Fargo Pet Dog Training – Pawsitive Vybe

Încerc mereu să găsesc diferite modalități de a se antrena, socializa și exercita câinele meu. Îmi place să -l aduc în locuri noi, să -i învăț noi trucuri și să mă bucur de el interacționând cu alți câini. Acesta este motivul pentru care am adus muttul la o clasă Frisbee în iulie cu Pawsitive Vybe of Fargo – am avut o explozie!

Abby Cline folosește antrenamentele de întărire pozitivă cu câinii și câinii clienților ei prin intermediul lui Pawsitive Vybe din Fargo. Când antrenez câini, folosesc o combinație de recompense și corecții, dar am fost întotdeauna mulțumit de relațiile pe care Abby le are cu câinii ei. Sunt foarte concentrați și este evident că se distrează.

As, apropo, îl iubește pe Abby! Este vorba despre tratamente și aruncarea lucrurilor – woooooooo!

Experiența mea cu Pawsitive Vybe – Fargo

Abby este un antrenor entuziast, individual și o recomand oricărui individ care dorește să construiască o relație mai bună cu câinele său.

Asul meu mutt are o obsesie extremă de regăsire. El se va rezolva pe un singur obiect, absolut incapabil să -și rupă concentrarea din el. Am ezitat să -l aduc la o clasă care a implicat regăsirea pentru că am crezut că va fi un lunatic total.

Bine că un mutt obsedat de tenis nu este o problemă pentru Abby!

Ori de câte ori Ace a devenit obsedat și fixat pe un disc, acesta a devenit imediat în joc sau „mort”. Abby va distrage apoi ACE cu un disc nou. Dacă ar continua să se fixeze pe original, ea l -ar aștepta literalmente până când s -ar întâmpla să o privească. Când Ace a luat contactul vizual, el a fost răsplătit.

Am admirat cu adevărat disponibilitatea lui Abby de a lucra cu câinele meu de companie la „problema lui”. Niciun alt antrenor nu a contestat ACE în acest fel. Vom avea în vedere absolut înscrierea la câteva clase distractive cu Abby în viitor!

Antrenament pozitiv pentru câini pentru animale de companie

Pregătirea pozitivă a câinilor pentru animale de companie indică satisfacerea câinelui pentru animale de companie pentru comportamente „bune” și ignorarea câinelui pentru animale de companie pentru comportamente „proaste”.

O recompensă ar putea fi un tratament sau doar acordarea atenției câinelui. Abby recompensează câinii, oferindu -le ceva ce își doresc, cum ar fi o jucărie, accesul la exterior, salutând un alt câine pentru animale de companie sau adulmecând un copac.

De asemenea, folosește consecințe pentru comportamentele nedorite.

„Dacă mă mușcă în timpul jocului, jocul se oprește, jocul”, a spus ea. „Nu este distractiv.”

Este antrenamentul de armare pozitiv cel mai bun mod de a antrena un câine?

Abby consideră că antrenamentul pentru câini pentru animale de companie este cea mai bună, deoarece nu este implicată durere.

„Nu simt că trebuie să -mi dau durere câinelui meu de companie pentru a obține un comportament dorit”, a spus ea. „Dacă trebuie să -mi rănesc câinele de companie pentru a -i determina să facă ceva, atunci nu cred că relația mea cu ei este foarte sănătoasă.”

Ea a mai spus că, deși corectarea unui câine de companie pentru un comportament nedorit funcționează pentru unii câini, comportamentele sunt mult mai fiabile atunci când sunt învățați cu întărire pozitivă. Ea a spus că orice individ va putea vedea acest lucru, bucurându -se de interacțiunea ei cu câinii și câinii clienților ei.

„Având în vedere că Cesar Millan, toată lumea crede că trebuie să -și„ domine ”câinele”, a spus Abby. “Nu este vorba despre asta. Tu și câinele tău de companie ești o echipă, nu șeful și angajatul. Înveți împreună și rezolvi probleme împreună. Nu -ți poți concedia câinele. ”

Cu toate acestea, Abby este mult mai consistent și individual decât proprietarul mediu de câini pentru animale de companie. Pentru o mulțime de oameni, este nevoie de luni și luni pentru a obține comportamentul dorit folosind o întărire strict pozitivă.

În timpul clasei Frisbee și am participat cu Pawsitive Vybe, toți câinii au fost foarte extași și nu întotdeauna sub control. O mulțime de câini latră sau plânși când nu a fost rândul lor la muncă. La un moment dat, am avut toți câinii legați de copaci în timp ce am practicat aruncări fără ei. Fiecare câine de animale de companie latră non -stop, inclusiv Ace. Asta m -a deranjat.

Abby ne -a încurajat să neglijăm lătratul. Nu ne -am recompensat absolut câinii, dar dacă un câine de companie latră și latră fără un fel de consecință, comportamentul este consolidat pentru că lătratul este distractiv!

Dacă un câine de companie latră ori de câte ori este legat, este condiționată să continue comportamentul. Aș prefera să -mi îndrept imediat câinele de companie pentru că latră sau să evit să -l pun în această situație.

Sporturi pentru câini cu vybe labei

Abby și cu mine suntem în același serviciu – încurajând proprietarii de câini de companie să fie mult mai activi cu câinii lor.

„Câinii activi sunt câini sănătoși!” Spuse Abby. „Câinii care sunt activi trăiesc mult mai mult decât cartofii de canapea.”

Un motiv uriaș pentru care oamenii scapă de câini este pentru că spun că nu au timp să -i exercite, a spus Abby. „Câinii noștri ne cer foarte puțin, cel mai puțin am putea face este să le oferim un„ loc de muncă ”, ceva de așteptat cu nerăbdare.”

Deoarece fiecare câine de companie are propriile sale puncte atletice, Abby sugerează că proprietarii de câini de companie examinează ceea ce aceștiaPunctele forte sunt.

„Dacă câinele tău de companie adoră să alerge, încearcă agilitatea sau cursul de aderență”, a spus ea. „Dacă câinele tău de companie este foarte condus de nasul lor, încearcă să urmărești sau să te urmărești. Dacă câinele tău adoră să recupereze, încearcă frisbee sau scufundări. Există sporturi pentru câini pentru animale de companie pentru toți câinii. ”

Antrenament folosit cu Pawsitive Vybe – Fargo

Dacă vă plictisiți de clase de ascultare standard, sper că veți consulta Pawsitive Vybe. Abby este plin de energie, iar câinilor adoră doar să lucreze cu ea.

Lecțiile personale cu Pawsitive Vybe sunt întotdeauna disponibile la programare.

De asemenea, Abby folosește sesiuni de grup de șase săptămâni pentru 75 USD pe sesiune. Cursurile de toamnă/iarnă includ:

Interacțiunea I și II

Clasele de interacțiune ajută câinii să învețe cum să se comporte și să se oprească în diferite medii.

K9 Trix

Câinele de companie nu trebuie să fie sportiv pentru a se înscrie la K9 Trix. Unele dintre trucurile predate în clasă vor include obiective de vizare, discriminare obiecte, țesuturi de picioare, scufundare înapoi, mers înapoi, muncă pentru piedestal, muncă cu mingea și aproape orice truc de sală la care vă puteți gândi.

Contactați Pawsitive Vybe – Fargo:

fargo.pvybe.com

Facebook

YouTube – Iată videoclipul meu preferat despre Abby și câinii ei

E -mail: pawsitivevybe@gmail.com

V -ați antrenat vreodată cu Pawsitive Vybe? Îți place antrenamentul de câini pentru animale de companie pozitive?

Aceasta nu a fost o revizuire plătită. M -am bucurat și am participat la două clase de vybe labei fără costuri.

Doi dintre câinii lui Abby sunt afișați în fotografia de mai sus. Trei câini ai clienților ei sunt vizualizați mai jos.