Love salvează ziua

Această postare include link -uri de afiliere*

De obicei, nu citesc cărți, dar există câteva cărți pentru pisici care mi-au lăsat o astfel de impresie, le-am citit periodic. Am ridicat recent iubirea lui Gwen Coopers salvează ziua și m -am gândit că este timpul să o împărtășesc din nou cu tine. Aceasta este una dintre o mână de cărți speciale care nu vin foarte des.

Love Salves The Day este un roman scris din trei puncte de vedere. Naratorul primar este Prudence, un tabby brun salvat de pe un șantier pustiu de pe partea de est a estului din Manhattan. Prudența este un observator dornic al oamenilor și îi cunoaște mai bine decât se cunosc pe ei înșiși uneori. Dragostea lui Gwen pentru pisici și înțelegerea naturii și a vieții lor emoționale, temperată cu un simț al umorului, este evidentă în toată cartea.

Iubirile salvează ziua începe când, într -o zi, Sarah, Prudence’s Human, nu vine acasă de la serviciu. Lumea Prudenței se destramă. Câteva zile, o vecină o hrănește, apoi fiica lui Sarah, Laura, care nu a fost niciodată vizată în vizită, ajunge cu soțul ei. Dintr -o dată, Prudence se află că trăiește într -o casă necunoscută cu doi oameni pe care abia îi cunoaște și care nu par să înțeleagă pisicile.

Prudența își petrece multe din zilele ei lângă cutii cu lucrurile lui Sarah într -un dormitor de rezervă în noul apartament, îndurerat pentru Sarah, încercând să se agăță de amintirile ei și să găsească confort, fiind aproape de lucrurile care încă mai miroase ca Sarah. Între timp, Laura încearcă să îndepărteze orice lucru care îi amintește de mama ei și de copilăria ei petrecută în mijlocul scenei muzicale din partea inferioară a Eastului din anii ’70. Povestită din cele trei puncte de vedere alternative-Prudence, Laura și Sarah-este dezvăluită trecutul unei relații cu probleme mamă-fiică, culminând într-un moment definitoriu care schimbă traiectoria vieții tuturor.

Gwen prezintă o mulțime de subiecte diferite în acest roman: problema sfâșietoare a ceea ce se întâmplă cu animalele atunci când oamenii lor mor, scena muzicală din anii ’70 în Manhattan de Jos, evenimentul din viața reală a unei clădiri din partea de jos a estului, care a fost demolată în 1998 și joacă un rol critic în poveste și o relație complicată a fiicei mamei care traversează câteva decenii. Cooper țese toate aceste fire într -un întreg frumos, coeziv.

Această poveste uimitoare uimitoare despre durere, speranță și vindecare m -a atins la fel de mult de această dată, precum și de fiecare dată când am citit această carte. Aceasta este o carte care va rămâne cu tine mult timp după ce vei întoarce pagina finală.

Love Salvează ziua este disponibilă de la Amazon.

*CAT -ul conștient este un participant la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de publicitate afiliat conceput pentru a oferi un implică pentru noi să câștigăm taxe prin conectarea la Amazon.com și site -uri afiliate. Acest lucru implică faptul că, dacă decideți să cumpărați prin oricare dintre legăturile noastre, primim o comisie mică. Răspândim cuvântul despre produse și servicii pe care le -am folosit sau le -am folosi pe noi înșine.

Regele Ingrid

S-ar putea sa-ti placa si:
Recenzie: Love salvează ziua de Gwen Cooper

Love salvează ziua de Gwen Cooper acum disponibilă în Paperback

Recenzie: Mai puțin din mine să iubesc de Gwen Cooper

«Giveaway: Câștigă o buclă Assisi pentru pisica ta – 2 câștigători!
Reclamă de mâncare pentru pisici: bucătărie de pui nom »

5 comentarii despre dragoste salvează ziua

Steph spune:

9 iulie 2021 la 16:25

Un autor extrem de talentat și mamă de pisică inspirată. Cu toții putem învăța atât de mult de la Gwen.

Răspuns

Carmel F spune:

9 iulie 2021 la ora 11:00

De asemenea, am recitit această carte. citit grozav.

Răspuns

Debi spune:

9 iulie 2021 la 8:46 AM

Aceasta este o lectură foarte bună.
Gwen Cooper scrie astfel de povești dulci. Cu excepția faptului că trebuie să mă asigur că am țesuturi în apropiere când îi citesc cărțile!

Răspuns

Janine spune:

9 iulie 2021 la 5:15 AM

Această carte sună foarte bine. Îmi place și coperta.

Răspuns

Andrea Kenner spune:

9 iulie 2021 la 4:20 am

Mi -a plăcut atât de mult această carte! Vă mulțumim că ați recapitulat complotul. S -ar putea să trebuiască să o iau din nou!

Răspuns

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site, conform noastră
Politica de Confidențialitate.
*

Notificați-mi comentarii de urmărire prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ