Relații guvernamentale AKC: Exact cum afectează piața de îngrijire și ce puteți face pentru a ajuta

de Sheila Goffe
1 martie 2019
Clubul American Kennel vă împărtășește ca câinii, precum și angajamentul față de bunăstarea lor.

În următoarele câteva coloane, așteptăm cu nerăbdare să vă prezentăm – sau să vă reacționați – cu AKC, precum și gama largă de resurse, precum și programele pe care vi le oferim, precum și câinele – deținând publicului către avansarea proprietății canine responsabile , sănătatea și starea de sănătate, precum și starea de bine a câinilor, precum și garantează viitorul câinilor cu rasă de scop. De asemenea, împărtășim un angajament de a proteja șansa ca pasionații de canin să lucreze într -o ocupație care sărbătorește câinii crescuți cu funcții sau să selecteze rasa de canin care este cea mai bună potrivire pentru stilul lor de viață.

Considerăm că îngrijirea adecvată pentru a garanta sănătatea și sănătatea, precum și sănătatea face parte din proprietatea canină responsabilă. Timpul pe care o persoană îl petrece cu câinii lor în activități precum antrenamentul sau asistența de îngrijire dezvoltă legătura dintre canin, precum și proprietar. AKC oferă o gamă largă de activități, precum și programe academice care promovează cerințe ridicate de îngrijire, precum și interacțiune, fără reglarea excesivă a proprietarilor canini responsabili, precum și profesioniștii. Salonul fără riscuri al AKC, un program național de sănătate și sănătate, precum și un program de acreditare de securitate pentru profesioniștii pentru îngrijire, este un exemplu al cerințelor ridicate pe care le promovăm.

Ce este relațiile guvernamentale AKC?

Legile, precum și politicile afectează viața tuturor. Multe legi – cum ar fi limitele de viteză sau legile traficului web – sunt dezvoltate pentru a proteja publicul. Oficialii noștri aleși lucrează continuu la promovarea noilor legislații pentru a aborda toate tipurile de probleme pe care le văd în societate. Legislatorii nu pot fi profesioniști în orice, cu toate acestea, în orice tip de timp furnizat, este posibil să se aștepte să se afle cu servicii legislative pentru a aborda orice tip de subiect sau problemă.
Reclame

Adesea, necesită ca legislațiile noi să fie cele mai puternice după un eveniment extrem de public sau o tragedie. Am văzut acest lucru recent necesită legislații noi pentru a controla toți îngrijitorii care respectă moartea tragică a unui animal de companie la un salon de îngrijire. În momente ca aceasta, este esențial ca parlamentarii să înțeleagă cine sunt profesioniștii, precum și să obțină acces la persoanele care îi pot ajuta să înțeleagă problemele, precum și să ofere sfaturi sensibile, precum și adecvate.

Clubul American Kennel este cel mai important profesionist în problemele canine din Statele Unite, precum și a produs Departamentul de Relații Guvernamentale AKC (GR) doar în acest scop. AKC GR oferă resurse profesionale cu privire la politica canină, precum și reglementări pentru proprietarii canini, parlamentarii, precum și publicul. AKC GR funcționează pentru a se asigura că toți pașii care afectează câinii, precum și proprietarii lor sunt rezonabili, executorii, precum și non -discriminatori. AKC GR oferă legi de proiectare, sugestii de politici, precum și o gamă largă de alte resurse pentru a face un efect asupra legislațiilor care vă afectează.

Echipa de nouă experți AKC GR informează, precum și informează proprietarii canini, precum și iubitorii de reglementări potențiale, precum și politici care vă pot afecta câinii sau proprietatea canină în orice tip de metodă – inclusiv îngrijirea. În fiecare an, echipa GR urmărește mult mai mult de 2.000 de cheltuieli pe federal, specifică, precum și nivel regional, care au potențialul de a efectua crescători, îngrijitori, participanți la evenimente AKC sau cei care dețin doar câini. Dincolo de a vă anunța problemele potențiale, GR poate oferi, de asemenea, o bogăție de resurse, precum și să lucreze împreună cu dvs. pentru a vă asigura că împreună putem lupta pentru câinii pe care îi iubim.

Comentariile AKC GR, precum și acțiunile cu privire la problemele legislative se bazează pe analiza detaliilor fiecărei propuneri private, conform declarațiilor de politică ale AKC, precum și ceea ce este în cea mai bună rată de dobândă a câinilor. În 2018, departamentul AKC GR s -a ocupat de o serie de cheltuieli de politică a groomerului în New Jersey, precum și New York, pe lângă comunitățile regionale, precum și ne așteptăm la o serie de mult mai mult în acest an.

Deoarece reglementările canine, precum și politicile au sfârșit să fie progresiv complexe, diavolul este în detalii. Doar alegerea cuvintelor precum „și versus sau” și „poate versus”, în cheltuieli, poate avea un efect major atât pentru câini, cât și pentru întreprinderile canine. De exemplu, ați înțeles că unele cheltuieli de legare care vizează restricționarea câinilor conectați cu lanțuri pot avea consecințe neintenționate, oricât de majore, de nefavorabile pentru activitatea dvs. de îngrijire?

De ce ar trebui să -i pese de îngrijitori de legislația canină?

În ultimii câțiva ani, AKC a monitorizat un număr de propuneri îmbunătățite la nivel de specificație, precum și de nivel regional, care sunt dezvoltate pentru a permite, precum și controlul îngrijitorilor experți, precum și saloanele de îngrijire. În unele cazuri, propunerile au fost introduse ca reacție la un tragic, precum și la o neplăcere neglijentă la un salon de îngrijire. În alte cazuri, propunerile sunt o reacție la recunoaștereanull