Pisicile la serviciu

aici, în Statele Unite, sărbătorim astăzi Ziua Muncii, iar această postare este dedicată tuturor pisicilor de lucru de acolo.

Am avut o serie de pisici care lucrează în viața mea. Virginia a fost prima mea pisică de birou la unitatea de asistență medicală pentru animale pe care am gestionat -o, urmată, desigur, de Buckley, așa cum știu cartea mea. Amber nu a fost atât de mult o pisică de lucru, cât a fost inspirația din spatele pisicii conștiente, deși cine spune că a fi un mewse al scriitorului nu este o muncă grea. Allegra și Ruby nu numai că scriu propriile coloane, lumea lui Allegra și reflecțiile lui Ruby, ci lucrează din greu la testarea de noi produse pentru tine și pisicile tale. Imaginea de mai sus a fost făcută la o săptămână după ce am adoptat Allegra: a început să învețe din timp să învețe computerul!

Pisicile dețin orice număr de locuri de muncă. Există pisici din magazine, pisici de birou, pisici din clinică și pisici de îngrijire medicală. Îmi place să verific magazine sau birouri care au o pisică cetățeană. Cred că a avea o pisică în incintă schimbă complet energia unei afaceri.

Pisica ta are un loc de muncă? Verificați un serviciu cu o pisică de lucru? Vă rugăm să împărtășiți un comentariu!

Regele Ingrid

«Pisica într -o cravată albă și câștigătorii cozilor
Raportul de sănătate al statului de companie identifică cele cinci o mulțime de boli comune ale pisicii »

14 comentarii la pisici la serviciu

Esme spune:

6 septembrie 2012 la 13:25

Ambele pisicile mele au locuri de muncă-îmi amintesc să mă opresc și să zâmbesc când îi văd și îi fac în mod regulat. Sunt reducătorii mei de anxietate.

Răspuns

Viki Worden spune:

3 septembrie 2012 la 16:06

Mi -a plăcut acest blog despre Allegra și Ruby care lucrează! Cisco -ul meu are o slujbă de a verifica fratele și sora sa. Dacă primesc medicamente sau fratele său se ridică pe sora sa, el va alerga la ei pentru a vedea dacă sunt în regulă. El a luat această slujbă, având în vedere că l -am adus în casă pentru a -și petrece viața cu fratele și sora sa. Toți aceștia au un loc de muncă de două ori pe zi, anunțându -mă că este timpul să mănânc. Mănâncă dimineața și apoi seara și știu cu toții când este timpul. Ei vin să stea în jurul meu. Prințesa va începe să mă uit, Meeko se uită la mine și la Cisco și va continua să sară în poală și să se întoarcă din nou. Îmi întâlnesc viața și nu o fac niciodată plictisitoare!

Răspuns

Ingrid spune:

3 septembrie 2012 la 16:14

Dacă ați întreba orice pisică, pariez că ar spune că reamintirea oamenilor că este timpul să mănânce este cea mai crucială job dintre toți, Viki!

Răspuns

Akiko spune:

3 septembrie 2012 la 10:15

Doamna Rainbow are două locuri de muncă principale în aptul meu. În calitate de paznic, Vigilante ascultă și miroase pentru orice apariție neobișnuită în jurul premisei. O singură dată într -o noapte liniștită de lună plină, ea m -a trezit trecând peste mine, pe care ea nu a făcut -o cu nicio altă ocazie până acum. Ea mârâie și înfiorătoare. Ea m -a condus la fereastra camerei de duș unde am putut vedea un bărbat ciudat aruncând o privire peste gardul din spate. Cealaltă slujbă a ei este să fie managerul meu. Ea are cel mai bun moment pentru a mă întrerupe pentru exercițiile, mesele și pauzele mele de pe computer, precum și pentru orele de masă și de joc, ca un ceas de alarmă. Mă întreb dacă este Fecioară?

Răspuns

Ingrid spune:

3 septembrie 2012 la 16:14

Este într -adevăr ceva, Akiko, că doamna Rainbow te -a informat cu privire la acel om aruncând o privire peste gard!

Răspuns

Caren Gittleman spune:

3 septembrie 2012 la 9:51 AM

„Munca” și „pisicile” sunt o contradicție a termenilor?

Apoi, din nou… .Cody este o „pisică de blog” așa cum sunt Allegra și Ruby. El este o testare a produsului, de asemenea, examinarea cărții de pisică… .. Este, de asemenea, o „pisică mâncată” care, cu cât mănâncă … asta este multă muncă!

Am cunoscut o serie de „pisici de magazine” … dar chiar nu au „funcționat”, au fost acolo pentru a adăuga la experiența „terapiei” cu amănuntul?

Ziua Muncii fericită!

Răspuns

Ingrid spune:

3 septembrie 2012 la 16:13

Îmi place Caren! Pisicile se adaugă la experiența de terapie cu amănuntul!

Răspuns

Texas, o pisică din New York spune:

3 septembrie 2012 la 9:15

Mai degrabă aș avea munca mea umană pentru mine, dar o iau ca treaba mea pentru a o face să zâmbească și să râdă și să fie acolo când are nevoie de puțin confort.
Și, desigur, am blogul meu (mulțumesc pentru check out?
Allegra pare foarte severă în ceea ce privește slujba ei în fața computerului!
Purrs

Răspuns

Ingrid spune:

3 septembrie 2012 la 16:12

A face oamenii să zâmbească și să râdă și să -i mângâie este o muncă foarte crucială, Texas.

Răspuns

Deborah Julian Cat Art Deborahjulian.etsy.com spune:

3 septembrie 2012 la 8:33 AM

Pisicile mele sunt mușele pentru o mare parte din opera mea de artă. Dar, de asemenea, le place să participe la crearea muncii pe care o vând. Acestea sunt responsabile de consumabile și bifează în detaliu foarte mult caseta de consumabile de artă pe care le comand. Sammy este o greutate excepțională de hârtie. Niciodată nu trebuie să -mi fac griji cu privire la foile de carduri care zboară. Acum că fac cutii de păstrare, folosind vopsea și lipici, a trebuit să stabilesc o masă doar pentru pisici, astfel încât să se poată supraveghea de la o distanță sigură. Desigur, vor folosi această masă numai dacă au grămezi de hârtie pe care să le așeze. Sunt întotdeauna atât de utile!

Răspuns

Ingrid spune:

3 septembrie 2012 la 16:12

Nu pot să mă gândesc la modul în care artiștii fără pisici se termină, Debbie!null