O dată într -un câine de viață

Câini de inimă

Mă întreb dacă oamenii cred în ideea unui câine „o dată în viață”.

Știi, câinele din viața ta cu care niciun alt câine nu se poate compara. Câinele care este ținut mai presus de toate celelalte. Câinele care ți -a furat cumva inima, chiar dacă ai avut sau vei avea multe altele.

Nu sunt sigur ce cred despre acest concept. Ace ar putea fi cu siguranță că o dată în viață pentru mine. Dar, din nou, am doar 27 de ani. Vor fi mulți câini mai excepționali.

Pe măsură ce îmbătrânesc, cresc din ce în ce mai mult de câinii mei. Mi -a plăcut familia noastră Golden Retriever, Kacy, mai mult decât am crezut că pot iubi un câine. Când Kacy a murit, următorul nostru aur a umplut cu ușurință acel gol și așa mai departe. Fiecare pierdere este mai grea decât ultima pentru mine și fiecare câine nou îmi ridică standardul pentru un „câine grozav”.

Toți câinii mei viitori vor fi comparați cu Ace? Sper ca nu. Fiecare câine ar trebui să i se ofere șansa de a fi ea însăși și de a fi apreciat pentru propria unicitate.

O prietenă de -a mea și -a pierdut recent câinele și mi -a spus că nu are nicio intenție de a primi vreodată altul. Câinele ei „o dată în viață” ar fi cu adevărat singurul ei și singurul ei, a spus ea. Am crezut că este nefericit. fiecare e diferit. Toată lumea gestionează pierderea diferit, știu. Pare doar greșit ca un adevărat iubitor de câine să meargă fără un câine mult timp.

Deci, ce este cel care pune un câine mai presus de toate celelalte în viața unui individ? Nu știu.

Poate că este primul câine al cuiva. Poate este cel mai bun câine instruit, sau poate este cel mai nou câine.

Poate că câinele este cel care poartă pe cineva prin copilărie, adolescență sau la vârsta adultă. Poate că câinele rămâne în urmă când un soț pleacă bine. Poate că câinele este cel care mângâie pe cineva care găsește puține conexiuni cu oamenii, câinele care este cu adevărat cel mai bun prieten.

Poate că un câine o dată în viață nu este diferit de orice alt câine. Se întâmplă doar să fie câinele care trece în viața unui individ atunci când, din orice motiv, ea poate dedica mai mult timp și atenție acelui câine. Ea observă acel câine ceva mai mult decât ceilalți.

Nu pot spune dacă ACE este câinele meu o dată în viață sau dacă există un astfel de lucru pentru mine.

Legătura dintre ace și eu este foarte, foarte puternică. El este primul câine pe care îl pot numi pe al meu, primul câine pe care l -am ieșit ca „adult” și adoptat. El m -a ajutat să trec de la lucrul într -un birou la conducerea propriei mele afaceri. He has brought me to a new kind of happiness, somewhere I could not have gotten without him. together we have gone on countless outdoor adventures and found ourselves in the quietest, most peaceful scenes.

Ace is just about as ordinary as they come – another big, black dog – but he’s my mutt, a good friend and a good boy.

Have you had a “once in a lifetime” dog?