Câștigă Toys Dog în Puppy In Training Holiday Contest

Această publicație poate conține legături de afiliere. Putem face bani sau produse din afacerea menționată în acest post.
Ați respectat aventurile din Dublin ca cățeluș de câini ghid în antrenamentele pe canalele noastre de rețea socială:
Pagina de fan Facebook – Mini actualizările noastre includ câteva dintre linkurile noastre preferate, imagini, videoclipuri scurte etc.
Twitter – Actualizările noastre micro de 140 de caractere sau mai puțin.
Puppy in Gold Blog – Actualizări de dimensiuni de rutină, inclusiv sfaturi de antrenament pentru cățeluși, evenimente pentru cățeluși, recenzii despre produsele pentru cățeluși etc.
YouTube – Videoclipurile noastre de antrenament pentru cățeluși, inclusiv serialul nostru de televiziune de succes Puppy in Training TV, pe lângă recenzii video pentru produse pentru cățeluși, actualizări pentru cățeluși etc.

Ne simțim bucuroși după ce am sărbătorit Ziua Recunoștinței, așa că am decis că va fi un moment excelent pentru a conduce un cățeluș în pregătirea concursului de vacanță pe Facebook!
Puppy în formarea concursului de vacanță pe Facebook

WOW!!! Câțiva dintre fanii noștri de pe Facebook vor primi câteva jucării remarcabile pentru cățeluși! Iată ce oferim amabile:
Pachet cadou Furminator
Jucărie de câine aikou
Câine de vacanță Kong Wubba
Card cadou de 25 USD Amazon.com

Aceste premii vor fi la niciun tip de fani vechi Facebook, cu toate acestea fanii noștri de pe Facebook. În acest moment nu avem o mulțime de fani (de la această compunere, avem 229 de fani), precum și chiar mai puțini fani activi (cei care au lăsat comentarii în ultima lună).

Vrem să facem o donație către GDA
Scopul nostru este să ajungem la 1.000 de fani Facebook până la 25 decembrie 2010, precum și nu putem face asta fără ajutorul tău. Planificăm să facem o donație pentru a ghida câinii din America pe baza numărului de fani pe care îi avem pe pagina noastră de Facebook. Pentru fiecare 100 de fani vom face o donație de 10 dolari. Dacă putem ajunge la 1000 de fani, atunci vom face o donație suplimentară de 50 de dolari. Asta înseamnă că dacă în ziua de Crăciun avem 1000 de fani Facebook, atunci vom face o donație de 150 de dolari către GDA. Nu trebuie să ne oprim acolo … dacă, dintr -un motiv nebun, obținem peste 2000 de fani, voi face exact același lucru (10 dolari pentru fiecare 100, precum și 50 de dolari în plus la 2k). Dacă, dintr -un motiv nebun, eliminăm 10.000 de fani, cred că va trebui să -mi scot donația. Este vorba de bani din propriul meu buzunar, așa că, în mod ideal, nu iese la fel de bine din mână.
Asta intenționăm să facem … cu cât mai mulți fani ne puteți ajuta să obținem mai mult cu cât intenționăm să contribuim la GDA.
Cum câștig premiile Doggy?
Nu numai că intenționăm să facem o donație către GDA pe baza suportului nostru de fani, dar dorim să oferim fanilor noștri activi posibilitatea de a câștiga câteva premii excelente pentru cățeluși.

Top 3 cel mai activ cățeluș în formarea fanaticii Facebook #1 Cel mai activ – Burminator Gift Bundle #2 Cel mai activ – Aikou Dog Toy #3 Cel mai activ – Holiday Kong Wubba

Am dori să vă vedem răspândiți cuvântul despre acest concurs, precum și despre cățelușul în Fan Fanpage. Va fi o mare muncă, cu toate acestea intenționăm să utilizăm un sistem de puncte.
Reguli de sistem de puncte – Aceste acțiuni trebuie întreprinse la actualizări ale condiției între 1 decembrie, precum și 25 decembrie 2010. Puteți adăuga mai multe comentarii pe postare de perete, cu toate acestea vom număra doar una pe postare de perete.
10 puncte – „Like” un cățeluș în peretele de antrenament publică 20 de puncte – Comentați un cățeluș în peretele de antrenament Publicați 30 de puncte – adăugați un cățeluș în link de fani de antrenament sau repostiți un perete publicat pe pagina dvs. sau profilul 30 de puncte – Adăugați un link înapoi la cățelușul în formarea de fani Facebook de pe blogul sau site -ul dvs. web (unul pe blogul de publicare)

Pot urmări orice este publicat pe peretele nostru de fani de pe Facebook („Like -uri”, precum și comentarii), cu toate acestea va trebui să mă anunțați oricând veți efectua o acțiune în afara peretelui (repostim în profilul dvs., precum și postări pe blog).
Încercați să faceți comentariile dvs. semnificative, precum și să adăugați la conversația postării de pe perete. O notă finală: voi accepta doar comentarii care se întâmplă în termen de 2 zile de la postarea originală de perete. Practic, ne -am dori să fii activ, cu toate acestea nu abuzează de sistem (nu vom duce cu drag la el).
1 Fan Facebook activat la întâmplare – dacă nu aveți timp sau energie pentru a vedea în mod activ Facebook, atunci lăsați -ne un comentariu la o publicație datată între 1 decembrie, precum și 25 decembrie 2010, precum și vom intra în tine în tine Un desen pentru a obține cardul cadou Amazon.com de 25 de dolari.
Renunțările
Din păcate, nu putem expedia niciun tip de premii în afara Statelor Unite continentale. Dacă câștigați unul dintre premiile cu cardul non-Gift, vom trimite prin e-mail persoanelor din afara Continental Us, un card cadou Amazon.com în schimb (1-25 $, 2-15 $, 3-10 $).

Ne rezervăm dreptul de a modifica regulile oricând. Ne facem cel mai fin să credem aceste reguli, cu toate acestea, în situația regretabilă, descoperim o lacună nedreaptă, este posibil să fie nevoiți să facem unele ajustări.
Sper că totul are sens la fel de bine, dacă nu, vă rog să -mi lăsați un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos sau pe pagina de fan Facebook. Mulțumesc, precum și mult noroc tuturor!
Alegeri de top pentru puii noștri
Cea mai bună jucărie de cățeluș care ne place: Calmeroos Puppy jucărie cu bătăi de inimă, precum și pachete calde – perfecte pentru cățelușii noi. Asistă simplitatea stresului și anxietății în noua lor casă.
Cel mai bun dnull