Leo mănâncă orice

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la Pinterestpinterestpinterestshare la MoreAddHismore

În mintea lui Leo, precum și presupun mințile multor câine, orice ar fi pe teren este un joc corect. Dacă mâncarea este vreodată aruncată la sol, este o cursă între Leu, precum și eu. Urăsc să recunosc că nu câștig întotdeauna acea cursă. În unele cazuri, el este foarte furios (sau sunt foarte lent), precum și înțepătând orice ar fi înainte de a putea chiar să privesc. Lincându -și buzele este singura dovadă a crimei. Aceasta a fost o obiceiuri pe care o așteptam complet la creșterea unui cățeluș.

Ceea ce nu mă așteptam a fost ca el să ridice de fapt orice în calea lui. La plimbări, petrec aproximativ 80% din timp de pescuit frunze, bastoane, precum și mult mai mult din gura lui Leo. Am lucrat la comanda „Lasă -l”, care funcționează uneori, cu toate acestea, dacă există un băț deosebit de suculent sau vântul prinde o frunză corectă, nu există nicio oprire a lui Leo. Din fericire pentru mine, precum și pentru sănătatea lui Leo, el este la fel de lent pentru acele mici șopârlele din Florida care se ocupă mereu de peste tot. Am crezut că acesta este un obicei pe care îl va trece pe măsură ce a îmbătrânit, oricum nu, el continuă să fie puternic. Drept urmare, am dezvoltat această acțiune extrem de eficientă pentru a-i scoate din gură, fără să-l împing și mai mult în gură.

Căptușeala de argint a apetitului lui Leu este că este extrem de simplu să -i oferim orice tip de medicamente. Își scoate din fericire interceptorul plus, precum și Nexgard Chewables în fiecare lună.