10 sugestii de mers pe jos canin, toată lumea ar trebui să știe

10 Sugestii de mers pe jos, toată lumea ar trebui să știe

Ultima actualizare pe 4 decembrie 2021 de Puppy Schels 56 de comentarii

X

Știm cu toții că ne -am așteptat să ne plimbăm câinii cel puțin o dată pe zi și totuși studiile au arătat că 20% dintre noi nu ne plimbăm câinii în fiecare zi.

Dacă doriți să începeți să vă plimbați caninul în fiecare zi, se rezumă la a fi motivat și a face un obicei. Amintiți -vă că mersul pe jos nu este doar un exercițiu bun pentru dvs. și pentru câinele dvs., este esențial pentru binele câinilor dvs. în general.

Iată o listă de 10 sugestii de mers pe jos canine care vă vor face plimbările mult mai plăcute atât pentru dvs., cât și pentru câinele dvs.

1. Folosiți un ham de clip frontal dacă caninul dvs. trage la lesă

Caninul tău trage continuu pe lesă? Încercați să utilizați un ham de clip frontal. Gulerele canine și hamurile care clipi pe spate promovează de fapt mult mai mult. Să -mi dai seama că a fost un AHA major! Moment și încă nu sunt sigur de ce mi -a luat atât de mulți ani să -mi dau seama. După cum puteți vedea mai jos, am avut o mulțime de probleme cu tragerea.

Aceste hamuri vă ajută de fapt să vă antrenați caninul pentru a vă ignora și a vă trage, deoarece atunci când trageți la lesă pentru a încerca să dobândiți un control, ei direcționează atenția câinelui departe de voi. – Dr. Sophia Yin

De ce mi -a luat atât de mult să realizez că harnașa noastră din spate promova mult mai mult tragere, nu voi ști niciodată.

Obținerea unui ham de clip frontal este cea mai bună investiție pe care am făcut -o atunci când se referă la a face plimbările mai ușoare, chiar mai bine decât perechea mea preferată de adidași.

Doar asigurați -vă că verificați un clip pe față când faceți cumpărături pentru un ham. Magazinul meu local de animale de companie avea aproximativ 10 hamuri, dar toate erau cele cu clipuri unice. Am sfârșit alegând hamul ușor de mers de pe Amazon și a funcționat excelent. Dacă doriți un ham care vă va ajuta să vă împiedicați caninul să tragă, asigurați -vă că căutați opțiuni „clip frontal”.

Rețineți că cel mai bun ham nu va rezolva totul. Încă trebuie să dedicați timp pentru a vă antrena caninul pentru a merge frumos, așa că iată un ghid minunat de mers pe jos, care vă va ajuta să începeți.

De îndată ce am trecut la un ham de clip frontal, tragerea lui Laika a oprit. Sunt încă uimit de cât de mult poate face o diferență.

2. Lăsați -vă caninul să vă înnebunească pentru stimulare mentală

Una dintre sugestiile mele preferate de mers pe jos este să profitați la maxim de el pentru câinele dvs., iar cel mai simplu mod de a face acest lucru este lăsându -i să -i adulmecă.

Știați că plimbările canine sunt mai mult decât doar exerciții fizice? Câinii tăi se plimbă este (de obicei) singura dată când ajung să iasă și să exploreze în fiecare zi. Dă -le puțin timp suplimentar pentru a adulmeca.

Dacă nu doriți să vă opriți la fiecare 5 secunde sau să vă adulmecați în curtea vecinilor, este bine. Decideți ce zone sunt potrivite (și sigure) pentru a le explora. Când doriți să oferiți caninului dvs. o mică pauză de adulmecare, slăbiți -vă câinii pentru câteva minute și oferiți -le șansa de a lua toate aceste mirosuri. Folosesc un indiciu de „miros de miros” pentru Laika și un „Let’s Walk” pentru când este timpul să relocă.

Toate aceste mirosuri oferă caninului tău cu stimulare și informații, este modul lor de a urmări ceea ce se întâmplă în cartier. Și veți fi uimiți de cât de epuizant poate fi o plimbare bună „sniffer” pentru canina dvs., comparativ cu unul rapid de 15 minute în jurul cartierului, fără pauze de sniff.

Adesea ne concentrăm doar pe aspectul fizic al mersului, dar rețineți că stimularea mentală suplimentară pe care o primește caninul dvs. de la adulmecarea cu adevărat.

Unii oameni de știință susțin că facem un diserviciu pentru animalele noastre, fără a recunoaște semnificația mirosului pentru bunăstarea lor. Puteți face plimbările mult mai semnificative și îmbogățirea caninului dvs. doar oferindu -le câteva minute în plus pentru a adulmeca.

Programele de îmbogățire senzorială care vizează sensul dominant pentru specie sub control, folosind stimuli inofensivi, non-stresul, sunt susceptibile să conducă la cele mai mari beneficii pentru bunăstarea animalelor. – Știința comportamentului animalelor aplicate

Puteți oferi caninului dvs. mult mai multă îmbogățire, lăsându -i să se înșele în plimbări.

3. Nu folosiți o lesă retractabilă pentru plimbări canine

Când se referă la utilizarea celei mai bune lezi pentru plimbarea dvs. canină, am o recomandare: evitați leasurile retractabile. Leasurile retractabile provoacă numeroase pericole inutile în comparație cu leasurile convenționale.

Lungimea multor leasuri retractabile face dificilă să mențineți controlul asupra câinelui dvs., în special în zonele cu trafic ridicat. Câinii pot alerga cu ușurință în stradă, iar acele leasuri nu sunt ușor de conectat. Și acele încuietori de pe leasuri retractabile? Ei bine, sunt cunoscuți că se dezactivează cu suficientă presiune.

Leashes retractabile sunt, de asemenea, cunoscute pentru a provoca leziuni câinilor și oamenilor. Prinderea pe lesă în sine pentru mult mai mult sprijin în timp ce canina dvs. se mișcă poate provoca arsuri severe (și în cazuri extreme amploarea cifrelor). Și când caninul tău ajunge la sfârșitul lesei care tâmpenie bruscă cnullnull