au renunțat la taxa de expediere la a doua comandă, chiar dacă a fost în valoare de doar 12 dolari.

Opțiune de autoship

Nu sunt un fan al autohidăriei, dar vă va economisi bani (până la 30%) și vă poate ușura viața. Spune -i lui Chewy cât de des doriți un produs livrat și se asigură că apare în mod regulat acasă. AutoShipul este ușor de configurat și puteți întrerupe, schimba sau anula transporturile în orice moment.

Selecție uriașă de produse

Selecția de mărci și produse este neplăcută și adaugă produse noi tot timpul. Și site -ul lor web este ușor de navigat – un câștig de câștig.

Am fost un pic nervos când Chewy.com a fost cumpărat de Petmart în aprilie 2017. Când magazinele mici sau lanțurile sunt cumpărate de cele mai mari, accentul se schimbă adesea de la serviciu la volum. Până acum, nu am văzut o scădere a serviciului sau calității lui Chewy.com, ceea ce mă face foarte fericit.

Chewy.com îmi face absolut viața mai ușoară. Încă mai fac cumpărături la magazinul meu local independent pentru animale de companie pentru câteva dintre mâncarea noastră crudă congelată și mâncarea ocazională pentru fete (mănâncă în mare parte crude, așa că comandarea unui caz întreg de conserve nu are sens pentru noi), ci pentru gunoi , tratamente și alte provizii, Chewy.com este sursa mea pentru aprovizionarea cu pisici.

*Dezvăluirea FTC: The Mindful Cat este un participant la programul de afiliere al Chewy.com. Aceasta înseamnă că, dacă decideți să cumpărați prin oricare dintre legăturile noastre, primim o comisie mică. Răspândim cuvântul despre produse și servicii pe care le -am folosit sau le -am folosi pe noi înșine. The Mindful Cat este un participant la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de publicitate afiliat conceput pentru a furniza un mijloc pentru noi să câștigăm taxe prin conectarea la Amazon.com și site -uri afiliate. Aceasta înseamnă că, dacă decideți să cumpărați prin oricare dintre legăturile noastre, primim o comisie mică. Răspândim cuvântul despre produse și servicii pe care le -am folosit sau le -am folosi pe noi înșine.

Regele Ingrid

Cuprins
Transport rapid (și gratuit)
Prețuri grozave
Serviciu de clienți excepțional
Opțiune de autoship
Selecție uriașă de produse

«Cum bucla Assisi a ajutat -o pe Gus să se vindece de rănile rutiere
Cats Motion Picture Trailer: ciudat sau intrigant? »

25 de comentarii despre motivul pentru care iubesc Chewy.com

Anna spune:

8 iunie 2021 la 12:17 AM

Îmi place Chewy! Când pisica noastră în vârstă a traversat podul curcubeului, am sunat să -i anulez medicamentele și au trimis un buchet și un card de condoleanțe! Au avut mare grijă de animalele noastre de companie. Încă fac cumpărături în locuri locale ocazional pentru a le susține, dar Chewy este principalul meu furnizor pentru medicamente și hrană și tratamente.

Răspuns

Mountainkiddo spune:

20 octombrie 2019 la 22:11

Da! Îmi place și Chewy.com. Am putut să obțin carne de porc primară pentru gașca mea, dar în ultima vreme nu a fost formulată corect sau ceva se întâmplă în timpul transportului și când deschid geanta, miroase a drojdie. Dar aceasta este probabil o problemă primară, nu a lui Chewy. Și sunt de acord că Chewy are un serviciu de clienți excepțional. Spuneți doar că nu sunteți mulțumit și sunt pe ea.

Lucrul regretabil despre Chewy este că s -au asociat cu FedEx. Acești oameni sunt cea mai proastă companie de livrare pe care am întâlnit -o vreodată. Acestea livrează cutii de cutii, pungile mele de gunoi obișnuiau să fie întotdeauna deschise, iar alimentele deshidratate pe care le -am comandat sunt în mare parte firimituri până când suntnullnull