Compasiune în primul rând spitalele pentru animale de companie inițiază îngrijorare complementară la mult mai mult de 26 de spitale

Primul care produce o atmosferă gratuită pentru animale de companie din toată țara din toată țara

În primul rând, spitalele pentru animale de companie au dezvăluit astăzi că și-a dedicat aproape 26 de spitale să-și ia îngrijirile de îngrijire pentru animalele de companie la nivelul următor, angajându-se să-l preocupă pe Freesm, un antrenament, precum și un efort de acreditare creat pentru a „scoate„ animalul de companie ”din „Petrificat” ”, precum și minimizarea fricii, anxietății, precum și anxietatea în animalele de companie de familie care primesc îngrijiri veterinare.

„Compasiunea în primul rând spitalele pentru animale de companie au un palmares bine stabilit pentru excelență în medicina veterinară. De asemenea, o înțeleg, are nevoie de generozitate, precum și de sensibilitate pentru animalele din grija lor ”, a declarat dr. Marty Becker, creatorul inițiativei de îngrijorare. „Compasiunea în primul rând este prima gospodărie a spitalelor dedicate să-și pregătească mult mai mult de 306 de experți medicali din toată țara, fără probleme. Acest nivel de angajament trimite un mesaj puternic fiecărui practicant, că nu este posibil să furnizeze bunăstarea fizică a animalelor de companie de familie, fără un interes egal pentru bunăstarea lor emoțională. ”

În prezent, efortul gratuit include un grup consultativ de 160 de membri alcătuit din comportamente veterinari certificați de bord, specialiști de obiceiuri pentru tehnicianul veterinar, anestezisti veterinari certificați de bord, experți în domeniul administrației metodelor veterinare cunoscute, precum și profesioniști veterinari îmbarcați cu experiență în îngrijorare metode complimentare, unitatea de asistență medicală, precum și designeri de adăposturi de animale, precum și alți experți.

„Plăcerea pentru îngrijorare este împărtășită în toate spitalele noastre din toată țara”, a declarat dr. John Corsale, polițistul de funcționare șef la Spitalele pentru animale de companie Compassion-First. „De la început extrem, am înțeles că există o completare a viziunii noastre, precum și a misiunii. Ne -am antrenat deja, precum și 105 membri ai echipei autorizate, precum și avem multe de mers, cu toate acestea merită efortul pentru animale de companie, proprietarii, precum și oamenii noștri. ”

Spitalele pentru animale de companie Compassion sunt o gospodărie de spitale descoperite în Arizona, Colorado, Connecticut, New Jersey, New York, Ohio, Pennsylvania, Texas, precum și Virginia.

Experții veterinari pot merge la Fearfreepets.com pentru a indica, precum și pentru a începe preocuparea programului de acreditare gratuită.

Despre îngrijorare
Dezvoltat de „Veterinarul Americii”, Dr. Marty Becker, efortul gratuit de îngrijorare își propune să „ia„ animalul de companie ”din„ petrificat ”, precum și să recupereze animalele de companie din familie pentru GOS veterinar prin promovarea tehnicilor atenționale, precum și a gestionării blânde Metode utilizate în mediile calmante. Utilizarea îngrijorării tehnicilor gratuite, precum și protocoalele duce la reducerea sau eliminarea declanșatoarelor de stres și anxietate, ceea ce produce o experiență care este satisfăcătoare, precum și mai sigură pentru toți cei implicați, inclusiv pentru animale de companie, proprietarii lor, precum și pentru echipele de îngrijire a sănătății și sănătății veterinare . Rezultatul final? Mai calm, mai mult mai mulți pacienți care acceptă, mult mai mulți clienți conformi, precum și îngrijiri veterinare mult mai bune. Pentru o mulțime de informații, accesați www.fearfreepets.com.

Despre compasiune în primul rând spitale pentru animale de companie
În primul rând, spitalele pentru animale de companie este alcătuită dintr-un amestec de specialitate, de urgență, precum și spitale hibride situate în Statele Unite. Înființată în septembrie 2014 de John Payne, Compassion-First Pet Hospitals revoluționează exact modul în care metodele veterinare se leagă între ele. Pentru o listă totală a spitalelor, accesați www.compassionfirstpets.com.

Contact media
Alex Jimenez
Alex.jimenez@fearfreepets.com
303.570.4621