Jackson Galaxy numește Elegant Cats RESE Team Team Shelter of the Month

În fiecare lună, Jackson Galaxy atribuie un grup de salvare sau un adăpost ca adăpost al lunii. Sunt încântat să dezvăluie că echipa elegantă de salvare a pisicilor, cu sediul în Herndon, VA, este adăpostul său al lunii pentru noiembrie.

Am susținut echipa Elegant Cats Rescue la o serie de colectori de fonduri în ultimii doi ani. Această organizație grozavă a fost înființată în 1997, precum și a progresat într -unul dintre cele mai mari grupuri de salvare din nordul Virginiei. Echipa Elegant Cats Rescue a pus mult mai mult de 18.000 de pisici în case pe termen lung, considerând că înființarea ei! O echipă formată din peste 100 de voluntari ajută la orice, de la a arăta pisicilor la potențiali adoptatori în trei locații de pe Petsmart din Virginia de Nord, la încurajare, la asistarea la strângerea de fonduri, precum și la munca administrativă.

Cumpărați un tricouri, precum și suportați echipa elegantă de salvare a pisicilor

Adăpostul lunii din noiembrie este sponsorizat de propria companie a lui Jackson, Spirit Essens. Sponsorii suplimentari sunt scaunul însorit, se întind, precum și zgârierea, precum și res • q • fire, care au creat cămășile magnifice prezentate mai sus. 10 dolari din fiecare achiziție a cămășilor de tee se adresează direct echipei de salvare elegantă a pisicilor. Faceți clic chiar aici pentru a cumpăra un tricou.

Faceți cunoștință cu Pablo

Pablo este doar una dintre multe pisici pe care le veți ajuta dacă susțineți echipa elegantă de salvare a pisicilor.

Pablo este un pisoi senior care este supraviețuitor. El a contractat o infecție virală care s -a răspândit la ochi. În cele din urmă, el necesită un tratament chirurgical pe ambii ochi, precum și, de asemenea, a avut nevoie de un tub de alimentare pentru mai degrabă ceva timp. Mama sa de îngrijire, cu ajutorul medicului veterinar, l -a alăptat cu o serie de intervenții chirurgicale. Chiar dacă viziunea lui nu va fi perfectă, el este capabil să vadă. Este o felină extrem de specială, care aduce pace, precum și fericire tuturor celor care îl satisfac, fie că sunt oameni sau feline. Paolo are încă o vindecare de făcut, cu toate acestea, în acest proces, pare să vindece pe toți cei care iau legătura cu el. Pentru o mulțime de informații despre acest lucru extrem de special, Cat, aruncați o privire la profilul său de petfinder.

Pentru o mulțime de informații despre Jackson Galaxy, precum și despre Spirit Essences, vă rugăm să consultați.

Pentru o mulțime de informații despre echipa elegantă de salvare a pisicilor, consultați.

Regele Ingrid

De asemenea, poate vă place:
Nou de la Jackson Galaxy: Alăturați -vă programului de beneficii Feline Mojo Feline Mojo

Ajutați -vă la hrănirea pisicilor cu adăpost cu Jackson Galaxy, precum și la locul de muncă pentru animale de companie

Folosește -ți artele, precum și abilitățile de meșteșuguri pentru a hrăni pisicile de adăpost, precum și câștigă un apel telefonic cu tatăl felin Jackson Galaxy

«Ghidul de cadouri de vacanță Feline Mindful 2013
Recenzie: Felina lui Simon vs. World de Simon Tofield »

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site web în conformitate cu
Politica de Confidențialitate.
*

Notificați-mi comentarii de urmărire prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ