Câștigă o trecere de 25 de ani la Groom Expo!

de groomer la groomer
9 septembrie 2013

Imaginați -vă că luați toate clasele pe care le doriți la Groom Expo pentru următorii 25 de ani, precum și pentru a nu fi nevoit să plătiți un cent. Pentru un groomer norocos care va fi o realitate. În acest an, în cazul celei de-a 25-a aniversări a Groom Expo, Barkleigh va fi răsplătită pentru un lucru norocos de 25 de ani fundamental fundamental de a trece la mirele Expo. Aceasta are o valoare de aproape 10.000 USD!

Aceasta include fiecare seminar oferit la fiecare expoziție de mire din 2014 cu 2038. În 2013 există posibilitatea de a lua 19 ore de cursuri. În acest ritm, aceasta ar fi aproape 500 de ore de învățământ fără taxă.

„Când îngrijitorii aud despre asta, prima preocupare pe care toată lumea pare să o întrebe este„ ce dacă nu mă îngrijesc pentru următorii 25 de ani ”, afirmă președintele Barkleigh, Todd Shelly. Barkleigh va permite un transfer unic al trecerii. „S -ar putea să văd o circumstanță în care mulți ani de acum încolo, campionul se retrage, precum și oferă trecerea unui îngrijitor mai tânăr.”

Toți cei care pre-reglementează pentru orice tip de seminar academic vor fi eligibili să câștige. Pre-înregistrarea se încheie marți, 17 septembrie 8:00 AM EST. Campionul va fi dezvăluit duminică în fața concursului inovator al groomerului de la groomer. Nu trebuie să fii prezent pentru a câștiga. Campionul va fi determinat cu un desen.

Groom Expo este cel mai mare spectacol de îngrijire din lume, organizat în perioada 19-22 septembrie la Hershey Lodge, precum și la Centrul de Convenții din Hershey, PA. Anul trecut, spectacolul a atras aproape 200 de cabine de vânzători, precum și peste 4.500 de îngrijitori. Pentru mai multe informații, accesați www.groomexpo.com

Total

26

Acțiuni

26

0

0

0

0

Reclame