Conexiune catalizatoare: case permanent, precum și permanent sănătate și sănătate pentru pisici

Un nou program ingenios de la Consiliul Catalizator aduce medicii veterinari, adăposturi, precum și organizații de salvare împreună pentru a facilita descoperirea permanentă a caselor pentru pisici, precum și pentru a menține pisicile sănătoase Când sunt în noile lor case.

Veterinarii, precum și organizațiile de salvare funcționează în mod obișnuit în mod independent, precum și fiecare tratează cu propriile dificultăți unice – în mod obișnuit în detrimentul animalelor extrem de pe care încearcă să le ajute. Consiliul Catalizator lucrează la încurajarea parteneriatelor eficiente între aceste organizații.

Am avut posibilitatea să vorbesc cu Jane Brunt, DVM, directorul executiv al Consiliului Catalizator, precum și proprietarul Spitalului Feline din Towson, despre acest program important.

Ce a determinat Consiliul Catalizator să înceapă acest program?

În timp ce la început ne -am concentrat pe aducerea de înțelegere, precum și de resurse academice pentru medicii veterinari, precum și proprietarii de feline, am înțeles de la început că cartierul adăpostitor joacă o funcție de piatră cheie în sănătatea și sănătatea pe tot parcursul vieții, precum și bunăstarea pisicilor. Pentru a înțelege mult mai bine exact modul în care adăposturile, precum și medicii veterinari pot lucra împreună pentru a ajuta pisicile, precum și pentru a-și informa îngrijitorii, Catalyst a efectuat studii care verifică relațiile veterinare ale adăpostului. Am descoperit că majoritatea conexiunilor sunt de sprijin comun, precum și respect, precum și că am putea face mai mult, asistând la îmbunătățirea acestei conexiuni la nivel regional de cartier.

Care sunt obiectivele programului?

Sincer, trebuie să ajute pisicile online o viață fericită, precum și sănătoasă. Avem date considerabile despre sănătatea felinei*, precum și cu îngrijirea sănătății și sănătății de rutină, aceste probleme atotcuprinzătoare pot fi prevenite, tratate și/sau gestionate. De exemplu:

Până la vârsta de trei ani, 70% dintre pisicile amice au boli dentare, care progresează întotdeauna dacă sunt lăsate netratate

Din 2006, a existat un impuls de 68,8% în stomatită, o inflamație agonizantă a gingiilor, precum și prevalența leziunilor resorptive ale dinților agonizați au crescut de șaptesprezece ori

Mai mult de 40% din toate pisicile (unele studii arată mai mult) sunt obeze sau supraponderale

Mai mult de 1 din 10 de pisici cu vârsta de zece ani sau mai mult au boli renale

11% dintre pisici cu vârsta de zece ani sau mai mult au un murmur cardiac.

Vrem să îmbunătățim aceste statistici începând mai devreme. Cu Catalyst Connection, adăpostul îl ajută pe adoptator să aleagă un medic veterinar pe care îl va vedea la scurt timp după adopție. Veterinarul selectat primește imediat înregistrările de sănătate și sănătate ale animalelor de companie de la adăpost, precum și apoi ajută rutina adoptarii o examinare gratuită, precum și obiceiurile, precum și consilierea atmosferei de casă. Toată lumea își dorește ca noul lor prieten să fie fericit, sănătos, precum și îmbogățit în noua sa casă!

Prin Catalyst Connection, promovăm un ciclu de susținere a adoptării … acasă … sănătate. Beneficiul adăposturilor, beneficiile adoptatorilor, beneficiile medicilor veterinari, cartierele beneficiază. La fel ca și cel mai mult, beneficiul animalelor de companie îmbrățișate. Oh, precum și lăsăm câinii să utilizeze exact același program …

Care sunt cele mai mari dificultăți cu care te confrunți?

Schimbarea credințelor oamenilor despre pisici, pe lângă exact cum au grijă de pisici. Mulți oameni afirmă că pisicile sunt independente, precum și nu au nevoie de îngrijirea noastră, că pot avea grijă de ei înșiși, precum și că nu necesită asistență medicală. În timp ce vizitatorii feline conștienți înțeleg despre nevoile pisicilor, majoritatea oamenilor- precum și mulți medici veterinari!- Cerință de a obține programul, recunoașteți ce ne spune știința, precum și avem grijă de aceste ființe remarcabile pe care le telefonicăm pisicile.

Ce vă place cel mai mult la lucrul la program?

Întâlnirea, precum și lucrul cu atât de mulți oameni diversi, precum și cu fascinanți, care doresc să producă modificări pozitive pentru pisici, precum și care doresc să le arate într -o lumină pozitivă, precum și pentru a -i ajuta online fericiți, sănătoși, precum și vieți îmbogățite. Toate cele nouă dintre ei.

Puteți împărtăși câteva povești de succes?

Programul nostru a fost prezentat recent în Journal of the American Veterinary Medical Association. Povestea prezintă programe de succes în Delaware, Oregon, precum și Ohio.

Ce pot face tutorii feline pentru a ajuta acest program să aibă succes?

Fii parte a rețelei pentru a sprijini adoptarea felinei de la adăposturi, precum și salvări care lucrează cu adăposturi – în special cele care participă deja la eforturi de colaborare de cartier, precum asistență materială comună.

Pentru mai multe informații despre conexiunea Catalyst, consultați CatalystCouncil.org.

* Sursa: Banfield, Specificați sănătatea și sănătatea animalelor de companie 2006-2016

Imagine prin fundal de conexiune Catalyst

Regele Ingrid

Cuprins
Ce a determinat Consiliul Catalizator să înceapă acest program?
Care sunt obiectivele programului?
Care sunt cele mai mari dificultăți cu care te confrunți?
Ce vă place cel mai mult la lucrul la program?
Puteți împărtăși câteva povești de succes?
Ce pot face tutorii feline pentru a ajuta acest program să aibă succes?

Tunull