Luna National Guide Dog

Acest post poate conține legături de afiliere. Este posibil să câștigăm bani sau produse de la companiile menționate în acest post.
Știu că am întârziat puțin că este deja până la sfârșitul lunii septembrie, dar luna aceasta (septembrie) este luna națională a câinilor. Deci, ce este exact luna câinilor naționali? Potrivit Wikipedia:
„National Guide Dog Month este o sărbătoare a activității câinilor de ghid din Statele Unite, ca o modalitate de a sensibiliza, aprecia și sprijin pentru școlile de câini ghid din Statele Unite. Acesta a fost înființat în 2008 ca o acțiune de strângere de fonduri pentru a beneficia organizațiile de câini ghid non-profit acreditate de Federația Internațională a Dogului Ghid (IGDF). ”
National Guide Dog Month
Dublin, un cățeluș în antrenamente, mulți dintre voi cititorii de mult timp știu că am crescut cățelușii de câini ghid în ultimii 5 ani și am făcut tot posibilul să creștem conștientizarea câinilor de ghid, precum și să împărtășim călătoria noastră ca cresteri de cățeluși. Obiectivul nostru cu blogul nostru este nu numai să sensibilizăm și sprijin pentru câinii de ghid și raisatori de cățeluși, ci și să împărtășim experiențele noastre și să încercăm să îi ajutăm pe cititorii noștri să învețe mai multe despre cum să antreneze un cățeluș.

Deci, de ce, dintr -o dată, adăugăm o postare despre luna câinilor naționali? Ei bine, totul începe cu călătoria mea la Petco …
PETCO sprijină câinii de ghid
Cu câteva zile în urmă, am vizitat Petco -ul nostru local pentru a ridica niște mâncare pentru câini și pungi de poop pentru băieți (Linus, Stetson și Dublin). Am fost la casierie care a făcut achiziția noastră atunci când angajatul nostru Petco a întrebat dacă am dori să rotunjim achiziția până la cel mai apropiat dolar ca donație pentru a ghida organizațiile de câini. Wow! M -am gândit că este destul de mișto și când am ajuns acasă, am pus o mică cercetare în sprijinul Petco pentru câinii de ghid. De asemenea, am tweetat experiența noastră și am scris o scurtă actualizare a stării pe contul nostru de Facebook.
Iată câteva informații interesante de pe site -ul PETCO:
PETCO și Natural Balance au făcut echipă cu CSI: Eva La Rue și Omar Miller din Miami pentru a sprijini organizațiile de câini ghid.
Știați că există 1,3 milioane de oameni nevăzători în SUA? La fiecare 7 minute, cineva din America devine cu deficiențe de vedere.
Ghid câinilor îmbunătățesc viața cu deficiențe de vedere prin crearea de oportunități pentru independența care schimbă viața și prin programele de educație și educație comunitară. Câinii de ghid oferă mobilitate sigură, companie iubitoare și „miracolul independenței” celor cu deficiențe de vedere.

Din păcate, organizația de câini de ghid pentru care voluntar, Ghid Dogs of America nu se află pe lista școlilor care primesc donații în acest an. Cu toate acestea, apreciem sprijinul pe care PETCO îl oferă pentru a ajuta la ghidarea organizațiilor de câini. Mulțumesc Petco!
Ce faci pentru luna câinilor naționali? Ați vizitat Petco -ul dvs. local luna aceasta? Ți -au cerut o donație pentru organizațiile de câini ghid?
Alegeri de top pentru puii noștri
Cea mai bună jucărie de cățeluș care ne place: Calmeroos Puppy jucărie cu pachete de bătăi de inimă și căldură – perfectă pentru cățelușii noi. Ajută la ușurarea anxietății în noua lor casă.
Cel mai bun mestecat pentru câini ne place: Bones & Chews Bully Sticks – Toți cățelușii noștri adoră să mușcă, să -și nască și să mestece. Ne place să folosim bastoane Bully pentru a ajuta la devierea acestor comportamente nedorite.
Cele mai bune delicioase pentru câini care ne plac: Crazy Dog Train-ME tratamente-le folosim ca delicioase de mare valoare pentru cățelușii noștri de câine ghid.
Cea mai bună mâncare proaspătă pentru câini care ne place: câinele fermierului – acum câteva luni am început să hrănim mâncarea de câini proaspătă de raven și îi place! Obțineți 50% din prima comandă a câinelui fermierului.

Consultați mai multe dintre preferatele noastre pe noua noastră listă de verificare a cățelușului.