Care este cel mai bun guler pentru antrenamentul câinilor pentru animale de companie?

Dacă proprietarii de câini pentru animale de companie sunt opiniați cu privire la un singur lucru, sunt gulere. Iată șansa dvs. de a vă exprima opinia despre motivul pentru care trebuie sau nu trebuie să folosiți un anumit guler.

Voi merge mai întâi:

Cele două gulere pe care le recomand sunt Halti și gulerul de prindere.

Fiecare câine de companie este diferit și nu există guler cel mai bun pentru toți câinii. Dar pentru câinele mediu mediu sau mare, cel mai bun guler de antrenament este gulerul de prindere. Cu un pop de lesă rapid ca corecție, câinele de companie învață să nu tragă.

Desigur, este nevoie de mult timp, răbdare și practică pentru a ajunge la punctul în care câinele de companie se îndreaptă în mod fiabil, dar gulerul de prindere este un instrument bun de utilizat pentru a ajunge la acel punct, în special cu câini puternici.

Gulerul de prindere (sau prong) este similar cu un guler normal de antrenament (sau sufocare), dar este mult mai eficient. Cu o haină scurtă, netedă a lui Mutt, un guler de antrenament obișnuit alunecă în mod regulat spre cea mai groasă parte a gâtului, unde este inutil. Gulerul de ciupire rămâne ridicat pe gât și rareori are nevoie de ajustare.

Unii oameni vor spune că gulerele de prindere sunt inumane. Personal, cred că este inuman să -mi scot brațul.

Totuși, știu că mulți oameni au probleme cu gulerul de prindere și nu vor folosi unul în nicio circumstanță. Alți câini trag atât de rău chiar și cu gulerul de prindere, încât s -ar putea răni singuri. Atunci recomand un halti.

Haltis -urile sunt, în general, aceleași cu liderii blânzi. Ambele sunt gulere de cap care diminuează tragerea unui câine. Chiar și pentru cele mai grave cazuri în care un câine de companie trage indiferent de situație, tragerea este mai puțin evidentă atunci când câinele de companie poartă un halti.

Problema cu Haltis este că câinii vor reveni ideal pentru a trage odată ce sunt pe un guler obișnuit. Pentru unii oameni, este în regulă, depind doar de Halti și îl folosesc tot timpul.

Nu vreau să depind de niciun fel de guler de antrenament, așa că trec înainte și înapoi între cele două tipuri în timp ce încerc să folosesc un guler obișnuit, plat cât mai des.

Pentru ceea ce merită, Ace preferă gulerul. Deși îi tolerează, îi urăște pe lideri blânzi și să se oprească pentru că a avea ceva în jurul mușchiului său îl face să se simtă restricționat (sau voi spune sub control!). Nu cred că știe chiar când își are gulerul.

Ce guler credeți că este cel mai bun pentru antrenamentul câinilor pentru animale de companie?