Teacup Pomsky: Sunt într-adevăr dimensiuni de ceai?

Este un blestem sau o binecuvântare să ai atât de numeroși canini fantastici pentru dezvoltatori? Aceste pooches sunt încrucișate ale câinilor populari care ne plac cu toții. Asta ne face să -i iubim mult mai mult pe copiii lor, constând din pomsky -ul de ceai!

Ne place animalele noastre de rasă pură, Chihuahuas, ciobanii germani, Shih Tzus, Poodles, Bulldogs și alții, dar ne bucurăm de crucile lor mult mai mult.

Da, sunteți pe cea mai bună piesă: Teacup Pomsky este cea mai mică, dar cea mai frumoasă variație a Pomskies de rutină. Acest mic pomsky este în prezent canin. Toată lumea merge cu privire la această rasă mixtă neobișnuită. Permiteți -vă să vedeți de ce este toată furia!

Exact cum generează crescătorii pomeranieni de ceai?

Pomskies-ul de ceai este rezultatul traversărilor de tracțiuni din gunoiul de pomerani cu sânge pur și huskies de rasă pură. Există în mod continuu unii pui pomeranieni care sunt mai mici decât alții, precum și puii husky de dimensiuni mai mici decât diverse alte gunoi. Metoda funcționează natura.

Cu toate acestea, crearea de pomskies de ceai nu are nimic de terminat cu natura. Pentru a obține acești canini, crescătorii canini ar trebui să utilizeze inseminarea sintetică. Diferența semnificativă în dimensiunile caninelor părinte este elementul principal pentru aceasta.

Utilizarea acestei metode de reproducere poate declanșa probleme de sănătate și sănătate și, de asemenea, o durată de viață mult mai scurtă pentru littermii rezultați.

Mulți fani canini pentru animale de companie declară că creșterea unor astfel de cățeluși tineri este subliniată. Cu toate acestea, producerea de pomskies de ceai sănătos este posibilă, atât timp cât este utilizată metoda de reproducere adecvată.

Sunt recunoscute Pomskies de ceai de la Cluburi de Kennel?

American Kennel Club (AKC), precum și cluburi similare pentru animale de companie nu identifică Pomsky ca rasă. Nu se datorează dimensiunilor lor mici; Este faptul că sunt o cruce între doi câini de animale de companie cu sânge pur.

Totuși, American Pomsky Kennel Club (APKC) lucrează din greu pentru a -l primi pe Pomsky recunoscut ca rasă.

Identificarea Pomsky de către culturi importante pentru animale de companie ar deschide cu siguranță mai multe uși acestor cățeluși tineri cu rasa mixtă.

Teacup pomsky complet cultivat: aspect

Pomsky -ul de ceai, numit și jucăria Pomsky, în miniatură Pomsky, precum și buzunarul Pomsky, este de obicei nedumerit cu un pomeranian normal de ceai. Unii chiar ajung atât de departe încât să declare că nu există un astfel de rost ca un pomeranian de ceai sau pomeranian de ceai, având în vedere că acesta este deja un câine în poală.

Ca urmare a dimensiunii lor minuscule, Teacup Pomsky este un canin delicat. A fi o cruce a unui pomeran și, de asemenea, siberian Husky, o mare rasă canină, nu implică prea mult atunci când se referă la dimensiunea cățelușului.

Drept urmare, ar trebui să fiți blând atunci când aveți grijă de un pomsky de ceai. Dacă sunt abandonate sau au pășit, există un pericol substanțial de fracturi, precum și luxații. Astfel de leziuni provoacă dureri extreme și boli posibile. Unele cazuri de fracturi se pot încheia, de asemenea, fatal!

Teacup Pomsky

Multe funcții populare ale lui Teacup Pomsky sunt stratul său spectaculos. Stratul lor este distinctiv și gros, de obicei numit pufos. Există o gamă largă de nuanțe de haină, constând din Sable, Beaver, Merle, Red, Lavandă, Portocaliu, Cream, Brindle, Chocolate, Wolf Sable, pe lângă Pomskies Negru și, de asemenea, Pomskies Alb.

Există, de asemenea, o gamă de culori ale ochilor, constând din ochi maro, alun, galben-maro, ecologic și ochi albaștri.

Puteți afirma că există un Pomsky care să se potrivească cu preferințele tuturor! Să aruncăm o privire la mai multe dintre cele mai neobișnuite culori Pomsky.

Un pomsky de ceai Sable are părul cu vârf negru, cu un istoric maro, negru sau argintiu. Ceea ce face ca această opțiune de umbră să fie atât de atrăgătoare este că încorporează mai multe nuanțe.

Pomsky -ul negru poate avea umbra distribuită fie într -o zonă (de exemplu, pe față), fie pe întregul corp. Vinovatul principal pentru acest colorat este mamele și tatăl Husky.

Culoarea loțiunii nu este una obișnuită pentru pomskies -ul de ceai. Cu toate acestea, dacă tânărul cățeluș are mai multe trăsături pomeraniene, ar putea duce la acest ton.

Culoarea ursului de pluș, sau negru și maro, este o alegere preferată care face ca pomskie -ul de ceai să apară ca un urs de pluș confortabil.

Teacup Pomsky: Sunt într-adevăr dimensiuni de ceai?

Dacă încercați să găsiți un pal de blană la fel de bine ca și cum sunteți uluit de opțiunile dvs., gândiți -vă la un pomsky de ceai! Aceștia se ridică să fie printre unul dintre cei mai populari câini furnizați, deoarece sunt fermecători, izbitori și, de asemenea, susceptibili să locuiască sau să trăiască cu apartamentele.

Rețineți că, deși au dimensiuni destul de mai mici decât Pomskies de rutină, totuși, trebuie să petreceți o cantitate substanțială de timp și, de asemenea, în numerar în îngrijirea și întreținerea lor. De asemenea, trebuie să fiți conștienți de modul de a -i educa și de a face față personalității lor în mod corespunzător.

În acest ghid, obiectivul meu este să vă ajut în călătoria dvs. de a afla mult mai mult cu privire la gama Pomsky. Dacă descoperiți acest lucru valoros, vă îndemn să împărtășiți acest lucru cu diferiții dvs. prieteni de îngrijire canină.

Ce este un pomsky de ceai?

Teacup Pomsky este cunoscut în plusCa un mic pomksy, Toy Pomsky, Micro Pomsky, precum și Pock Pomsky. Acest tip de animal de companie este un transversal între un pomeran și un husky și este considerat printre cei mai mici canini de pe piață acum.

Varietatea convențională Pomsky este practic dublă dimensiunea ceaiului, ceea ce o face una dintre cele mai definitorii distincții între ele. Încântați -vă de videoclipul de mai jos pentru a vedea cât de mici sunt aceste casuri sau mici pomskies.

Originea pomskies -ului de ceai: Cum creează crescătorii canini un astfel de câine în poală?

Crescătorii creează pomskies de ceai, trecând peste pomeranii cu sânge pur și clutters husky de rasă pură. Cu toate acestea, acest lucru nu este realizat în modul natural în care probabil credeți.

Crescătorii Pomsky Teacup trebuie să folosească inseminarea sintetică în cumpărare pentru a produce un coș de gunoi de succes ca urmare a distincției foarte considerabile a dimensiunii. Această metodă de reproducere între aceste 2 tipuri de câini poate crea diverse probleme de sănătate și sănătate și, de asemenea, o speranță de viață mai scurtă pentru gunoi.

Câțiva au probleme îmbunătățite cu privire la această practică de recreere, considerându -l necinstit. Cu toate acestea, pentru a fi sincer, este posibil să se genereze în plus ceaiul sănătos Pomsky Clutters, atât timp cât se folosește metoda de reproducere adecvată.

Cu ce ​​seamănă cu ceaiul Pomsky?

Un pomsky de ceai este destul de puțin în comparație cu dimensiunea convențională, dar nu se potrivesc de fapt cu un ceai. De obicei, au o coadă scârțâită, precum un husky, precum și oferte grozave de blană de pene similare cu pomeranii.

Având în vedere că această rasă este încă nouă pentru piață, crescătorii canini nu au găsit o apariție finală distinctivă atunci când le recreează.

S-ar putea să aibă ceea ce se ia în considerare o față de păpuși, un cap de vulpe sau un aspect de ursuleț, dar există câteva cazuri în care se văd noi caracteristici distincte.

Teacup Pomsky Strat Stiluri de culoare

În funcție de părinți, s -ar putea să vedeți o culoare sau un model de frunte într -o gunoi de pomskies de ceai. Cu toate acestea, de obicei, acestea sunt culorile lor comune:

Sable Teacup Pomsky

Un pomsky de ceai Sable are părul negru cu un istoric de maro, negru, precum și argintiu. Este o nuanță de strat interesantă, deoarece încorporează diverse nuanțe.

Alb -negru/cremă de ceai pomsky

Nuanța neagră poate fi dispersată fie într -o singură locație, cum ar fi fața, fie pe întregul corp al animalului de companie. Această nuanță apare de obicei ca urmare a arborelui genealogic al cățelușului.

Alb/cremă de ceai pomsky

Colorația loțiilor nu este obișnuită pentru pomskies -ul de ceai, dar dacă trăsăturile pomeraniene sunt mult mai dominante, rezultatul va fi cu siguranță acest ton.

Maro, precum și ceai alb pomsky

Sau altfel denumită culoarea stratului „ursuleț”, acest ton poate face ca un pomeranian să apară ca un urs mult mai mult decât un animal de companie confortabil.

POMSKY YOUNG PUPPY: Cât de substanțiale primesc?

Potrivit American Kennel Club (AKC), un Pomeranian sau unul de acest tip s -a ocupat cu un câine de companie suplimentar, inclusiv Pomsky, este un cățeluș de ceai dacă are în vedere mai puțin de șapte kilograme. Cu toate acestea, diverse instanțe Pomsky dezvăluie o greutate și mai mică.

Pomsky poate, de asemenea, să cântărească până la 3 kilograme. Astfel de câini de companie, între 3, precum și șapte kilograme, sunt clasificați ca câini de jucărie de către AKC.

Altitudinea, greutatea, precum și dimensiunea unui pomsky de ceai se vor baza cu siguranță pe linie. Părinții mai mari indică un pui Pomsky mai mare în loc de un pomsky.

Dimensiunea ceaiului este de obicei obținută prin recrearea tracțiunilor de gunoi folosind practici subandite, privând un animal de companie pentru a -și împiedica dezvoltarea. O astfel de metodă duce la diverse probleme de wellness în dezordine.

În mod normal, Teacup Pomsky este un canin de dimensiuni de buzunar care nu se extinde mai mare de 10 centimetri și, de asemenea, evaluează între 3, precum și 8 kilograme în plus.

Cât de substanțial obțin Pomskies de ceai atunci când sunt extinse complet? Sunt cu adevărat de dimensiuni de ceai?

Înălțimea, greutatea, precum și dimensiunea totală a pomsky -ului dvs. de ceai vor depinde de linia lor. Dacă mamele și tăticii sunt mai mari pentru rasa lor, după aceea va duce la un pomsky mai mare în loc de un pomsky de ceai.

Crescătorii de câini ating, de obicei, dimensiunea de ceai prin utilizarea RUNS -urilor din Clutters sau folosind metode necinstite, înfometarea unui animal de companie la cumpărare pentru a -și împiedica dezvoltarea. Dacă un crescător împiedică activ creșterea unui animal de companie în acest mod, canina poate crea și, de asemenea, să transmită probleme de wellness la dezordinea lor.

Crescătorii de câini garantează câinii de animale de companie cu model de ceai, identificând creșterea și greutatea mamelor și tăticilor, precum și asigurându -se că depinde de standardele Pomsky.

Mixul Siberian Husky & Pomeranian: Caracteristici de personalitate

Ce fel de personalitate va avea cu siguranță ceaiul tău Pomsky depinde cu siguranță de caracterul părinților săi. Dacă mamele și tăticii sunt sociabili, precum și bine purtați, există o posibilitate mare cățelușii lor vor acționa la fel. Exact același lucru se poate spune pentru orice fel de atribut negativ.

De obicei, un pomsky wiCu siguranță va avea întotdeauna dimensiuni „de buzunar”, fără a extinde niciun fel de mai înalt de 10 centimetri și luând în considerare între 3 până la 8 kilograme în plus.

Crescătorii pot menține acești câini cu versiune de ceai, identificând creșterea și greutatea ambilor părinți, precum și asigurându -se că scad în intervalul de dimensiuni Pomsky.

Cluburile de canisa recunosc pomskies de ceai?

American Kennel Club (AKC) și alte corpuri comparabile de recunoaștere nu recunosc în prezent Pomskies ca o rasă, cu atât mai puțin gama sa de ceai, deoarece nu sunt rare.

Cu toate acestea, American Pomsky Kennel Club (APKC) declară că lucrează în prezent pentru a obține recunoașterea rasei.

Temperamentul Pomsky Teacup: Sunt câini extraordinari pentru animale de companie?

Temperamentul unui pomsky de ceai depinde de mamele și tăticii lor. Dacă ambele sunt sociabile, precum și bine comportate, există posibilitatea ca gunoiul să preia cu siguranță aceste caracteristici. Exact același lucru poate fi revendicat pentru calități slabe.

Să aruncăm o privire atât la personajul Pomeranian, cât și la Husky pentru a evalua dispoziția generală a lui Pomsky.

Permiteți să arunce o privire asupra introducerii de bază a personajului Pomeranian și, de asemenea, Husky:

Atunci când sunt amestecate între ele, pomeranianul, precum și husky -ul sibian produc pui pomsky cu aderarea la caracteristici:

prietenos

energic

neagresiv

Antrenat

afectuos

de protecţie

inteligent
Pomskies fac animale de familie fantastice pentru gospodării, dar doar pentru cei cu tineri mai mari. Copiii mai mici îi pot răni incorect. În plus, acești pui se ocupă grozav cu oameni necunoscuți și, de asemenea, diverse alte animale, în special din cauza naturii lor non-agresive.

Speranță de viață: Cât timp trăiește Pomskies de ceai?

Căutați un amic care va rămâne o perioadă? Selectați un Pomsky! Sunt fantastici pentru proprietarii care caută prieteni buni pe termen lung, având în vedere că durata lor de viață este de la 10 la 15 ani.

Există o convingere comună că animalele de ceai au o scurtă speranță de viață. Acest lucru este absolut greșit. Durata de viață a unui pomsky de ceai depinde de crescător și arborele genealogic al animalului de companie.

Dacă un crescător folosește tehnici neetice și tipuri animale cu probleme de sănătate și sănătate, există o oportunitate substanțială pe care littermii nu vor trăi mult timp.

Dar, crescătorii care măresc corect puii de ceai și au grijă de sănătatea părinților vor avea cățeluși tineri cu o durată de viață mai lungă.

În plus, NORMAL vede că veterinarul și nutriția adecvată cresc calitatea vieții, precum și viața lungă.

Temperamentul pomeranian

Inteligent
Energic
Încăpățânat, în special în antrenament
Siguranța încântată de cei
Lătrări mult
Total grozav pentru familii

Personalitate husky siberiană

Are nevoie de un antrenor de frunte
Devine rapid ars, precum și are nevoie de o emoție constantă
Plin de viață
Pot fi, de asemenea, încăpățânate dacă practicile proaste nu sunt rezolvate devreme
Excelent pentru gospodăriile de dimensiuni mai mici

Temperamentul pomsky de ceai

Atunci când sunt amestecate pentru a genera un pomsky de ceai, aceste animale vor avea mult mai mult decât probabil aceste caracteristici:

Prietenos
Energic
Neagresiv
Antrenat
Îngrijirea
De protecţie
Inteligent

Puii Pomsky Teacup: Probleme generale de sănătate

Fiecare proprietar Pomsky Teacup ar trebui să fie conștient de numeroasele riscuri de sănătate și sănătate pe care o are această rasă canină pentru animale de companie. De exemplu, Pomsky ar putea rupe rapid un os și ar fi obținut răniți în timpul jocului sever. Se datorează faptului că sunt atât de mici!

În plus, ca urmare a naturii amestecării tipurilor mici și, de asemenea, mai mari pentru a produce pui de ceai, există un risc ridicat de nevoi speciale congenitale care influențează starea de sănătate și starea de sănătate a cățelușilor. Atunci când dețin un pomsky de ceai, înțelegerea pericolelor lor potențiale de bunăstare este importantă.

Acestea sunt problema tipică de sănătate a pomskies -ului de ceai:

Prăbușind gâtul. De asemenea, denumită „hoose-honk”, această afecțiune începe cu o tuse complet uscată, care ar trebui tratată de un veterinar ASAP înainte de a se dezvolta în probleme de respirație mult mai multe.

Boala pielii negre. Nu există semne ale acestei boli până când canina pentru animale de companie va împlini doi ani. Părul după aceea începe să se subțire