Distrează -te păstrând dinții animalului de companie curat

Addthis Share ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddHismore

Știm cu toții cât de greu poate fi să avem grijă de dinții animalului nostru de companie. Obținerea animalului de companie să se deschidă suficient de mare pentru a obține o periuță de dinți, o pensiune sau șervețele dentare în gura lui poate fi o provocare. Și, dacă animalul tău de companie nu -i place modul în care se simte periajul sau devine neliniștit, este puțin probabil să ai o altă șansă să o faci din nou.

Dar dacă ai putea face îngrijirea stomatologică pentru animalul tău de companie? Ei bine, cu frodul de respirație proaspăt tropiclean pentru animalele de companie pentru animale de companie pe care le puteți. Acest ajutor ingenios de jucărie/dentar vă menține animalul de companie distrat, în timp ce își aruncă și dinții. „Dar, cum poate face asta?” tu intrebi. Froaja de jucărie este fabricată dintr -un material polimeric special care este creat pentru a masina gingiile animalului de companie și dinții de ață, contribuind astfel la scăparea dinților de particule alimentare.

În plus, tropicleanul de respirație proaspătă a funie pentru animale de companie de familie include, de asemenea, o opțiune de pulverizare care se absoarbe în materialul polimeric și ajută la combaterea plăcii și a acumulării tartarului. Prin urmare, de fiecare dată când joci remorcher cu animalul tău de companie, îi ajuți igiena orală. Ce mod distractiv de a ajuta la menținerea dinților și a gingiilor fericite!

Produse noi