Eroii pentru sănătate și sănătate pentru animale de sănătate Program de certificare de boală contagioasă deschis pentru veterinar și animale de companie

Eroi pentru animale de companie sănătoase Program de certificare a bolii infecțioase

Câinii care sunt sociali sau merg la întreprinderi pentru animale de companie, cum ar fi Doggie Daycares, precum și instalațiile de îmbarcare sunt în pericol pentru bolile contagioase.1 Din fericire, mult mai bine să înțeleagă boala contagioasă, precum și îngrijirea preventivă, inclusiv vaccinarea tactică, pe baza AAHA 2017 AAHA 2017 Orientările de vaccinare, precum și protocoalele de curățare eficiente, pot ajuta la menținerea animalelor sănătoase.
Programul de acreditare a Heroes for Healthy Animals a fost produs pentru a ajuta experții veterinari, precum și companiile de animale de companie produc facilități dedicate să fie fără boli. Obiectivele acestui program sunt de a prezenta cele mai fine metode pentru prevenirea bolilor, precum și controlul.

Acreditarea Eroilor pentru animale sănătoase este disponibilă pentru toți profesioniștii veterinari, precum și pentru animale de companie. Pentru a fi certificat, ambele module ar trebui finalizate, precum și evaluarea acreditării ar trebui să fie trecute.

Eroii pentru animale sănătoase oferă două ore de evaluări de credit continuu aprobate de cursă pentru profesioniști veterinari, două ore de unități de educație continuă autorizată pentru PACCC pentru profesioniștii de companie, precum și două ore de PACCC, precum și unități de educație continuă autorizată pentru CPPS® .

Pentru a lua aceste programe în totalitate gratuite, precum și pentru a face certificatul dvs., faceți clic pe linkul de înregistrare de mai jos.

Înregistrează-te acum! Deja înregistrat? Faceți clic aici pentru a lua cursurile!

Despre vorbitori

Melissa Bourgeois, DVM, PhD, DACVM (Virologie, Imunologie) a absolvit Universitatea din Florida, Colegiul de Medicină Veterinară în 2007 cu un DVM, precum și în 2010 cu un doctorat în medicină veterinară. Dr. Bourgeois a sfârșit prin a fi diplomat al Colegiului American de Microbiologi Veterinari (ACVM) în virologie (2011), precum și imunologie (2013). Deoarece iulie 2015, Dr. Bourgeois a ajutat Merck Animal Health and Wellness ca specialist în securitatea medicamentelor.

Jason Stull, VMD, MPVM, diplomat de doctorat ACVPM, este profesor asistent la Ohio Specificați Colegiul Universitar de Medicină Veterinară. Și -a dobândit doctoratul în patobiologie la Universitatea din Guelph, precum și masteratul său de medicină preventivă la Universitatea din California, Davis. Înainte de a se referi la Universitatea din Ohio, Dr. Stull a fost veterinarul specificat pentru sănătate publică și wellness din New Hampshire.

Michelle Evason, BSC, DVM, Dacvim este un mic internist de animale care lucrează în prezent la un doctorat la Ontario Veterinary College, Universitatea din Guelph. Și -a luat DVM -ul, precum și Dacvim de la Western College of Veterinary Medicine din Saskatoon, SK, Canada.

Heroes for Healthy Animals este co-sponsorizat de îmbarcarea mondială, precum și de Asociația pentru servicii pentru animale de companie, Asociația Națională a Tehnicienilor Veterinari, Pet Sitters International, Barkleigh Productions, precum și Vetgirl, precum și este alimentat de Clorox Healthcare, precum și Nobivac® vaccinuri.