Lily și Pearl: Trecerea trabucului

Post de oaspeți de Rita Atkins
Această postare conține legături de afiliere*

Lucrând la standul nostru de salvare la o convenție recentă a pisicilor, vânzând articole pentru a strânge bani pentru pisicile noastre adoptive, am asistat (sau, mai degrabă, a fost în privință) un moment foarte special: amintirea unei pisici a sufletului unei femei a venit brusc în grabă înapoi la ea .

La fonduri și evenimente de adopție, oamenii adoră să ne povestească despre pisicile lor, atât din trecut, cât și din prezent. Uneori, există câteva lacrimi care își amintesc de un pisoi iubit, iar ochii noștri se scurg adesea chiar cu ale lor, în timp ce ne spun poveștile lor. Cumva, însă, întâlnirea cu omul lui Lily a fost diferită și una pe care nu o voi uita niciodată.

Am venit să aflu că crinul ei, o pisică neagră, cu un mic loc alb pe piept și o ureche sfâșiată de o intervenție chirurgicală cu hematoma, a murit în urmă cu câțiva ani. Memoria lui Lily, sau poate ceva mai mult, a fost declanșată de o jucărie Catnip pe care o vindem: o jucărie obraznică, în formă de trabuc, încărcată cu un NIP de înaltă test-lucrurile bune.

În timp ce am observat femeia care atinge coșul care conține trabucurile jucăriei, am întrebat dacă pot ajuta. Mi -a întâlnit ochii cu lacrimi în ale ei și a rămas tăcut.

Au trecut câteva minute înainte să poată începe să -mi spună despre Lily, despre dragostea vieții ei, despre pisica ei de suflet. Lily fusese mândrul proprietar al unuia dintre trabucurile exacte de Catnip pe care le vindem. S -a culcat cu ea, purtându -l la culcare lângă omul ei în fiecare seară. Era zdrențuit și mirosea mai mult ca picăturile de pisoi decât Catnip, dar Lily i -a plăcut, ținându -l aproape până la sfârșitul vieții.

În memoria lui Lily, omul ei a păstrat acea jucărie bătrână pe patul ei, în perna preferată a lui Lily, de atunci. Femeia a spus că nu a văzut aceste jucării de vânzare nicăieri din ziua în care a cumpărat Lily cu ani în urmă. Când i -a văzut pe masa noastră, ea a fost măturată instantaneu în timp, ca și cum spiritul lui Lily ar fi tras -o chiar în mijlocul acelui podea convențională zgomotoasă și aglomerată.

Pentru o clipă, a fost doar ea și Lily și jucăria ei preferată, într -un timp și spațiu care a fost doar pentru ei.

După ce mi -a spus povestea lui Lily, omul lui Lily a continuat să -mi spună că a plecat la un adăpost în urmă cu câțiva ani, încă jelesc Lily și nu intenționa să adopte, doar pentru a privi.

– De parcă asta se rezolvă, spuse ea cu un zâmbet.

Destul de sigur, o pisică neagră cu un punct alb pe piept a muncit din greu pentru a -i atrage atenția. Numele pisoiului era Pearl. În timp ce se uita mai atent, a observat că urechea lui Pearl a fost înclinată (cel mai probabil făcută ca parte a unui program TNR) – aceeași ureche pe care Lily o sfâșiase de chirurgie. Asta a sigilat afacerea!

În mod clar, Lily a decis că omul ei i -a lipsit suficient de mult și a condus -o la Pearl. Pearl s -a așezat repede chiar în noua ei casă și iubește viața cu noua ei familie, iar ei o adoră! Desigur, este diferită de Lily, în ciuda aspectului lor similar și își scoate propria piesă din inima omului ei.

Și acum, Pearl are propriul ei trabuc, nou, obraznic Catnip.

Rita Atkins voluntari cu doar Maine Coon Rescue. Grupul este specializat în mixurile de pisici Maine Coon și salvează mixuri de pisici / pisoi Maine Coon din adăposturi și situații nedorite. Toate pisicile lor sunt îngrijite cu drag în casele de plasament până când sunt adoptate.

Imaginile sunt imagini de stoc prin Pixabay

*CAT -ul conștient este un participant la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de publicitate afiliat conceput pentru a oferi un mijloc pentru noi să câștigăm taxe prin conectarea la Amazon.com și site -uri afiliate. Aceasta înseamnă că, dacă decideți să cumpărați prin oricare dintre legăturile noastre, primim o comisie mică. Răspândim cuvântul despre produse și servicii pe care le -am folosit sau le -am folosi pe noi înșine.

Regele Ingrid

S-ar putea sa-ti placa si:
Vrăjitoarea câștigătorilor lui Lily Giveaway

Cercei de argilă Piper + Pearl, inspirați de pisici și Jersey Shore

Mews and Nips: Pearl Catul este responsabil de o fermă de pepene verde

«Recenzie: Kit de testare a microbiomului NomNomnow
Giveaway: Câștigă un pachet de soiuri Raw Paws pentru tine și adăpostul tău preferat »

12 comentarii despre Lily și Pearl: Trecerea trabucului

Feline aleatorii spune:

24 aprilie 2019 la 15:02

Este atât de dulce – își găsesc propriii oameni în timpul lor

Răspuns

Eleanor Skibo spune:

24 aprilie 2019 la 10:28 AM

Lily și Pearl s -au întâlnit cu siguranță între timpul spațiului; Un loc între nivelurile universului în care un suflet trece un alt suflet. Pearl sună ca înlocuitorul perfect pentru crinul tău odată prețios. Acum bucurați -vă unul de celălalt și permiteți -le noi amintiri pe albumul dvs. de familie. O poveste frumoasă și mă rog pentru tine, Rita și prețul tău fete Pearl și întreaga ta familie. G D Întotdeauna înlocuiește vechiul cu ceva nou.

Răspuns

T. J. Banks spune:

24 aprilie 2019 la 9:32 AM

O poveste minunată și bine povestită. Cred că toți avem anumite jucării de pisici ascunse pentru amintirile pe care le invocă. Știu că fac.

Răspuns

Vicki Pavel-Coots spune:

24 aprilie 2019 la 8:31 AM

Aș dori să le cumpăr pentru furbabies.

Răspuns

Connie Fischer spune:

24 aprilie 2019 la 8:13 AM

Cenull