Ce declanșează sânge în urina câinelui?

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore3

Semnul de furnizare a unui sânge care urină pentru animale de companie poate avea o mulțime de cauze potențiale. Cea mai crucială îngrijorare pe care o cer proprietarilor de animale de companie cu un câine care are sânge în urină este să descopăr dacă este legat de urgență, încordare, frecvență stimulată sau urinare a problemelor. În aceste cazuri, unul dintre declanșatorii mult mai tipici este supraaglomerarea diferitelor bacterii în tractul urinar, care este în mod normal cel mai bun tratat de un examen veterinar, analiza urinei, precum și antibiotice potențial pe bază de rețetă de către veterinarul dvs. , Cephalexin sau baytril.

Cea mai mare parte a primului infecții de bază ale tractului urinar de bază răspund în mod normal într -un număr de zile; Cu toate acestea, dacă simptomele sunt recidivante sau nu se rezolvă, atunci se face o cultură de urină sterilă pentru a căuta bacterii rezistente, permițând, prin urmare, o selecție de antibiotice mai bună și/sau raze X realizate pentru a căuta alte anomalii (cum ar fi calculii tractului urinar sau pietre).

Dacă nu sunt evidente declanșatoare cunoscute, atunci o muncă mult mai totală, inclusiv CBC/Chimie din sânge , Pe lângă polipi sau tumori, în special la animalele de companie mai vechi.

Mulți câini supraponderali pot avea adesea infecții recurente ale tractului urinar, deoarece problemele anatomice legate de o vulvă așezată sau scufundată, pe lângă pliurile suplimentare ale pielii în zona vaginală, care poate necesita modificări chirurgicale pentru a opri recidiva infecției tractului urinar. Chiar și după un antrenament de diagnostic complet, există situații în care medicii veterinari nu sunt capabili să -și dea seama de ce un PET are infecții recurente ale tractului urinar. În aceste cazuri, unii veterinari vor prescrie terapia cu antibiotice cu impulsuri în primul rând de câteva zile din fiecare lună sau terapie cu antibiotice cronice constante cu doză mică, furnizată la culcare.

De asemenea, există alegeri holistice care pot fi explorate precum homeopatia sau medicina chineză standard sau acupunctura. Pentru animalele de companie cu semne simple de infecții sau inflamații acute ale tractului urinar, îi voi încuraja pe proprietarii de animale de companie să utilizeze suplimente de îmbunătățire a imunității precum scutirea de merișoare, care poate îmbunătăți sistemul imunitar al tractului urinar, împreună cu vitamina C la diferite doze.

În situațiile în care există urină sângeroasă cronică sau descărcare sângeroasă din uretră, fără indicații de încordare a tractului urinar, seriozitate sau frecvență, atunci acele animale de companie de familie trebuie să aibă o evaluare totală. Aceasta trebuie să includă nu numai analiza/cultura urinei, cu toate acestea, de asemenea, panouri de sânge complete pentru a ecraniza pentru boli care ar putea fi incluse cu tulburări de sângerare sau coagulare, cum ar fi boala autoimună a trombocitelor, anomalii genetice de coagulare, boli suportate de căpușă etc.

Cu o tehnică sistematică a câinilor cu urină sângeroasă, o mulțime de situații pot fi diagnosticate în mod adecvat, precum și gestionate cu timpul, precum și cu răbdare.

Tractului urinar