Jaws of Life

de Emily Rupe
24 octombrie 2013

„O sâmbătă cu o lună plină se aștepta în acea seară. cerință afirm mai mult? Fiecare canisa avea un ocupant: un rezident neîncetat, urât, bătut. Atât clienții umani, cât și canini, înfășurați în îmbrățișarea unei forțe mistice, s -au simțit obligați să problemeți cereri imposibile sau ludice, precum și să se comporte ca și cum tot sensul tipic s -ar pierde. Abia 10 a.m., cu toate acestea, am ajuns deja la ultimul gând că va fi o noapte de margarita când am supraviețuit acestui test de moral, precum și de forță.

După ce am blocat politicos coarnele cu un client geriatric care a refuzat să renunțe la Vanity pentru confortul, precum și securitatea lui Schnauzer, în vârstă de 14 ani, am crezut că este cel mai fin să lucreze la Mindless Lab Mix Shave Down. Deși nu este o piesă de vitrină sau una pentru portofoliu, cel puțin ar fi bani simpli cu un pui minunat, precum și mi-ar permite un timp de re-compunere. Pentru următoarea oră, precum și o jumătate, am muncit pe mixul de laborator, am ridicat melodiile, precum și mi -am pus mintea să ușurez. După finalizare, l -am pus repede înapoi în caniul său, precum și am început să lucrez la următoarea fiară.

La fel cum am început următoarea victimă nedorită, am auzit că băiatul nostru strigă pentru mine din camera din spate. Batherul nostru Tyler, fiul de 21 de ani al proprietarului, este întruchiparea tipului de prosop de hârtie, presărat cu un pic de pescar al lui Gordon, care se strecura într-un smoc roz, fie purpuriu. Un fost jucător de fotbal, este uriaș. Mai degrabă sincer, cred că s -ar putea să mă ridice, precum și să mă arunce, așa că să aud că seriozitatea în apelul său telefonic era neliniștitoare. Am înțeles că ar putea fi nimic bun. Fără să -mi lipsească o bătaie, mi -am pus slujba actuală, precum și am mers să văd despre ce era vorba.

Ajungând la Tyler, am văzut ce l -a aruncat și a declanșat o mică panică. Acest amestec dulce și ușor de laborator a ales să muște ușa canisului metalic, precum și, din greșeală, și -a blocat botul între trepte. Cu gura largă deschisă, precum și dinții care se suprapun barelor, a trebuit să ne dăm seama exact cum să eliberam total acest canin de momentul său indus de auto-indus. Fără pericolul de a pierde dinții, nu am putea aplica doar presiune, precum și de a împinge din față, așa că l -am trimis pe Tyler la instrumentul setat pentru o pereche de clește. Amândoi am alergat rapid cu alegerile noastre cu voce tare: să încercăm Tyler să îndoaie barele cu cleștele, să scoatem ușa canicelului, precum și să ducă ușa cu caninul la un profesionist sau să încercăm, precum și să manipulăm din spate, la fel de mult bine, să vedem dacă putem obține cel mai bun unghi pentru a ne asigura că canina se poate elibera total. Am ales să încercăm a treia alegere cu celelalte două ca ultime stațiuni.

Am uns barele cu un anumit balsam, precum și mi -am poziționat spatele dolofan în canisa din spatele câinelui. Tyler a ținut ușa deschisă, precum și m -am răsucit, precum și l -am manipulat pe prizonierul nemulțumit. La fel cum cleștele apăreau ca singura noastră opțiune, pop! Nasul era liber, precum și dinții erau nevătămați. Amândoi ne -am gâfâit, ne -am inspirat, precum și am spus că mulțumesc ție uriașului om de la etaj. De parcă ar fi fost împărtășite o legătură telepatică, amândoi am declarat la unison: „Să nu -l punem înapoi, precum și să -l conectăm la o masă în față!”

Lecția învățată, jenată sau pur și simplu epuizată, laboratorul așezat, precum și liniștit a rămas până când a venit mama lui. În timp ce ea și -a plătit banii de cauțiune, a întrebat exact cum s -a comportat tipul ei de blană. Din program i -am spus ce băiat tânăr minunat a fost, precum și exact cum am apreciat că am avut unul atât de grozav în această zi stresantă. Am discutat întâmplător că, în viitor, vom preveni caniul în totalitate, precum și să -l îngrijim direct, pentru a nu pericol accidentarea, pentru că îi place să se târască pe ușa canicelului în demonstrarea încarcerării sale.

Ceea ce îi curgea din gura ei, m -a făcut să vreau să -mi duc palma pe frunte, precum și să strig: „Duh!” “Oh da! Ar fi trebuit să am în vedere asta! Are o istorie de a fi prins. Heck, când la veterinar, s -a blocat atât de sărac, încât i -au oferit un relaxant de masă musculară să -l doboare, de vreme ce și -a oferit Block Maw. Practic au trebuit să scoată fălcile vieții. ” A fost nevoie de fiecare uncie de reținere pentru ca amândoi să nu zburăm peste acel contor ca maimuțele de păianjen. Pe cale să -mi ofer Blocarea maxilarului de a -mi strânge dinții într -un zâmbet, i -am răspuns: „Oh, minunat de știut. Voi face doar o notă despre asta în înregistrările noastre pentru data viitoare. ” Se dusese oficial de la o margarită la o noapte direct de tequila. „

Total

8

Acțiuni

8

0

0

0

0

Reclame